Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושבת לרכוש פיאט בראבה שנת 2000. אוטומטית,1600 סמ"ק,עשתה 100000 ק"מ.

הרכב אמור להיות רכב משפחה שני לנסיעות קצרות.מי שיסע בו זאת אני בלבד עם התינוקת.

חשובה לי תחזוקה זולה ואמינות.

האם הקנייה כדאית?

פורסם

תעשה חיפוש בפורום ותראה את אשר אני כתבתי על הבראבה... ואם לא בא לך לעשות חיפוש אז עצה ממני תתרחק מהרכב הזה ובמיוחד מהאוטומט.

פורסם

זה אחד הרכבים הפחות מוצלחים של פיאט ( לא שיש מבחר רב בין הדגמים המוצלחים, פיאט אונו וזהו), יש לו בעית התחממות, חשמל, גיר אוטומטי, שלדה חלשה ויש עוד כמה דברים "טובים". אלא אם אתה אוהב אתגרים, תעשה לעצמך טובה ותתרחק מהרכב הזה. גם אם יתנו לך 10K מתחת למחירון, זה לא שווה, תזכור תאי עצבים אי אפשר לשקם.

×
×
  • תוכן חדש...