Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

רכב: פיאט טיפו 2.0 16V 1994 ידנית.

שאילה: לפי AUTODATA בטמפ' עבודה (90+/-) התנגדות בחיישן חום מנוע/נוזל קירוור צריכה להיות 100-300 אוהם.

בבדיקה נמצאה התנגדות מינימלית של 420 אוהם. האם זאת ממש תקלה או שהסטייה זניחה?

1. יש בבית טרמוסטט 2 חיישנים: כחול בעל 2 מגעים (אני מניח שזהו חיישן למחשב), ואדום (מניח שזהו חיישן ללוח שעונים).

2. האם טרמוסטט חדש נמכר עם החיישנים הנ"ל?

בתודה מראש.

מקס.

תמונת טרמוסטט:

img2836xt7.th.jpg

KIA NIRO PHEV 2020

טויוטה קורולה HYBRID 2019

פורד פוקוס 1.6 PS 2012 - פ, LR DISCOVERY 3 2006 HSE

פיאט טיפו 2.0 16V ידנית - מתגעגע

פורסם

החיישן שאתה מדבר עליו הוא כנראה התרמוסווי'ץ התנגדות של חיישן חדשה יכולה להיות בין ההערכים שציינת ולכן התנגדות של 420 אוהם היא תקינה.

כול החלקים המורכבים על בית התרמוסטט ניתן לקנות בנפרד.

איזה כייף לי :)

פורסם

החיישן הכחול (2 חוטים) אכן הנו של מחשב נהול המנוע והאדום (חוט אחד) להפעלת מד חום המנוע שבלוח שעונים.

בדרך כלל הבית טרמוסטט מגיע ללא החיישנים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אולי לא הסברתי את עצמי.

הטרמוסטט + חיישן ישנים. בדידות נעשו על מנת לבדוק האם יש בעיה בחיישנים (בזמן אחרון עלתה צריכת דלק)

אם הבנתי נכון את מרק10, אין בעיה ב-420 אוהם.

רפי, האם חיישן זה נדיר, או משמש הרבה מכוניות.

אני יודע שיש בעיות אמינות/דיוק של החיישנים הנ"ל.

האם כדאי לקנות מקורי או שיש תחליפיים שעולים על מקורי בדיוק ואמינות?

תודה על התשובות.

מקס.

KIA NIRO PHEV 2020

טויוטה קורולה HYBRID 2019

פורד פוקוס 1.6 PS 2012 - פ, LR DISCOVERY 3 2006 HSE

פיאט טיפו 2.0 16V ידנית - מתגעגע

פורסם

בדיקת חיישן טמפ' מנוע של מע' נהול המנוע אינו מדויק ע"י בדיקת התנגדותו כי עליה להעשות כשהחיישן טבול בכלי עם מיים חמים ומד טמפרטורה.

בדיקה מדויקת יותר הנה עם התחברות של מחשב/סורק אבחון וקריאת הטמפ' בפועל שמתקבלת מהחיישן והשוואתה למציאות כגון אל מד חום מנוע הרכב ואל טמפ' פעולת מאורר הרדיאטור. חיישן טמפ' שיהיה או מנותק או מקוצר יתן קריאת תקלה אך מחשב נהול המנוע או מחשב/סורק אבחון אינם מסוגלים לזהות זיוף בקריאת החיישן כתקלה.

אני כמעט בטוח שיש חיישן כזה תחליפי אך איני יודע איזה ומה פער המחירים אל המקורי וכן מה איכות התחליפי.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...