Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=576049

סכ"ה שומעים בהם צליל נקי ויפה בעוצמה גבוהה.

יש לי רמקולים פשוטים מאוד מאחורה אני מתכוון או לשדרג אותם או ל6X9 או להרכיב טווטרים

מה יהיה יותר משמעותי לתוספת של המערכת?

אגב יש לי מכשיר של חברת Blaupunkt מהסוג הזה

http://electronicgiant.net/catalog/images/Blaupunkt%2065.jpg

מישהו יכול לתת לי עליו חוות דעת?

תודה מראש.

דודי.

פורסם

6X9 - ייתן לך שיפור די ניכר בהשקעה לא גבוהה במיוחד. אני לא יודע מה יש לך כרגע ברכב - אבל אם זה רמקול מקורי לא כ"כ חדש, רמקול ממתוג ממוצא ייתן תוצאות טובות. תדאג למצוא כאלה שיהיו כמה שיותר נצילים - כדיי שינגנו יפה גם בהגברה מה ה HU.

בינתיים, תנסה למצוא חנות שתתן לך טוויטרים חינם בקניית 6X9.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

שים מאחורה 6*9 יתן לך גם יותר עוצמה ואיכות וגם סראונד היקפי וטוב , מה גם שיתן לך באס , אני ממליץ לך לשים גם 6*9 של קנווד שיש לך אחלה באס עם נצילות גבוהה , בקשר לטווטרים הרבה חנויות נותנים טווטרים מתנה כאשר אתה קונה בחנות ומתקין בה אבל שים לב שאלו טווטרים ממש זולים והם צורמים מאוד לאוזן ולכן לא מומלץ לך לשים אותם כי בלאו הכי יש לך טווטרים באחוריים וטווטרים בקדמים ואין צורך בעוד .

אור .

פורסם
שים מאחורה 6*9 יתן לך גם יותר עוצמה ואיכות וגם סראונד היקפי וטוב , מה גם שיתן לך באס , אני ממליץ לך לשים גם 6*9 של קנווד שיש לך אחלה באס עם נצילות גבוהה.

אור .

סראונד היקפי וטוב?

אם אין לו רסיבר 5.1 ביתי ברכב או מפענח דולבי דיגיטל/די וי די ברכב, לא יהיה לו או לך או לאף אחד סראונד היקפי וטוב.

יהיה פשוט עוד סאונד סטריאו מאחור, זה הכל.

פורסם
6X9 - ייתן לך שיפור די ניכר בהשקעה לא גבוהה במיוחד. אני לא יודע מה יש לך כרגע ברכב - אבל אם זה רמקול מקורי לא כ"כ חדש, רמקול ממתוג ממוצא ייתן תוצאות טובות. תדאג למצוא כאלה שיהיו כמה שיותר נצילים - כדיי שינגנו יפה גם בהגברה מה ה HU.

בינתיים, תנסה למצוא חנות שתתן לך טוויטרים חינם בקניית 6X9.

יואב

צירפתי תמונות של הרמקול שקניתי והתקנתי של חברת קנווד.

צירפתי גם תמונה של המכשיר שיש ברשותי. של חברת Blaupunkt

ולא קיבלתי עליו חוות דעת. מישהו יכול להגיד מנסיון אישי מה המכשיר הזה שווה? [ראיתי שיש לו יציאת AUX. בשביל מה זה נועד?]

אני אישית מאוד מרוצה ממנו. לאבא שלי יש גם ברכב את אותו המכשיר ועם רמקולים אחוריים 6X9 של פיוניר הם נותנים צליל עוצמתי ובאס חזק. פשוט תענוג לשמוע.

חשוב לציין שאני לא מחפש שכל השכנים ישמעו שאני עובר ברחוב.

אני אוהב לשמוע מוזיקה בעוצמה גבוהה אך לא יותר מדיי שתמשוך תשומת לב.

אני בכלל לא חושב בכיוון של לקנות מגבר למרות שהאוטו שלי מחווט קומפלט.

פורסם

אני לא מבין למה חשובה לך חוות דעת של אחרים אם אתה מרוצה ממה שיש לך?

יש לי תשבוחות מכאן ועד ההודעה החדשה (או ההיפך) אבל האם זה משנה בכלל?

מרוצה? טוב מאוד, תהנה.

לא מרוצה? תעשה שינוי.

פורסם
.

חשוב לציין שאני לא מחפש שכל השכנים ישמעו שאני עובר ברחוב.

אני אוהב לשמוע מוזיקה בעוצמה גבוהה אך לא יותר מדיי שתמשוך תשומת לב.

אז מה אתה כן מחפש? לי זה לא כזה ברור - יש לך רדיודיסק, יש לך רמקולים קדמיים. עכשיו, ממה שאני מבין יש לך עוד 500 ש"ח נגיד - מהמצב הנוכחי מרמקול של 6X9 תפיק את השידרוג המיטבי. אתה הרי לא מתכוון להחליף עכשיו את הרדיודיסק או משהו כזה. אתה גם לא רוצה מגברים וסאבים, בסדר גמור :)

תקנה 6X9, חוץ מהפיוניר שיש לאבא שלך ברכב - תשמע עוד כמה רמקולים - אולי תמצא משהו שתאהב עוד יותר.

לדעתי, גם טוויטר זבל שאתה מקבל במתנה נותן טרבל נוסף, אם יש אפשרות להוסיף בחינם אז למה לא.

אתה מתעקש לקבל חוות דעת על הרדיו שלך, אין בעיה (למרות שהתכלית בכך לא ברורה):

יציאת AUX - זה לא ברור למה זה טוב. אם אתה מתכוון לכניסת AUX אז היא נועדה לחיבור מכשירים חיצוניים כמו נגנים.

ממה שהצלחתי למצוא - נראה כמו מכשיר סביר ברמת כניסה, השאלה היא האם אתה מתשמש בו ומרוצה. אם כן, אין סיבה לשנות. שידרוג המכשיר ברמת המערכת שלך לא יתרום הרבה, אם בכלל.

פורסם

Pintos דודי,

מבקשים חוות דעת על מוצר מסויים ליפני הקנייה ולא לאחר הקנייה. מה תעזור לך עכשיו חוות הדעת?

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

gal75 - אתה צודק. חוות דעת של אחרים לא חשובה כ"כ.

היא לא תשנה את העובדה שזאת המעכת שנמצאת ברשותי.

ברמונדו - אני מבקש המלצה על 6X9 באיכות גבוהה במחיר סביר.

לגביי הטוויטר בחינם אתה צודק. למרות שהוא יכול לגרום לצליל צורם ומחריד אם הוא כ"כ פשוט.

shalevho - אני דווקא בחרתי לבקש חוות דעת אחריי שקניתי את הרמקולים הנ"ל.

לדעת מה משתמשים חושבים על קנווד בכלל ועל הדגם שקניתי בפרט מנסיון אישי כמובן. :-)

תודה לכולם.

פורסם

נסעתי עם טוויטר זבל מחובר דרך פיצול מכבל הרמקול כמה שנים - והיה בסדר גמור, מקסימום מנמיכים את ה טרבל. לא פתרון אידיאלי אבל מוסיף להפקת התדרים הגבוהים

לגבי 6X9. תנסה את ה מורל פולס 6X9 , או ה JBL 3169

אלה שני דגמים מומלצים, אבל אני ממליץ ללכת לשמוע, רמקולים 6X9 לא חסר אצל כל מתקין, תלך ותתרשם בעצמך. תסתכל גם על איכות ההרכבה. גם רושם וויזואלי יכול לתרום. תקשיב למספר דגמים ותחליט.

יואב

• תוכן חדש...