Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה עתה החלפתי בבאר שבע את הסטרטר במשופץ בעקבות המלצה שלכם חברי הפורום:-D (תודה מוסך רון :-) ).

ועם העלייה על הליפט התגלתה רטיבות קלה בבולם האחורי שמאלי, המוסכניק אמר שעלול לעשות לי בעיות בטסט שיהיה לי עוד חודש וכדאי להחליף את הבולמים האחוריים כבר עכשיו.

השאלות להפעם הן:

א. האם באמת זה עלול להכשיל אותי בטסט, או ששטיפה על הבולם תעזור לי למשוך עוד כמה חודשים עם הבולומים הנוכחיים. לפי מה שהבנתי הבולמים הקידמיים יותר חשובים לבטיחות ואולי אפשר לדחות קצת את ההחלפה של האחוריים??

ב. אם צריך להחליף אז מה כדאי לקחת בהנחה שביצועים לא ממש מעניינים אותי, חשוב לי לקבל בולמים איכותיים. קראתי שיש איזה שירשור על בולמי גז, ואין לי מושג מה זה.

מבירור קצר שערכתי ראיתי שאני יכול להשיג פה בבאר שבע זוג בולמים מקוריים (Record - צרפתיים) ב 460 ש"ח לפני העבודה והמע"מ. אלו באמת הבולמים המקוריים של הקונצרן הגרמני, או שאני מפספס משהו?!

ב 420 ש"ח בערך אפשר להשיג בולמים של מונרו אבל אני לא יודע איך הם ביחס למקוריים...

ולבסוף מעבר לדיון בפירמה של הבולמים יש גם דגמים מסויימים שכדאי לשים עליהם את העין.

והכי חשוב, מכיוון שאני אקנה את הבולמים בעצמי, מישהו יודע מספרי מק"טים מדוייקים שאפשר לקנות בשקט את החלק שאני צריך???.

תודה מראש לכל תשומת הלב

פורסם

א. הבולמים האחוריים חשובים לבטיחות בדיוק באותה מידה. תחליף בהזדמנות הקרובה.

ב. אתה יכול לבחור בבולמים המקוריים (מתקשרים למוסך מורשה, מבררים מחיר ומתעלפים)

או בתחליפיים זולים (מונרו, למשל) או בבולמים משופרים ויקרים יותר (קוני, אייבך, בילשטיין).

לדעתי אתה תמצא בחיפוש את מה שאתה צריך - הבולמים זהים ברוב הדגמים של הפולו.

בולמי גז לא כל כך רלוונטיים, אם אתה לא מעוניין בשיפורים ספורטיביים.

ג. אין חשש שיתקינו לך בולמים לא מתאימים או לא נכונים, כשהבולם לא מתאים פשוט

אי אפשר להרכיב אותו. הסר דאגה מלבך.

ד. פה אני כבר לא בטוח - אבל אולי גם להחליף כריות בולם, באותה הזדמנות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תודה רבה הנס

תגיד אתה יודע אם רצוי להחליף את כל ארבעת הבולמים במכה או שכל סרן יבוא יומו

ומקומות בהם אפשר לקנות את הבולמים אתה מכיר ???? אההה??

• תוכן חדש...