Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת שיתוף קבצים - אימיול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

אני משתמש באימיול של ליונטוורק גרסא 5.3 ( 0.46).

עד לא מזמן עבד נהדר מכל הבחינות.

עכשיו בקושי זז בקושי מוצא תוצאות ומה שכן הוא מוצא הן בעיקר קבצי WINRAR לא קשורים.

האינטרנט שלי אלחוטי , לכן עשיתי בדיקת פורטים , לא שיש לי מושג על מה מדובר אבל תמיד זה מגיע בהקשר לאלחוטי ואימיול אז...

זה מה שיצא

http://www.emule-project.net/home/perl/general.cgi?rm=porttest&tcpport=6662&udpport=6672&lang=1037&l=14

( זה בטח יופיע בגיבריש, צריך לשנות קידוד ).

אין לי LOW ID ולא כלום האימיול מתחבר בסדר .

הורדתי כבר Fire_eMule_v7.1 בכוונה להתקין אותו בכדי זה יפתור את הבעיה.

מה שמונע ממני כרגע לעשות זאת זה ההורדות שיש לי באימיול הנוכחי ( הן עוברות אוטומטי )

אולי בכלל כדאי לעזוב את אימיול לתוכנה אחרת?

איך מסדרים את הבלאגן?

תודה מראש

פורסם

ראשית אין בעיה להתקין אימיול חדש, פשוט תעביר אליו את ה TEMP וה CONFIG ואז לא יימחקו לך הקבצים והקרדיט.

מה שהאתר אומר לך זה שהפורט TCP שלך חסום.

תתחיל את התהליך בפיירוול של מייקרוסופט, ותמשיך בהעלאת שאלה בפורום של ליונטוורק, אחלה פורום שבעולם.

פורסם

הלינק שנתת לא עוזר בגלל שהוא בודק פורטים עבור מי שנכנס לעמוד. כלומר הוא לא מראה לי את התוצאה שיצאה לך אלא את התוצאה שיוצאת לי.

אם יש לך אינטרנט אלחוטי יכול להיות שיש לך בעייה של ניתוב הפורטים, אתה צריך להגיד לנתב האלחוטי שלך לנתב את הפורט של האימיול לIP של המחשב של ברשת האלחוטית.

Its never a waste of time to be wasted all the time

פורסם

בגלל שאין לי מושג על מה אתם מדברים אני אוריד את הגרסא המקורית האחרונה וזהו , נעביר את הקבצים ונתפלל שיהיה בסדר.

תודה רבה!

פורסם

אני אתעלק על הנושא . בבדיקה באתר הוא אמר לי שיש לי בעיית TCP ושהפיירוול חוסם לי את זה , אנני יודע מה זה פיירוול , ולא בטוח שיש לי תוכנה כזו . אם לא איך אני משחרר את הTCP ?

שאלה שניה , הורדתי שרזה כדי שיהיה גם אמיול וגם טורנט , האם אני יכול להעביר את ההורדות שכרגע באימיול לשרזה ?

בתודה על העזרה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
אני אתעלק על הנושא . בבדיקה באתר הוא אמר לי שיש לי בעיית TCP ושהפיירוול חוסם לי את זה , אנני יודע מה זה פיירוול , ולא בטוח שיש לי תוכנה כזו . אם לא איך אני משחרר את הTCP ?

שאלה שניה , הורדתי שרזה כדי שיהיה גם אמיול וגם טורנט , האם אני יכול להעביר את ההורדות שכרגע באימיול לשרזה ?

בתודה על העזרה יהודה

1. אם אתה משתמש בווינדוס XP ומעלה - יש לך פיירוואל מובנה במערכת ההפעלה.

2. כדי לשחרר את הפורט של הTCP בצורה נכונה ובטוחה חשוב לדעת מה צורת החיבור שלך לאינטרנט - האם אתה מחובר דרך ראוטר, או שהמודם מחובר ישירות למחשב? האם אתה משתמש בחייגן או שהמחשב מתחבר אוטומטית עם ההפעלה שלו?

3. לא מוכרת לי דרך להעביר הורדת מאימיול לשרזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
1. אם אתה משתמש בווינדוס XP ומעלה - יש לך פיירוואל מובנה במערכת ההפעלה.

2. כדי לשחרר את הפורט של הTCP בצורה נכונה ובטוחה חשוב לדעת מה צורת החיבור שלך לאינטרנט - האם אתה מחובר דרך ראוטר, או שהמודם מחובר ישירות למחשב? המודם מחובר דרך USB ישרות למחשבהאם אתה משתמש בחייגן בחייגן או שהמחשב מתחבר אוטומטית עם ההפעלה שלו?

3. לא מוכרת לי דרך להעביר הורדת מאימיול לשרזה.

תודה על העזרה

בברכה יהודה

פורסם

אם אני לא טועה יש כלי בשרזה שמייבא הורדות מאימיול.

ניסיתי את השרזה והיא לא משהו צר לי להגיד לך, אם אתה מחפש להוריד טורנט עדיף לך ללכת על uTorrent שנחשבת הכי יעילה וקלה לשימוש.

ודבר נוסף - אמנם הקליינט המקורי של אימיול הוא בסדר, אבל אין בו המון אפשרויות מועילות שיש במודים של הקליינט, שהכי טוב מביניהם לדעתי הוא MorphXT.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם
תודה על העזרה

אם כך, אתה צריך לפתוח את הפורט דרך הפיירוואל המובנה של הווינדוס. אין לי כאן ווינדוס XP, אז קבל לינק למדריך שמישהו אחר כתב. את מספר הפורט המתאים אתה לוקח מההגדרות של אימיול, בחר באפשרות Options ומשם לך לאפשרות Connections. שם תראה את שני הפורטים גם יחד.

KD2 - אצלך המקרה שונה. אתה צריך לפתוח אותם מהראוטר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...