Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עומדת בפניי דילמה.

או שאני מחכה ליום ראשון-שני ומתקין את הטוויטרים (פיקולו - מקינטוש) עם אותם הכבלים שמחברים את המגבר למידים, מצופים בפחם, עבים למדי, או שאני מתקין עכשיו עם כבלים מצופים כסף, עבים פחות. השאלה היא תכלס ההבדל. יש לי שמיעה טובה מאוד. אני נוטה לכיוון היום, רוצה כמה חוות דעת.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

שתרגיש באמת את ההבדל בין פחם וכסף, תדאג להאכיל את החמור הלבן של המשיח כי הוא יהיה רעב מהדרך עד שהוא הגיע לפה

בעיקרון כסף אמור לתת צליל יותר "פתוח" שזה לדעתי בולשיט

במבחן עיוור אי אפשר לשים לב להבדלים (אם כן אז אתה מאלה שטועמים יין ומדברים על "עפיצות" של היין )

חשמלית - אתה מוזמן לבדוק מוליכות של שני הקבלים לתשובה "מדעית" כביכול

עם יד על הלב , אתה באמת חושב שאתה תרגיש בהבדל עם הכבל מצופה בפחם או כסף?

בדקת באיזה סוג כסף משתמשים לכבל או שהקבל פשוט עולה הרבה כסף?

נ.ב

המידים מחוברים בחוט של 1.3? זה הכל?

נ.נ.ב

אל תגזים

פורסם

יש משהו במה שאתה אומר, ויכול להיות שהיום לא הייתי בוחר בסופר כבל, אבל אם כבר בחרתי אז נראה לי שאני אעדיף להמשיך איתו. במידים מחוברים בכבל העבה. הטוויטר מחובר עכשיו לר"ד עם חוט זול ואני מתעצבן מהצליל. החוט מצופה כסף לא יקר, משהו כמו 40-50 ש"ח לכל האורך. העבה יותר יקר, אבל הוא כפול. בעקרון אני צריך דעות, כי לא משנה כמה ההבדל יהיה קטן, הרגשת הפספוס (לא משנה איזה פספוס דבילי) יכולה לאכול אותי מבפנים.

פורסם

אם זה יאכל אותך, אז אני לא רואה את הבעיה כאן בכלל. תתקין את העבה.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אתה צריך להיות מוכן להבדל פסיכולוגי בלבד

אם אתה לא ישן בלילה אז עדיף לשלם את הכמה שקלים האלה להרגשה, אם המחיר זה משהו שאתה עומד בו כמובן

פורסם

כן ת'אמת זה מה שאני גם חושב. ולא יהיה הבדל כלל, מאחר ואני לא מתכוון להתקין את הסוג השני לשם השוואה. הדילמה היא יותר הזמן מאשר המחיר. מה גם שרציתי כבר לסיים עם זה למפגש מחר. תודה על התשובות :)

פורסם

ההבדלים מבחינת שמיעה בכלבלים הם זניחים לרמה שלא תבדיל בניהם. יכול להיות הבדל מסוים ברמת ההולכה אבל שוב מדובר בהבדלים זניחים וכל עוד הכבל מספיק עבה אין לך מה לדאוג. בשורה התחתונה תלך על הכבל שהכי מתחשק לך לקנות ..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אם כבר נפתח השרשור הזה אז יש לי כמה שאלות משלי ...

מה המ"מ המינימלי שהחוטים שבין המגבר לקרוס צריכים להיות ? ובין הקרוס למיד ?קרוס-טווטר ?

ואיזה חוט צריך לעבור בגישור בין מגבר לסאב של 300 RMS -/+ ?

ומה בערך המחירים של החיוט הזה לפי מטר ?

תודה אור .

• תוכן חדש...