Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצמיגים הקדמיים שחוקים בחלקם החיצוני,

חייבים להחליפם, ולעשות כיוון פרונט.

עושים כיוון עם הצמיגים הישנים ושמחלפים אותם קודם

תודה

פורסם

ישנן פנצ'ריות שעושות כיוון פרונט כחלק מ"עיסקת חבילה" שכוללת גם את החלפת הצמיגים.

נסה לחפש מקום כזה. מאיזה איזור אתה בארץ?

פורסם

זה לא משנה, אתה יכול ראשית לכוון פרונט ולאחר מכן לנסוע להחליף צמיגים. אך רצוי להפך, מכוון שמכוני הפרונט מבצעים נסיעת מבחן בסיום הכוון/בדיקה וצמיגים בלויים יכולים לגרום לסטיות בכוון הנסיעה ולגרום גם לאבחון שגוי.

פורסם

עד שעושים כבר כיוון פרונט - תיגש למכון מקצועי שעושה כיוון כמו שצריך בעזרת מחשב.

אני לא הייתי עושה כיוון פרונט בפנצ'ריה...

פורסם

"אל תהיה לחוץ, זה בדר"כ מכון פרונט שיש לו גם ציוד לטיפול בצמיגים."

שלילי, ההפך הוא הנכון זה פנצ'ריות שהכניסו ציוד לכיוון פרונט, אני מכיר כמה כאלה.

השבוע גם עשיתי כיוון פרונט לקווליר אצל מכון פרונט, לאחר שבעל האוטו עשה כיוון בפנצ'ריה וזה לא יצא טוב.

בעל המכון אמר שאסור לפנצ'רמכרים לכוון פרונט, וכבר יש כמה תלונות במשרד התחבורה.

המתלוננים בעלי המכונים. יש מצבים שלא ניתן לכוון לפני שמחליפים חלק כל שהו (מסרק, תפוח, נבה, זרוע.) הפנצ'רמכרים לא מוסמכים לכך.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

תביא את ההגה למצב שבו הרכב נוסע ישר. ספור סיבובים מהמצב הזה עד למצב שבו הגה מגיע לנעילה. עכשיו תחזיר את ההגה למצב נסיעה ישר וספור סיבובים מנקודה זו עד לנעילה בכיוון הנגדי.

ועכשיו לשאלה: האים מספר הסיבובים שווה לשני הכיוונים?

אם כן מסרק ההגה ממורכז ויש רק לכוון את גלגל ההגה. במידה ולא מסרק ההגה לא ממורכז ורבים הסיכויים שיש צורך בכיוון פרונט.

כמובן שיש צורך להרגיש את הרכב בנסיעה, אבל זו בדיקה קלה ופשוטה שתיתן כיוון לפתרון הבעיה.

פורסם
"אל תהיה לחוץ, זה בדר"כ מכון פרונט שיש לו גם ציוד לטיפול בצמיגים."

שלילי, ההפך הוא הנכון זה פנצ'ריות שהכניסו ציוד לכיוון פרונט, אני מכיר כמה כאלה.

השבוע גם עשיתי כיוון פרונט לקווליר אצל מכון פרונט, לאחר שבעל האוטו עשה כיוון בפנצ'ריה וזה לא יצא טוב.

בעל המכון אמר שאסור לפנצ'רמכרים לכוון פרונט, וכבר יש כמה תלונות במשרד התחבורה.

המתלוננים בעלי המכונים. יש מצבים שלא ניתן לכוון לפני שמחליפים חלק כל שהו (מסרק, תפוח, נבה, זרוע.) הפנצ'רמכרים לא מוסמכים לכך.

דוד.

דוד - אני מכיר עסקים שהתחילו כמכוני כיוון פרונט ואח"כ הוסיפו את מחלקת הצמיגים לעסק.

לגבי התלונות למשרד התחבורה, אני לא הייתי מזדרז להסיק מכך שום מסקנות. תמיד תנסה לראות איזה חלק מהתלונה הוא "אמיתי" ואיזה חלק מהתלונה תפקידו "לתקוע" את המתחרה.

מבלי להיות מעורב בברנז'ה, משום מה התלונות של בעלי המכונים קצת מפוקפקות בעיני.

שבת שלום !

פורסם

בדיוק מה שקרה שפתחתי את חדר השירות בבית, השכנים המניXXX התלוננו..גם בענף פוגשים את התופעה מידי פעם.

דוד, גם אני מכיר מכוני פרונט שהיו שולחים לבצע בדיקת צמיגים לאחר הכוון/בדיקה, חלק החליטו להרים את הכפפה ולהכניס ציוד של פנצ'רייה ולבצע תיקון של בעיות משיכה עד הסוף. זה הרבה יותר פשוט וזול מאשר פנצ'רייה שרוכשת ציוד לפורנט. אבל אני מניח שיש כאלה וכאלה. מההכרות שלי יותר מהראשונים שהזכרתי. אבל מה זה באמת חשוב?

• תוכן חדש...