Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא דייהטסו שרייד קלסיק 97

לאחר שעשיתי ניקוי רדיאטור האוטו הפסיק להתחמם למשך כחודש וחצי.

אבל,לאחר שהרכבתי את הרכב את הרדיאטור התחילו להעלם מים באופן קבוע מהמיכל עיבוי וככל הנראה בגלל שאולי לא חיזקתי איזה,בנד,או טעות אחרת שעשיתי בהרכבת הרדיאטור.

בחודש הראשון היה מתאדה כ100 גר' ביום ועם הזמן יותר ויותר ולא היה יחס קבוע בין הקילומטרז' שעברתי לבין כמו המים שנעלמו.היו ימים שהוספתי כ3 ליטר מים והיו ימים ששוב היה כ100 גר'.

כחודש וחצי המד חוץ היה יציב על האמצע עד שהיום לפתע שוב המד חום התחיל לעלות ולעבור את החצי במידה ונהגתי בלי מזגן מעל 90 קמ"ש.

עד 90 בלי מזגן,המד חום היה מראה על חצי.

מה הסיבות שעלי לבדוק לפני שאני מחליט שהבעיה היא פאקום ראש?

שהאוטו היה חם פתחתי בעדינות את המכסה רדיאטור והוספתי קצת מים ואז חלק מהמים יצא חזרה או שהיו בועות.האם זה אומר שבכל מקרה זה בעיה בפאקום ראש?

המכסה של הרדירטור לא טוב ומחר אני הולך להחליף אותו.האם גם המכסה הזה יכול להיות הבעיה הגדולה?

מה שעלה בראשי שיכולה להיות הבעיה היא:

משאבדת מים,מכסה רדיאטור,צינור לא תקין,בנד לא תקין.

רדיאטור נבדק לפני חודש וחצי ונמצא תקין לחלוטין.

מצטער על הבלאגן בכתיבה אבל אני מקווה שהבהרתי את עצמי.

תודה מראש.

פורסם

כשאתה נוסע על 90 בלי מזגן והאוטו התחמם היה חסר מים ?

אם אתה אומר שהמכסה לא טוב יכול להיות מאוד שזה ממנו

תתחיל מזה.

אם האוטו מתחמם כשאתה עובר מהירות מסוימת אני הייתי בודק את הממסר שאחראי על הפתיחה של הוונטה/ות

או את הוונטה עצמה.

אתה יכול להחליף טרמוסטט (כ30 ש"ח) בשביל ראש שקט אף על פי שסביר להניח שהוא לא הבעיה פה.

ולמה פקונג ראש? יש אדים מהאגזוז? מים בשמן? משהו?

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם

נאור,

אין מים בשמן,אין אדים ו\או עשן מהאגזוז.

אם זאת אינדיקציה,אז אתמול עברתי טסט בלי להכשל על כלום וזיהום אוויר תקין.

האם הוונטה צריכה להלדלק במהירות מסויימת או שהיא עובדת בחום מסויים?

הוונטות עובדות בוודאות אבל לא יודע אם הן נדלקות בזמן למרות שעד היום הכל היה פיקס.

הבועות וזה שהמים משפריצים החוצה מתוך הרדיאטור,זאת הסיבה שאני מוטרד וחושש שזה בכל זאת הראש.

פורסם

אם הפקק לא טוב אז נראה לי שדי סביר שזו הבעיה כיוון שהוא אינו יכול לעמוד בלחץ האדים ומשחרר אותם לאט.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

מהניסיון שלי פקק דפוק יכול לגרום להרבה כאבי ראש...:-(

הפקק אמור להפתח ולהעביר מים למיכל עיבוי בלחץ מסוים ואם הוא לא תקין המים עוברים למיכל בלחץ נמוך יותר, מה שגורם למיכל להתמלא עד הסוף, ואז המים כבר נשפכים החוצה. אתה אולי לא שם לב לזה כי זה קורה בזמן נסיעה,

ז"א הפקק עומד בלחצים בסיבובי סרק אבל לא בלחץ הנוצר בשעת עומס אחרי שהמנוע מתקרר אתה מגלה שחסר לך מים בהתאם לכמות שנשפכה החוץ (שאר העודפים במיכל חוזרים לרדיאטור)

אני ממליץ לך לקנות פקק מקורי למלא מים ולהמשיך לעקוב, ולא למהר להסיק מסקנות חפוזות.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

לאחר החלפת המכסה רדיאטור המים מהרדיאטור לא נעלמים כבר בכלל וממש טיפה נעלמים מהמיכל עיבוי.

מה אתם ממליצים עוד לבדוק?

• תוכן חדש...