Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה מפגש חם משהו, עם נוכחות מצומצמת של אנשים.

תודה לכל מי שאזר אומץ לצאת מהמזגן והגיע ל 80% לחות של רמת גן. היה נחמד!

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רק ב5 וחצי חזרתי מהמפגש, הייתי שם די הרבה למרות הנוכחות הדלילה של האנשים, בכל מקרה היה נחמד מאוד.

חבל שלא היו אנשים אם פוקל, מאוד הייתי מעוניין לשמוע אחד מהרמקולים שלהם.

למי שצילם תמונות מתבקש להעלות אותן ;)

נ.ב.

שכחתי לציין את אלי, שבא אם הרכב הממוגן ירי שלו, לדעתי צה"ל כבר מתעניין בו.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם
אחלה מפגש , כן קצת מצומצם.

אגב תודה רבה ליחיאל ואלי :lol:

מה איתי? :-(

סתם סתם, בכל מקרה דווקא לדעתי היה מפגש נחמד. האיטום אצל אלי (חבל מי שלא נשאר) פשוט עושה את העבודה. אתם שואלים בטח למה, ואני ייתן לאלי לענות (קשור לסאב שלי באוטו שלו, שפתאום נהיה מפלצת :shock::twisted:).

יחיאל אתה עדיין חייב לי משהו. לכל החדשים מקווה שהתערבבתם מהר.

היה סה"כ נחמד, גם ניר הגיע בסוף (רק חסר היה שעופר יגיע). נתראה במפגש הבא.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

חבר'ה, למי יש Foacl V2 6.5 ו-Hertz HSK 165?

אשמח לשמוע במפגש הבא (למרות שכבר שמעתי בעבר) :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תודה לאוראל ודני על הסיבוב המיוחד משהו על הפאביה:lol:...

אני רק מפחד לגלות מה דני יעשה עם מכונית עם מנוע קצת יותר גדול מה1.4....

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

דניאל, זאת שאלה שעדיף לא לענות עליה... :lol:

מקווה שנהנת לראות שלפביה יש גם צדדים אחרים, לא רק מונית :lol: (נ.ב, רק לי יש את הזכויות להגיד את זה :-P).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

גיא , שכחתי אותך :wink:

אבל בכל זאת תדע שאם לא היית מדבר יחיאל לא היה בא .

נ.ב

איתמר איך זה שהיית ולא ראיתי אותך ?!

אין חתימה!!

פורסם

היה ממש נחמד.

תודה רבה לגיא שנתן לי לנסות את הסאב שלו. והתוצאה מטורפת.

הקסנון נהיה מפלצת. הוא פתאום שובר. מכסח. והוא עוד בתיבה סבירה. שלא נותנת לסאב את המגיע לו.

ובחור מעליי.

עם איזה רכב אתה היית? (יניב)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

היה מפגש מצומצם מאוד! אבל שקט ונחמד בו זמנית.

אני רוצה לדעת למי שייכת הדייהו רייסר הלבנה - שלח לי הודעה פרטית אם נוח לך.

דניאל - snowball - אהבתי מאוד את השינוי במערכת שלך מאז הפעם האחרונה ששמעתי אותה - תעבור לבי-אמפ זה פשוט מתבקש וזה יעשה את כל ההבדל - אבל זה כבר ברכב הבא...

וDANI - תבדוק מה קורה לך שם עם הויפות כי זה נשמע כאילו שהם לא נותנים את מה שהם צריכים לתת אולי אפילו מעווטים קצת - תנסה להפוך באחד מהם את חוטים ותראה אם פתאום יש הבדל (במגבר).

הפיקולו נשמעים מדהים סה"כ - אבל נראה לי שאתה מגביר אותם יותר מידי כי הויפות לא נותנים לך תוצאה מספיק טובה - אם תצליח להוציא מהם את מה שהם אמורים להוציא אתה תוכל להנמיך את הטוויטרים והמערכת שלך צריכה לגרום להזלת ריר במקרה כזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היה באמת נחמד :)

רק חבל שלא היו הרבה אנשים ומוזיקה

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אני מת לדעת איפו כול אלה שרשמו אני בה ולא באו אתם בתך עכשוו שם:evil:

בכול מקרה היה מפגש מהנה מאוד מצומצם אבל מאוד כיפי איפו הבחור אם הרנו מגן אם "הבי אמפ "אני רוצה לדעת איך שמעתה בדרך הביתה ??

ולבחור אם הטיריוס גש ודחןפ אפילו אוד מחר פן היה מאוחר!!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

בכיף.

תטפל במה שאמרנו לך. וצריכה להיות לך מערכת בת ז**ה.

למי כיוונו בי אמפ.. עם הרנו מגאן?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...