Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

קנינו את האוטו עם שלט אחד לאזעקה. זה מה יש... מדובר על סיטרואן קסרה והשלט היה מובנה במפתח. כתוצאה מכך רק אישתי יכלה לנטרל את האזעקה כי המפתח המקורי נמצא בצרור שלה. באנו לחברה לשאול על שלט מקורי נוסף, התשובה: 700 ש"ח ליחידה, 100 ש"ח לשכפול וחיתוך הסכין ועוד כ150 ש"ח לציריבת אימובילייזר והיכרות השלט עם הרכב. (950 ש"ח סה"כ). פנינו לקוברה, אמרו שישמחו להתקין זוג שלטים צד ג' תמורת כ650 ש"ח.

אגב, מסתבר שאת השלט המקורי לא ניתן לשכפל עם שלטים לומדים למינייהם.

ברמה העקרונית לא היה נראה לי להשקיע מאות שקלים על התענוג. נשארנו עם שלט אחד.

לא מזמן היינו בחופשה/ביקור משפחתי בקנדה. שם נתקלתי בעיתון מקומי עם פרסומת לחנות עודפים ושם פורסם קיט לRemote Car Starter. מדובר על מערכת הכוללת שני שלטים וקופסת פיקוד. המערכת מסוגלת לפתוח/לסגור את הנעילה המרכזית ולהתניע את הרכב מרחוק (בקנדה הקרה זה כנראה שימושי). והמחיר? 29.99 דולר קנדי (כ 110 ש"ח). קניתי, מה יכול להיות.

המערכת מתוצרת AUTOPAGE הגיע עם שרטוטים מפורטים איך להתקין את ההתנעה מרחוק אבל מה שעניין אותי זה רק הפעלת הדלתות.

קיוויתי שאמצא נקודות בסיטרואן לחבר את המערכת החדשה ושהיא תעבוד לא רק על הדלתות אלא גם על האזעקה.

המערכת עובדת! עכשיו גם לי וגם לאישתי יש שלט על הצרור. אני פותח את השרשור הזה כדי לתת לגולשים באתר לנסות ולנחש כיצד בסוף שילבתי את המערכת באוטו. הלוואי שעוד אנשים ישתמשו ברעיון....

פורסם

תעלה תמונות של השלטים,וצילום +הסבר טכני כיצד חיברת ,זה יותר יועיל.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

תזהרו על השלט המקורי, הוא מתקלקל מהר אם לא עדינים איתו

הלך לי לפני שנה

הכפתורים נכנסים פנימה, ונקרעים, הגומי מאבד מהאלסטיות ומתייבש וניהיה קטן וקשה ללחיצה, ואז גם נשבר י הלוח האלקטרוני (המעגל) של המפתח

למזלי יש לי עוד מפתח בלי שלט

וגם לי יש את REMOTE CAR הזה..

פורסם

צודק omri75 השלט המקורי הוא די רגיש, אצלי כבר מזמן הלך הגומי והלוח המודפס נחשף. אפילו החלפתי את הכפתורים בכפתורים חליפיים כי המקוריים הלכו. חשוב לציין שללא רקע באלקטרוניקה לא הייתי ממליץ להתעסק עם הלוח הזה.

עם זאת, הלוח הזה הוא מרכיב קירטי בפתרון התעלומה שהעלתי.

דני, לא, זה לא המודל. את המודל שקניתי לא מצאתי באתר שלהם אולי כי כבר לא מייצרים אותו (וזה מסביר למה הוא היה בחנות עודפים מלחתחילה). המודל הוא Car-Pro CPX-RS2. ניתן להוריד את הוראות ההתקנה שלו מהאתר שמצאת.

אורן

• תוכן חדש...