Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע לנזילת שמן בפיאט

Amit .G
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

ברשותי פיאט טמפרה שנת 94' ידנית 1.6,

עכשיו השאלה היא, כל פעם אחרי שאני מכבה את האוטו אחרי נסיעה מתחיל לטפטף לי שמן ל הריצפה מהמנוע ואני ממלא מחדש

כל פעם אבל, עכשיו מי שמכיר את הפיאט ליד המנוע עצמו מצד שמאל יש מן דבר שחור כזה קופסאת פלסטיק מאורכת כלפי מטה שמכסה איזה משהו, אותה קופסא כבר נראת ספוגה משמן כאילו משם מקור הנזילה.

היסטוריה של האוטו:

בסופטמבר עבר ראש מנוע וטיפול כולל לאחר שעמד חצי שנה

לאחר כמה חודשים אובחן בטיפטוף אבל בקטן, אז ניגשתי לטפל והחליפו לי מחזירי שמן, הטפטוף המשיך וחזרתי והוא אמר שיכול להיות שבגלל שהמחזירי שמן לא מקוריים זה בגלל זה ושאני יחזור אליו מאוחר יותר,

משום מה אני לא סומך על אותו בן אדם, ולא יצא לי לחזור אליו בגלל המרחק.

כעת מישהו יכול להגיד לי ממה זה יכול לנובע הנזילה הזאת?? כי זה פשוט משגע אותי ומחמיר אני ממלא בערך 2 ג'ריקנים של 3 ליטר בחודש.

ומהם העלויות האפשריות לתיקון התקלה.

ד"א דעתכם היא רק המלצה ראשונית וחשוב לי לשמוע אותה, כמו כן אני אפנה למוסך שיאבחן את התקלה ויתן לי הצעת מחיר, ואחזור לעדכן.

תודה מראש,

עמית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צריך לבדוק אם רשתית "מלכודת אש" (המכונה גם נשם מנוע) אינה סתומה מלכלוך.

גש אל חבר הפורום נתי (nko) המנהל מוסך פרטי, מתמחה בפיאט, "מוסך ש. קובלנץ ובניו"

שבמגרשי התערוכה הישנים בסוף רח' דיזנגוף ת"א, טל' 03-5468898 והוא יאתר הנזילות ומקורן וגם יתקנן.

בברכה - רפי לין :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל פעם אחרי שאני מכבה את האוטו אחרי נסיעה מתחיל לטפטף לי שמן ל הריצפה מהמנוע ואני ממלא מחדש...........

............................

לא בדיוק, ההפך, השמן מטפטף לך גם בזמן הנסיעה, פשוט אינך רואה זאת, אלא לאחר שאתה עוצר, יוצא מהרכב ומביט מתחתיו בחלקו הקדמי של הרכב מתחת למנוע.

דחוף לסדר

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...