Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש פיאט 132 בנרות! עידכון: נמצאה!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר במקרה טרגי של חבר שלי :cry: .

לבחור הייתה בנעוריו פיאט 132 עם כל התוספות 8) ...

ברגע של קלות ראש וחולשת דעת הוא מסר אותה לחבר שנטש אותה לאחר שנגמר השמן בגיר :evil: .

בקיצור האוטו הרוס וגם אבדו עקבותיו :shock: .

כיום ידידי היקר מבקש לחזור אל אהבת נעוריו אך לא מוצא אחת כזו.

אם למישהו יש מידע על אחת כזאת, רצוי אוטומטית, נא להקיף אותה בסס"ל (סרט סימון לבן)

ולקרוא לי בהקדם.

ואם מישהו רוצה לספר על אחת ברחוב הירדן בר"ג, אז אנחנו עובדים עליו אבל בינתיים

הבעלים לא מגלה סימני שבירה...

אנחנו מחכים בנשימה עצורה

פורסם

גם אני מחפש פיאט 132. להבדיל, אני מחפש את הדגם הידני - רצוי מאוד עם מנוע 2000.

מעניינות אותי גם מכוניות "סופניות" או ללא רשיונות.

יובל

:turn-l:
פורסם

במגזין Practical Classics של חודש אוקטובר יש כתבה קצרה על הפיאט 132, במסגרת כתבה על rustbuckets. כתוב שהיום יש פחות מ-50 מכוניות כאלה בכל בריטניה.

עוד אוטו שמככב שם זה הלנצ'יה בטא. גם הלנצ'יה וגם הפיאט היו עשויים מפלדה זולה מרוסיה, שפשוט נמסה במים.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

ה 132 היתה רכב אלמ"ים ותתי אלופים בצה"ל בתחילת שנות השבעים יחד עם וולוו 144 ופלימוט וליאנט...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
מדובר במקרה טרגי של חבר שלי :cry: .

לבחור הייתה בנעוריו פיאט 132 עם כל התוספות 8) ...

ברגע של קלות ראש וחולשת דעת הוא מסר אותה לחבר שנטש אותה לאחר שנגמר השמן בגיר :evil: .

בקיצור האוטו הרוס וגם אבדו עקבותיו :shock: .

כיום ידידי היקר מבקש לחזור אל אהבת נעוריו אך לא מוצא אחת כזו.

אם למישהו יש מידע על אחת כזאת, רצוי אוטומטית, נא להקיף אותה בסס"ל (סרט סימון לבן)

ולקרוא לי בהקדם.

ואם מישהו רוצה לספר על אחת ברחוב הירדן בר"ג, אז אנחנו עובדים עליו אבל בינתיים

הבעלים לא מגלה סימני שבירה...

אנחנו מחכים בנשימה עצורה

קצת אוף טופיק

כשהייתי מסופח בבקום אז ביקשו ממני ללכלת להביא מהמחסן סס"ל צהוב :)

פורסם

לפני כמה זמן ראיתי אחת במוסך דולפין באזור התעשייה הישן בראשון לציון .

כדאי לברר עם בעל המוסך אם היא עדיין שם לבעל המוסך קוראים ג'קי .

נ נח נחמ נחמן מאומן

אין עוד מלבדו !

תן חיוך-הכל לטובה !

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל תאמין שיכולים לתקן

מאחר שהכל מאיתו יתברך בוודאי הכל לטובה !

פורסם

בעבר עמדה אחת ברחוב התלתן ביבנה.

אני מדבר על לפני 3 שנים - אין לי מושג אם היא עדיין שם.

הרכב היה מושבת בעקבות תאונה בחלקו הקדמי - אבל בפנים הוא היה במצב מאוד טוב ושמור. אם הוא עדיין שם שווה לקחת אותו ולו בשביל חלקי ריפוד, שעונים וכו' שיהיה מאוד קשה להשיג.

יניב מיכאלי

-----------

קלאסיקה: סאאב 96V4 - שנת 1969

פורסם
במגזין Practical Classics של חודש אוקטובר יש כתבה קצרה על הפיאט 132, במסגרת כתבה על rustbuckets. כתוב שהיום יש פחות מ-50 מכוניות כאלה בכל בריטניה.

עוד אוטו שמככב שם זה הלנצ'יה בטא. גם הלנצ'יה וגם הפיאט היו עשויים מפלדה זולה מרוסיה, שפשוט נמסה במים.

הלנצ'יה בטא והפיאט 132 נהנו מאותו מנוע TC מצויין (הבדלים קלים בתושבות, יחס דחיסה, קמשפטים, פלאנג' פילטר שמן ועוד כמה זוטות).

כשחיפשתי מנוע 2000 לבטא שלי, הציעו לי מנוע של 132. זה היה לפני כשנתיים, בפירוקיה בשם א.א.מ חלקים בדרך השבעה 32 (אזור). הטלפון שלהם הוא 03-5566050 ודיברתי אז עם בחור בשם בני. אני בשוק מעצמי ששמרתי את הפתק שעליו כתבתי את כל זה ושהצלחתי למצוא אותו.

יכול להיות שיש להם פיאט שלמה, יכול להיות שרק מנוע, ויכול להיות שהם בכלל לא יידעו על מה אתה מדבר - אבל שווה לנסות.

פורסם

בכפר סבא ברחוב הכרמל /תל-חי (כאשר באים מהקניון לפני תחנה מרכזית פונים שמאלה לתל חי ובככר ימינה לכרמל) יש אחת כבר הרבה זמן למכירה (אני מקווה שעדיין) בצבע לבן חלוד ואני חושב שלבן אדם יש גם עוד אחת בחצר (לא למכירה).

אם אני לא טועה אז היא גם 2000CC אוטומטית.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

אני לא לגמרי סגור, על איזה רכב מדובר, מישהו יכול לשים תמונה איך זה נראה? פשוט מעניין אותי, SORRY! :oops:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

פיאט 132 (בשנותיה האחרונות נראתה קצת אחרת ונקראה ארג'נטה)

fiat132.jpg

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...