Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאבא שלי יש דייהו סופר לנסר שנת 95 אוטומט , לפני שבועיים הלך ראש מנוע והחלפנו את המנוע לאחד אחר משומש כי לא היתה אפשרות לשפץ את הראש מנוע (לדברי המכונאי).

החלפנו מנוע והיה סבבה, רק שאחרי ההחלפה ההגה כח לא עבד , בדקתי שמן הגה ולא חסר כלום, לדברי המכונאי "יכול להיות שיש סתימה בצינורות וזה יעבור תוך יומיים, או שתצטרך להחליף משאבה ! "

עבר כבר שבוע וההגה עדיין קשה מאוד, האם יתכן שזה קשור להחלפת המנוע ? או קשור לעבודה לא מקצועית מצד המכונאי ?

ואם לא מה אפשר לעשות במקרה כזה ?

BMW M3 לבעלי לב חזק !!!

Everybody makes mistakes, that’s why they put erasers on pencils!!

פורסם

שלום.

אם ההגה כוח היה תקין לפני החלפת המנוע אז לדעתי יש הסבר אחד לתופעה!!!

למכונאי שהחליף את המנוע יש סתימה בראש או בדרכי החשיבה שלו כי לא כולם עובדים וחושבים אם הראש.

דבר ראשון שלח את המכונאי למכונאי ראשים שפותח סתימות בראש!

אחרי זה גש למכונאי בריא שיבדוק ויראה מה קרה כי במכונאות אין ניסים אם עבד צריך לעבוד או מישהוא פישל או טעה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אכן בני.ל צודק וכנראה המכונאי פישל **נמחק**!! סתימות במערכת הגה כוח לא נפתחות מעצמן ובדיוק איך נוצרה הסתימה ? אולי בזמן החלפת המנוע המכונאי פירק צנרת הידראולית והשאיר את הצינורות פתוחים ונכנס לכלכוך או לא בוצע מילוי וניקוז אוויר מהמערכת כראוי או צירוף מקרים.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה לכם לתשובות המהירות, אני אבדוק אם הוא הרכיב לי את המשאבה הישנה שלי או החדשה של המנוע התקין ונראה מה יהיה . :roll:

BMW M3 לבעלי לב חזק !!!

Everybody makes mistakes, that’s why they put erasers on pencils!!

• תוכן חדש...