Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"עונדות" - לא רק בישראל !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האם המנועים האלה באו בדגמים סדרתיים של הסיוויק?

ול volk , אתה חולם על הונדה כבר 7 שנים ואני נוסע על פיגו כבר מעל 7 שנים ולא תראה אותי פולט כל קח הרבה שטויות על האוטו שרק עושות ממך צחוק.

אז בחייאת פה זה לא מועדון הלבבות השבורים של סיוויק, אם לא שמת לב..

כאן לא כל כך מתים על האוטו הזה אז חבל לעשות מעצמך צחוק.

יוגב

תאמין לי, שאם כל אחד בפורום הזה הייה אוהב את האוטו שלו כמוני, הייה הרבה הרבה יותר טוב.

אל תצחק על האהבה שלי, תלמד אותה ותתן אותה גם לאוטו שלך, שבשבילך אני בטוח שהוא הכי הכי.

פורסם

אני דוגמא לאחד שאוהב את האוטו שלו

רק היום, אחרי 7 חודשי בעלות החלטתי לשטוף אותו, זו היתה הפעם הראשונה שלו כשהוא נשטף אצלי

מזל שקיבלתי שטיפה חינם.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
תאמין לי, שאם כל אחד בפורום הזה הייה אוהב את האוטו שלו כמוני, הייה הרבה הרבה יותר טוב.

אל תצחק על האהבה שלי, תלמד אותה ותתן אותה גם לאוטו שלך, שבשבילך אני בטוח שהוא הכי הכי.

אף אחד לא מזלזל באהבה שלך, ההיפך הוא הנכון אבל להגיב כמו שאתה מגיב זה הזמנה לתגובות כמו שהגיבו לך (וגם אני)

תאמין לי שאהבתי את ההאצ'בק שלי מאוד והישקעתי בה את הנשמה אבל מזה ועד לאיך שאתה מדבר עובר גבול רחב מאוד, בכסף של הונדה סיוויק שנת 2000 אתה קנה איביזה טורבו 2001 שחזקה,מפוארת ולפי דעתי טובה ממנה בכל היבט אז מה? האיביזה שלי "מנפחת לי את האוויר בחזה בכל פעם שאני אומר סיאט?"

גם חברי מועדון הונדה לא מדברים כמוך וגם חברי PSI חסרי הדשבורד :wink:שנילחמים בהמון סטיגמות שליליות על הרכבים שלהם לא יחשבו לדבר ככה ובצדק.

פורסם

מושיקו :

נדל"ן - נכסי דלא ניידי (נכסים קבועים).

מעו"ף - שמו של מדד ת"א 25 בעבר - "מכשירים עתידיים ופיננסיים".

נסד"ק - "האגודה הלאומית לתמחור אוטומטי לסוחרי ניירות ערך" (National Association of Securities Dealers Automated Quotations).

:wink:

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

Volk היקר, ה"בדיחה" שכולם נקרעים עליה היא ממש לא האהבה שלך לרכב.

כולם כאן אוהבים (במידה כזו או אחרת) את הרכב שלהם, אחרת הם אל היו חברים בפורום רכב.

אבל אתה מייחס לרכב דברים שאפילו המהנדסים שלו לא היו מייחסים לו.

ידוע כבר שנים רבות שבכל העולם רכב השיפורים מספר אחד הוא סיוויק, הן בגלל עיצוב מדהים שיזכר לדורי דורות והן בגלל מנוע חזק שרק מחכה לקרב מזדמן.

כבר מזמן הסיוויק הפכה למיתוס בעולם השיפורים וכל משפר מתחיל חולם עליה.

רק להגיד הונדה, הדרך שבא אומרים את השם הזה מתארת את המנוע שלה, הונדה מתפרצת מהגרון וגורמת לריאות להתנפח בגאווה.

רכב השיפורים מספר 1 בעולם הוא לא הסיביק, וגם מיקומו בקרב "חובבי השיפורים" נובע ממחירו הזול ומאמינותו היחסית גבוהה, לא מביצועיו, בטח לא בגרסאות שיש בישראל.

העיצוב אינו מדהים, ולא ייזכר בשום מקום, והמנוע לא מחכה לשום קרב (וגם לא למלחמת עולם).

כולה מנוע שיש לו 5 - 10 כ"ס יותר ממנועים מקבילים לו, בשל טכנולוגייה עדיפה.

תנסה למתן מעט את ההתלהבות שאני בטוח שיש לך לגבי הרכב, תאהב אותו, זה חשוב, אבל תדע לשים דברים בפרופורציות, איש יקר...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ולשמוע כל יום, ולגלות כל יופ פתקים על השמשה שמחמיאים לרכב או שואלים אם אני מוכר זאתי המחמאה הכי גדולה שאפשר לקבל.

אני ממש גאה לומר לך שגם לי כל יום-יומיים משאירים פתק ושואלים אם אני מוכר את האוטו. אתה יודע איזה אוטו יש לי? ג'אסטי. בקיצור, זה לא כבוד גדול, אלא פשוט יש לך רכב שסובל מתדמית של רכב אמין ודי זול.

בקשר לעיצוב, אוקיי, כשהסיביק יצאה בתחילת שנות ה90 עם הגרסה ה"עגולה" שלה, אולי זה כן היה מרשים. אבל...

מה הייתה התחרות שלה בדיוק? מיצובישי לנסר? סוזוקי סוויפט? וולוו 740? אופל קאדט? סובארו לגאסי? היינו רגילים לקופסאות על גלגלים. אל תשכח שכשהרנו 19 יצא, כולם התרשמו מהקווים העגולים שלו.

על איזה עיצוב מהמם אתה מדבר בדיוק? לא רק זה, אלא שבכל דור הם עשו אותו יותר ויותר מכוער. רק בדור החדש יש משהו שמושך את כולם בצדק.

תודה בזה, האוטו שלך לא יפה בצורה יוצאת דופן, הוא נפוץ מדי, ונוהגים בו כיום אנשים שאני מעדיף שלא יהיו על הכביש, ואני במיוחד שונא כשהם מחכים למישהו ב2 בבוקר ליד הבית שלי ואני שומע את החתול המיילל שהם קוראים לו מוזיקה.

מנוע טוב? בסדר, אני מקבל את זה. התנהגות פנומנלית ועיצוב מרשים? דייהטסו אפלאוז לוקחת אותה בסיבובים וגם יותר יפה.

פורסם
אני דוגמא לאחד שאוהב את האוטו שלו

רק היום, אחרי 7 חודשי בעלות החלטתי לשטוף אותו, זו היתה הפעם הראשונה שלו כשהוא נשטף אצלי

מזל שקיבלתי שטיפה חינם.

היית מחכה כמה חודשים שיחזור החורף.

לא חבל על הכסף?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
היית מחכה כמה חודשים שיחזור החורף.

לא חבל על הכסף?

קיבלתי את השטיפה חינם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.