Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'נטים של בורבט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לקנות ג'נטים של בורבט במידה 9J x 16 דגם BS

בדקתי במקום מסויים ואמרו לי שצחיר של 4 ג'נטים כאלו בלי צמיגים יעלו לי 4000 אלף שקל לפני מע"מ.

רציתי לשאול האם המחיר הוא הגיוני וסביר לג'נט מסוג ולמידותיו.

אודה מאוד לכל העונים זה חשוב לי מאוד כי אני חייב להחליף דחוף את הג'נטים המקוריים ואת הצמיגים כי הם גמורים וסכנת נפשות לנסוע איתם על הכביש

תודה מראש לעוזרים בדבר!

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבנתי תודה רבה

משהו יכול להמליץ לי על מקום שכדי לי לקנות ולהרכיב?

ושוב האם אפשר למצוא ג'נטים מסוג זה ובמידות האלה במחיר זול יותר?

פורסם

כן זה מאושר!

מידות 215\40\16

בסדר גודל של מידה כזאת אמורה להיות אחיזה טובה מאוד של האוטו נכון?!

פורסם
כן זה מאושר!

מידות 215\40\16

בסדר גודל של מידה כזאת אמורה להיות אחיזה טובה מאוד של האוטו נכון?!

תראה, אינצ' אחד שווה ל2.54 ס"מ.

9 אינצ' רוחב של ברזל אומר שאתה צריך לפחות - לפחות - לפחות 9*2.54 ס"מ של גומי, כלומר צמיג של לפחות 230 מ"מ רוחב.

כל מידה אחרת פשוט תפתח את הצמיג יותר מידי [מה שמכונה על ידי ערסים רומנים - DTM סטייל] בהנחה שאתה נוהג בארץ אני מרשה לעצמי לצפות בעתיד החלפות תדירות של הצמיגים על הג'אנט וכמובן גם שלל תיקונים ויישורים לג'אנט האומלל שייזכה להתגלגל עם צמיג לא מתאים לאורך חייו הקצרים.

לצמיג 215 הייתי מניח גלגל ברוחב 9 אינצ' לכל היותר, מעבר לזה אלה שיקולי פוזה והעדר נוחות.

אגב, מותר להתעניין באיזה רכב מדובר?

למבורגיני קונטאש, רכב סביר לכל הדיעות התגלגל אף הוא בעזרת ג'אנטים של 16X9 אא"ט.

ושאלה נוספת - רק עכשיו שמתי לב שמדובר בבורבר BS, משום מה הייתי משוכנע שמדובר באותו דגם כמו A, בכל מקרה, אם כבר צורה כזו, למה לא ללכת על המקור - BBS?

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

מדובר באאודי קופה ג'י טי

לפי הבנתי עדיף לי לרדת מרוחב 9 לג'נט וללכת על 7 וחצי? זה עדיף?

והשאלה הנוספת היא האם אני יוכל להשאר עדיין עם המידות 16/40/215 ברוחב של 7 וחצי בג'נט 16?

ג'נט של BBS במידה הזאת והרוחב הזה יעלה לי הרבה יותר מבורבט bs תקנו אותי אם אני טועה ועם כן זה ישמח אותי מאוד ואני ילך ישר כבר על bbs

פורסם
תראה, אינצ' אחד שווה ל2.54 ס"מ.

9 אינצ' רוחב של ברזל אומר שאתה צריך לפחות - לפחות - לפחות 9*2.54 ס"מ של גומי, כלומר צמיג של לפחות 230 מ"מ רוחב.

.

ממש לא ככה מחשבים את זה.(למרות שהחישובים נכונים מיבחינת המרות)

לכל רוחב צמיג ובהתאם לחתך שלו יש טווח של מידות שהוא מתאים לו.

אין 230, יש 225 ואחרי זה 235

בכל אופן 215/40 אפשר לשים על 6.5-8.5 , בשביל 9 צריך לעלות בחתך ל 215/45 או לעלות מידה ל 225/40

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
גם אני ממליץ את שלי קניתי שם, גם דגם BS.

והבליטה מתחילה מ 8 אינץ אם אני לא טועה.

גם ב 7 אינג יש בליטה.

פורסם
אתם מבינים שזה זול מדי בישביל להיות איכותי באמת

אתה מבין שאתה מדבר שטויות?

Borbet הינה חברה גרמנית הנמנת בין החברות היותר איכותיות. מלבד ייצור ג'אנטים לשוק האפטר-מרקט הם גם ספקים של חלק מיצרניות הרכב הגדולות והמוכרות.

ועוד בהמשך לדברים שנאמרו פה...

חוץ מהאותיות, מה הקשר בין BS ל-BBS?

• תוכן חדש...