Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזה המחירים האלה ?

זה מהארץ ?

חבר - אל תשלם יותר מ2300 על הפיוניר PRS 880

ולא יותר מ3000 על הקלריון .

שני המכשירים איכותיים ברמה גבוהה מאד

מבחינת אופציות אתה מקבל יותר בפיוניר .

איכותם די שווה .

לשיקולך .

רוני .

פורסם

בלי לחשוב פעמיים הקלריון על איכות סאונד אין מה להתווכח בין שני החברות. אבל במחיר הזה לא הייתי קונה המחיר הוא כולה פחות 3000-2500 שקל מהקלריון 9255+מעבד HDX2 (אם זכרתי נכון את השם) וזה כבר יותר משתלם, עם אתה מכוון למחירים כאלה חכה טיפה ותיקח את הקלריון 9255, אם יש לך את האופציה להשיג את הקלריון 866 במחיר יותר זול משתלם לא כמו שרוני אמר 3000 שקל למה זה מחיר רצפה, אלא בסביבות ה4000 מקסימום 4300 לא יותר מזה

פורסם

אני לא מתכוון לקנות אותם במחירים שבלינקים.זה היה לצורך המחשה בלבד של המכשירים.

אין לי אופציה לקנות את ה 9255 ,אני יכול לבחור רק בין הפיוניר 880 והקלריון 866.

לכן אני מאוד מבקש ממכם להתייחס רק לרדיודיסקים הנ"ל

פורסם

שאלת מה עדיף? מאיזו בחינה? אלו שני מכשירים שונים לחלוטין.

אם אתה מחפש אמינות למקור בפלאט - קלריון. קח בחשבון שאין פה יותר מדי פונקציות, זהו מכשיר שדומה מאוד ל 766 רק עם מסך צבעוני ופס מגע. אני מקווה מאוד שהמחיר שאתה משיג אותו הרבה הרבה יותר נמוך ממה שמצוין בלינק.

אם אתה מחפש מכשיר חדש, עם המון FEATURES - פיוניר. יש המון המלצות על המכשיר הזה בפורום, אם כי ההתאמה שעושים לו לקליטה ברדיו בארץ משנה אי אלו פונקציות. מכשיר זה גם יאפר לך התרחבות עתידית, מבחינת חיתוכים וכו'.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

רדיו דיסק קונים/בוחרים לפי אופי וסדר המערכת שתחובר אליו.

אם האחד לא מתאים מבחינת פיצ'רים כמו השני - הרי שזה ברור שהוא לא מתאים.

כמו שאתה לא יודע להסביר לי איזה HU עדיף לי, כך לא ניתן לענות לך.

פורסם
ולעניין, איזה מערכת אמורה להיות מותקנת?

(רכיבים)

קשקשתם קשקשתם, עכשיו נדבר ברצינות... תחשוב מה אתה אומר.

אל תיקח ללב כמובן - אני לטובתך.

שאלה די במקום אם כי שני המכשירים מאוד איכותיים.

לדעתי יש כאן דילמה ואני אסביר גם למה.

אני רכשתי אלפיין 9853, כשאני שומע סאונד שיוצא ממכשיר של קלריון אני כל פעם נדהם מחדש מהאיכות של הצליל, זה נשמע כאילו שהכוונים ברירת המחדל של האלפיין "מחממים" את הצליל וזה אמנם משהו שאני מאוד אוהב, אבל לא בדיוק נאמן למקור.

מי שלא מאמין - תיקחו טרק של זמר שאתם מכירים היטב - תנגנו אותו באלפיין מכוון שטוח ואחרי זה על אותה המערכת תחליפו לHU של קלריון ותנגנו את הטרק כשהמכשיר מכוון שטוח - תקבלו שתי תוצאות שונות.

אבל!

בטווח המחיר שקניתי בו את האלפיין שלי יש לי פיצ'רים כמו טיים קורקשיין שאני פשוט לא מוכן לוותר עליהם - בשביל לקנות מכשיר כזה של קלריון אני הייתי צריך להוסיף לפחות עוד איזה שלוש וחצי אלף שקל.

זה עניין של שיקול - ובמכשירים שטיב האיכות ביניהם הוא מזערי - הייתי מעדיף לקחת את המכשיר עם היותר פיצ'רים.

הבעיה היא שהדיעה שלי לגבי טיב המכשירים של פיוניר - בייחוד בנושאי אמינות היא מאוד שלילית.

אני אומר קלריון.

אבל זה רק אני...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
ולעניין, איזה מערכת אמורה להיות מותקנת?

(רכיבים)

קומפוננט פוקאל K2P

זוג סאבים JL AUDIO 12W3V2 מקווה שלא טעיתי

מונו של זטק גרביטי MK2

מגבר רוקפורד 801X הישן והטוב של אחי

כמה חוטי RCA אני צריך?

ואיזה כבל מתח לשים? 2G שמתפצל ל 4G

פורסם

אם כאלה רכיבים לשים HU של פיוניר - הוא יהיה החוליה החלשה במערכת ואם זאת - ממש לא מדובר בחוליה חלשה.

שוב - החלטה שלך לחלוטין

איכות לעומת שכלול עם הבדלים מזעריים - החלטה קשה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...