Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משתגע בזמן האחרון מרוב הבעיות שצצו לסובארו די אל 82 שלי

אני ארשום את כל הבעיות ואשמח אם תעזרו לי מה אני צריך לעשות וכמה אני צריך להשקיע!

כי מרוב הבעיות קשה לי להבין במה אני צריך לטפל ומה להגיד למוסך שאני מגיע

1-היום באמצע נסיעה הייתי בהילוך רביעי ב70 קמ"ש והאוטו התחיל לקרטע לי עד שהורדתי הילוך

2-הציריה שלי דופקת,איך אני יודע אם זה הפעמון או הצייריה וכמה זה עלול לעלות

3-שאני נותן מכה על הגז או עוזב את הגז במכה האוטו נותן קפיצה כזאת

4-שאני נכנס לסיבוב האוטו מתחיל לרעוד ולקפוץ כזה (זה לא תמיד קורה)

5-הברסקים שלי חלשים אני צריך לסחוט אותם כדי שהאוטו יעצור וזה ממש מעצבן כמו כן הבלם יד לא עוזר כאשר אני מרים אותו ממש קצת,צריך להרים אותו גבוה וחזק כדי שהוא יחזיק את האוטו

6-לפעמים ברמזור אני משחרר קלאץ ומתחיל לנסוע והאוטו קופץ כזה

ד"א האוטו עבר 300300 ק"מ

פורסם

תתחיל מהבלמים והצירייה, תמשיך במנוע ובקלאץ'. (הכוונה היא שבלי בלמים טובים אין טעם לגעת במנוע).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מעניין אותי מתי הרכב עבר טסט, או שכל הדברים האלו התחילו מאז הטסט ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

1) אני חושב שזה המפלג.. לא מסובך לבדוק :פותחים את המכסה ובודקים אם יש חופש בציר המפלג.בין 300(למשופץ) ל 1500 ש"ח לחדש ללא עבודה אם תצליך למצוא אחד כזה.. :) וכדי מאוד למהר ולבדוק את זה אחרת יהיה צורך בגרר..:twisted:

2)צריך לפרק בישביל לבדוק.. משופץ 250-300 ש"ח ללא עבודה

3)קרבוראטור שדורש ניקוי או כיוון. בין 250 ל-400 .

4)פה אני לא בטוח מה זה יכול להיות אך רוב הסיכויים שמדובר במפלג אם חופש די עצבני בציר שלו...

5)מתי הוחלף נוזל בלמים ורפידות בלמים?יכול להיות אוויר או לכלוך במערכת.האם בדקת כמה נוזל בלמים יש לך במיכל,בדוק אם יש סימנים של נוזל בלמים על הצלחות?בכל מקרה צריך לבדוק את כל זה.ונדרש כיוונון קטן לבלם יד שזה כמה גרושים.

דרך אגב :לא להשתמש ברפידות בלמים זולות -הרכב לא יבלום,מניסיון!

6)ניקוי\כיוון קרבוראטור עשית פעם?

נסעתי על סובארו כזאת במשך 9 שנים ואני כבר מכיר את כל הסימפטומים..

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

הרכב עבר טסט לפני 5 חודשים ועוד חודש יש לו טסט

הקפיצות שעוזבים ונותנים מכה על הגז היו שקבילתי את האוטו לפני בערך 7 חודשים ומאז נסעתי ככה

כל שאר הבעיות לא היו!

ותודה רבה איפה זה בדיוק ציר המפלג אם אפשר לצרף תמונה אני אשמח

ויכול להיות שזה שהיה לו את האוטו לפני עשה אני אישית לא עשיתי ניקוי!

פורסם

המפלג זה הדבר השחור העגול שממנו יוצאים החוטים לפלגים שנמצא ממש מול העיניים כאשר אתה פותח את מכסה מנוע.בישביל לבדוק צריך לפרק את המכסה..

שים לב שסדר החוטים הוא חשוב! לא להתבלבל!

פורסם

אני נראה לי אלך למוסך שיבדוק אני מפחד להרוס משהו שם...אף פעם לא נגעתי בחלק הזה ואני לא ממש מכיר אותו

ותגיד זה ככה כל הזמן באוטו הזה פתאום כל הבעיות באו לי בהפתעה

פורסם

לא ,בדרך כלל זה לא כך ,כנראה פשוט אין לך מזל ... :lol:

דרך אגב ,אני מוכר את הסובארו שלי שנת 92... רוצה לקנות?

פורסם
אני משתגע בזמן האחרון מרוב הבעיות שצצו לסובארו די אל 82 שלי

אני ארשום את כל הבעיות ואשמח אם תעזרו לי מה אני צריך לעשות וכמה אני צריך להשקיע!

