Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2 מחשבים מחברים עם כבל מוצלב.

לרוב, כרטיסים של 1G גם יודעים להסתדר עם כבל ישר בין כרטיס רשת אחר.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הבעיה אצלי היא או בכרטיס רשת או שלא הכינו לי נכון את הכבל.

איך אני יודע שהכרטיס תומך?

בקונקטורים של הכבל החוטים מחוברים בסדר הבא (מבט מלמעלה)

1: ירוק.לבן.כחול....לבן-כחול.

2:כחול.כחול-לבן.ירוק....כחול לבן.

פורסם

2 זוגות אמורות להיות מוצלבים, 1 מוצלב ל 3 , ו 2 מוצלב ל 6

rj45_crossover.jpg

פורסם

בד"כ בין מחשב למחשב זה כבל מוצלב

בין מחשב למודם מוצלב

בין מודם למתג (Switch) או רכזת (Hub) מוצלב

בין מתג או רכזת למחשב זה ישר (1 מול 1, 2 מול 2 וכו')

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אתה צריך לתת כתובות IP ידניות זהות עד למספר האחרון (למשל למחשב הראשון 192.168.0.10- ו - למחשב השני192.168.0.11)

אותה קבוצת עבודה ולעשות שיתוף לחיבור האינטרנט.

אם המודם שלך מחובר למחשב בכרטיס רשת - אתה תצטרך עוד כרטיס רשת בשבילו.

כמו כן

במחשב השני - שבו אין אינטרנט - אתה צריך להגדיר שער ברירת מחדל שיהיה הכתובת IP של המחשב הראשון ובתור שרת DNS צריך להיות שרת ה DNS של ספק השירות אינטרנט שלך.

פורסם
שרת DNS צריך להיות שרת ה DNS של ספק השירות אינטרנט שלך.

סתם לידע כללי:

לא חייב להיות של הספקית הספציפית שלו, זה יכול להיות כל שרת DNS של כל ספקית אינטרנט, זה לא משנה בכלל (אפילו עדיף לבחור את זה שאליו יש פינג יותר גבוהה)

פורסם

במחשב השראשי יש 2 כרטיסי רשת אחד לאינטרנט ואחד בשביל הרשת, פעם שעברה שעשיתי רשת זה היה בדיוק אותו דבר ופשוט עשיתי קליק ימני על החיבור וסימנתי שישטף את חיבור האינטרנט..וכל תיקיה שרציתי לשתף אותו דבר קליק ימני ולשתף...עכשיו ישר איך שחיברתי את המחשבים ולא משנה מה עשיתי זה כותב לי שהחיבור מוגבל...יכוללהיות שהכרטיס רשת ישן?

3COM 10/100ASE-TX

פורסם

גם כרטיס רשת מלפני 15 שנה ידע לזהות כבל רשת מוצלב.אין שום בעייה בכרטיס.

שתי הסיבות שאצל זה לא עובד הן:

א. כבל רשת לא הוכן כמו שצריך.

ב. לא הגדרתה נכון את הרשת (טעיתה בהגדרות).

פורסם
אני מנסה לחבר 2 מחשבים וזה רושם לי בחיבור שהחיבור מוגבל ואני לא יכול לעשות כלום באצם.

אם הוא כותב שהחיבור מוגבל זה אומר שהפיזיקל לאייר עובדת - כלומר המחשבים רואים לינק.

חיבור מוגבל אומר שהגדרות הIP של המחשבים לא תקינות ולכן החיבור לא עובד.

לכל המגיבים שהתחילו לשפוך פה את כל הידע-בשקל-שלהם על חיבורים מוצלבים, נסו לקרוא את ההודעות של הבחור ששואל לפני שאתם שולחים אותו להחלים כבלים.

בקיצור - כנס לHWZONE או לפורום רשתות ופס רחב של תפוז ותקרא שם איך להגדיר מה שצריך.

בסך הכל המצב אצלך מעולה - הכל מחובר פיזית וצריך רק להגדיר כתובות IP באותו סאבנט כדי שהחיבור יעבוד.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

כתבתי לו בקיצור ולעניין מה הוא צריך לעשות.

כל הבעיה בגלל שאין DHCP ולכן צריך להגדיר כתובת בצורה ידנית ולדאוג שהקבוצה היא אותה קבוצה.

פורסם
סתם לידע כללי:

לא חייב להיות של הספקית הספציפית שלו, זה יכול להיות כל שרת DNS של כל ספקית אינטרנט, זה לא משנה בכלל (אפילו עדיף לבחור את זה שאליו יש פינג יותר גבוהה)

היום רוב שרתי ה resolver משרתים רק את הלקוחות של הספק שמתחזק אותם.. כך שעדיף לא לעשות ניסיונות כאלה.

• תוכן חדש...