Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 572
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מיני מיינור בחצר של בית פרטי בחולון

ירוקה עם גג לבן

במבט חפוז חסרים 3 גלגלים :shock: גריל ופנסים קדמיים

במצב רע כרגע - כואב הלב

עומדת שם לפחות מס' חודשים, בשמש :x

כתובת למעוניינים בפרטי.

porsche 914,2.0,1970

פורסם

זו תמונה מאבן יהודה שכבר העליתי פעם, אבל אם אנחנו עושים כאן מיפוי ארצי לדאצ'יות אז רצוי שהיא תופיע. אולי יום יבוא ומישהו ירצה לשפץ אחת, השרשור הזה עשוי לעזור לו. כאמור, הן הולכות ומתמעטות, ולעשות ייבוא אישי מרומניה לדלתא יהיה כמעט אבסורדי.

אדוני, זאת רנו 12 אסלי ולא דאצ'יה. קצת רספקט.

8)

נמרוד

פורסם

בדיזנגוף ליד סטימצקי חיפושית לבנה שנות ה70 במצב רע יש הרבה חלודה עומדת כמה חודשים וניראת שמשמשת כמחסן

בבעלותי

רובר 827 1994, סיטרואן פאלאס GSA 1982, אופל קדט 1982,טלבוט הורייזן 1980 יד 1 ופורד סיירה 1983 שממתינה ל 2013

פורסם
נמרוד, זה גם מה שאני חשבתי.

אבל חברי הפורום האירו את עיניי http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=151798&page=24

(מאמצע העמוד)

אכן כך,למרות מכסה תא המטען מדובר בדצ'יה גזעית למהדרין. לא יוצרו רנו 12 לאחר 1980,לא יוצרו רנו 12 שיובאו לישראל ולהן אורות צד ("פדרליים...") על כנפיים אחוריות.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

תוצאות מ"סיור" קצר בהרצליה: הכל באותו הרחוב, הכל עומד כנראה זמן-מה, שום דבר מלבד אופל לא למכירה, לפחות אין שלטים. אסקורט במצב לא רע, אני זוכר שלא מזמן דווקא שופץ, מוזר לי שלא נוסע. קורטינה במצב טוב של פח.

DSCF0270.JPG

DSCF0267.JPG

DSCF0268.JPG

DSCF0271.JPG

DSCF0273.JPG

DSCF0272.JPG

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
בדיזנגוף ליד סטימצקי חיפושית לבנה שנות ה70 במצב רע יש הרבה חלודה עומדת כמה חודשים וניראת שמשמשת כמחסן

לא כמה חודשים אלא כמה שנים, וחבל עליה.

מעניין שלעריית תל אביב פתאום לא אכפת ממשבצת חניה בדיזנגוף. ראיתי אותם כבר מפנים רכבים שעמדו הרבה פחות זמן, במקומות הרבה פחות מרכזיים ועמוסים.

פורסם

פורד ברנדה, כלואה כבר הרבה שנים מאחורי סורג ובריח בחצר בית בנתניה.

אני יודע שיש כאן כמה חובבי ברנדות, אולי מכאן תבוא הישועה למסכנה?

1.jpg

2.jpg

פורסם

2 משאיות ליד מסעדת סעיד שבאור יהודה לא זזות.

שנרא לי שווה לקנות את שתהן ולבנות אחת נורמלית

וחיפושית בקרית אונו...

DSC00358.jpg

DSC00337.jpg

מחפס פורד קאפרי לשיפוץ [email protected]

פורסם
נמרוד, זה גם מה שאני חשבתי.

אבל חברי הפורום האירו את עיניי http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=151798&page=24

(מאמצע העמוד)

טוב, אם הייתי רואה את התמונה המקורית עם לוחית משנת 1988, גם אני הייתי יודע. זה רק מוכיח שלא תמיד צריך להאמין למילה הכתובה.

;-)

נמרוד

פורסם

ברעננה, ברחוב הפלמ"ח מול הכניסה לתיכון "מו"ר מטרו ווסט" נצפתה פולקסווגן ישנה משנות הששים - שבעים.

IMG_7031.JPG

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בעבר גם חנתה שם כרמן-גיאה בצבע בורדו, אבל לא ראיתי אותה שם לאחרונה

עידו.

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

פורשה 911 שנת 81 נצפתה על גרר השבוע, עברה לי במחסום מכיוון מעלה אדומים יחד עם הוולוו השרופה

0006gv0.jpg

היא פה בתמונה נראית שלמה אבל היו עליה סימנים שחורים גם של שריפה

נראית כאילו עברה מעשה פלילי, כנראה שרפו את הוולוו והפורשה המסכנה עמדה לידה

אחד הסיבות שאני חושב שזה פלילי כי "גרר דני" זאת חברה שעובדת עם המשטרה באיזור ירושלים

אלה תמונות שלה שעברה לי באותו מחסום לפני כחודשיים

0017ni4.jpg

79184201wf5.jpg

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...