כי מרוב הבעיות קשה לי להבין במה אני צריך לטפל ומה להגיד למוסך שאני מגיע

1-היום באמצע נסיעה הייתי בהילוך רביעי ב70 קמ"ש והאוטו התחיל לקרטע לי עד שהורדתי הילוך(בדוק והחלף לפי הצורך את מסנן הדלק, +חשד למשאבת דלק חשמלית לא תקינה).

2-הציריה שלי דופקת,איך אני יודע אם זה הפעמון או הצייריה וכמה זה עלול לעלות(חפש לך מוסך אמין, מקצועי ומומלץ[ציין את מקום מגורייך, על מנת שתקבל המלצה על אחד שכזה], שיבדוק, ויאבחן האם הבעייה אכן בצירייה.

3-שאני נותן מכה על הגז או עוזב את הגז במכה האוטו נותן קפיצה כזאת(ראה סעיף מסנן הדלק ומסנן הדלק, וקבל המלצה על נקוי שפוץ וכוון קרבורטור!

4-שאני נכנס לסיבוב האוטו מתחיל לרעוד ולקפוץ כזה (זה לא תמיד קורה)(יש לבצע נסיעת מבחן, ולהעלות את הרכב על ליפט, ולבדוק מתלה קדמי, ציריות חופש במסבים, תפוחי הגה, משולש הגה, וכוון פרונט, כל זאת יש לבדוק ולבצע במוסך, בפורום לא ניתן לאבחן, ולאשר זאת.

5-הברסקים שלי חלשים אני צריך לסחוט אותם כדי שהאוטו יעצור וזה ממש מעצבן כמו כן הבלם יד לא עוזר כאשר אני מרים אותו ממש קצת,צריך להרים אותו גבוה וחזק כדי שהוא יחזיק את האוטו(יש לפרק גלגלים, וצלחות בלימה, ולבדוק עובי רפידות, בדיקת משאבות בלם נוזלות,ולהתמקד במגבר בלם, יתכן וצינור גומי למגבר בלם, הניזון מהתת לחץ בסעפת היניקה, מעוך פנימית, ועקב כך נסתם, ולכן לא , מורגשת הגברת הבלם.

6-לפעמים ברמזור אני משחרר קלאץ ומתחיל לנסוע והאוטו קופץ כזה(ראה תשובות לסעיף 1 וסעיף 3!)

ד"א האוטו עבר 300300 ק"מ

רכבך זקוק לישור קו רציני, ואם נתייחס לגיל הרכב, ומספר הקילומטרים שהוא עבר, אפשר לומר שזהו בלאי טבעי, הזנחה, וגם חלק מישור קו הכרחי, ברכב שנוסע, וטבעי, שיזדקק לתחזוקה שוטפת.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

קודם כל תודה רבה!

המשאבת דלק הוחלפה לא מזמן במוסך והיא לא הותקנה בצורה שהמשאבה השנייה הייתה מותקנת כי לא היה מקום היא בצורה שונה

בדיוק באתי להיכנס ולרשום שזהו כבר אי אפשר לנסוע באוטו זה נהפך לבלתי נסבל

כל תמרור עצור ורמזור הפך להיות סיוט הרכב לא מגיב ללחיצה על הגז מקרטע ורועד כל הזמן

אני צריך לפרפר ברמזור כדי שהוא לא יקרטע

אני נכנס לסיבוב כל האוטו משתגע וקופץ

והאוטו נכבה לי היום באמצע סיבוב

ואני גר בראשון לציון מרכז

והייתי שמח אם אפשר לכוון אותי בערך כמה כסף אני צריך בשביל כל הטיפולים וההחלפות האלה!

פורסם

כמה עולה דבר שאתה לא יודע מהו, מבלי לבדוק, כל מחיר שתקבל הוא ספוקלצייה, וכל אבחיו יהיה בבחינת ניחוש, יש לבדוק פיזית את רכבך ולהחליט במקום.

מה הכוונה לנשאבת דלק שלא יושבת במקום, למה לט הורכבה משאבה מקורית, ומדוע היא לא מתפקדת היטב, חזור למוסך שטיפל במשאבה, ודרוש את כספך, או פתירת הבעייה, שנובעת ממשאבת הדלק התחליפית.

יש לך את הרכב היפני, הפשוט ביותר , והאמין ביותר, האמן לי אני יודע על מה אני מדבר.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני פשוט לא סומך על אף אחד בעולם הזה כל אחד מנסה לעבוד עליך

היה לי משאבת דלק באוטו נדמה לי של מיצובישי זה הסמל שהיה עליה

היא הייתי מורכבת בצורה מסוימת

והמשאבה שהוא החליף לי הייתה יותר רחבה וגדולה אז הוא הרכיב אותה בצורה אחרת כך שהמכסה מנוע ממש בכמה מ"מ מפספס אותה

ויש המלצה למקום טוב במרכז?

פורסם

איזור התעשיה הישן בראשל"צ " מוסך הברושים" מול הטבון יש שם מיקצוענים , שמומחים לרכבים מהדור הזה.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...