Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש לי פולו 1.4 קומפורטליין שנת 2003 אוטומטי. עשה 56,000 ק"מ. זה זמן מה נורת פליטת המזהמים דולקת. במוסך VW חיברו את הרכב למחשב והודיעו לי שצריך להחליף את בית המצערת בעלות של כ-4600 ש"ח כולל עבודה (3600 החלק)ץ כשביקשתי לראות את דו"ח המחשב הוא אמר לי שכתוב שם total valve control unit. למיטב הבנתי מונח זה פירושו יחידת הבקרה הממוחשבת של המנוע ואין קשר בין שני הדברים. הרכב נוסע בלי בעיות- לא טורים גבוהים ואינני מרגישה בשום דבר חריג.

מה עושים??

פורסם

לאה שלום

 

אני מציע לך לקפוץ לעוד מוסך במרכז לפניי החלפת המצערת .. מכיוון שמצערת זה לא דבר שמחליפים כול יום ואוליי זאת לא הבעיה בכלל .

אם את מהמרכז אני יכול להמליץ לך על מומחים .(שווה לך לשלם עוד 150 ש"ח על בדיקה מאשר ישר להחליף).

 

יום טוב .

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

  • ספונסר פורום
פורסם

בעיה במצערות מנוע האלו מנוע(BBY)זה לגמרי לא דבר שכיח ,

כמובן שאת צריכה חוות דעת נוספת כדי לאמת את התקלה ולברר האם בוצעו כל הבדיקות

המתחייבות בתקלה כזאת טרם ההכרזה שהמצערת תקולה ,אני מניח שנפלה טעות באיך שהעתקת

את הקוד שהופיע שהינו -THROTTLE VALVE וכו .

בכל מקרה אין צורך בהתקנה של מצערת חדשה במקרה כזה ,תוכלי למצוא מצערת משומשת

בפחות מחצי מחיר כולל העבודה ועם אחריות .

 

בהצלחה.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

×
×
  • תוכן חדש...