Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורות MTEC דמוי קסנון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נורות דמוי קסנון ניתן למצוא בכל חנות של דברים לרכב , אך נורות אלה ממש על הפנים התאורה שלהם חלשה מכיוון שיש על הזכוכית שכבה של צבע כחול .

אתה יכול לקנות נורות כחולות איכותיות של אוסרם או פיליפס אני לא בטוח שיש בארץ אבל.

הנורה שהכי קרוב זה קריסטל (מה שבא עם המגאן החדשות) לפעמים זה נותן גוון כחול אם אתה בא ממול אבל חוץ מזה? אותה מנורה כמו רגילה.

קסנון זה קסנון אין תחליף.

נ.ב

נורות דמוי קסנון מגיעות עד 4000K במקרה הטוב ושהם עדיין יעילות ומאירות כמו הרגילות(פיליפס\אוסרם)

Got To love It

פורסם

הנורות האלה זה נורות חיקוי לקסנון כמו שנאמר לך למעלה,בגלל שיש שכבה כחולה על הנורה היא בולעת את הצבע הצהוב אך היא פוגעת בחוזק האור. הוא יראה לבן אבל אתה תראה אולי 2 מטר קדימה.

אם ברצונך להשאיר את החוזק הקיים אך עם גוון לבן שוב יש את אוסרם או פיליפס(אני הבאתי מגרמניה פליפס) .

Got To love It

פורסם

דווקא רובכם טועים ,

לי יש בראלי נורות דמוי קסנון שנותנות אור יותר לבן (ורואים את ההבדל ) וברכב השני יש לי את הMTEC שהבחור מדבר עליו ואכן הנורות דומות מאוד לקסנון !!! וגם לחבר יש בBMW שלו את הMTEC ואני רוצה לראות אחד שיגיד שאצלו זה לא קסנון !,

נכון שיש הרבה זבל בשוק (כולל את הפיליפס שבדקתי וזרקתי) אבל צריך לבדוק טוב טוב ורק אז ניתן למצוא חיקוי טוב שאף יתן אור יותר לבן (ולא כחול צ'יפה).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

בכל חנות חלקי חילוף או מערכות לרכב, נתקלתי במנורות האלו אפילו בהום סנטר, ה זבל של מנורות לי נשרפה אחד אחרי יומיים

בגלל שזה חיקויים סיניים.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אז איפה באמת ניתן להשיג מנורות MTEC כאלה בארץ? מה מחירן?

VOLVO, שמתי את הנורות של OSRAM COOL BLUE והן אולי הרבה יותר בהירות מאור הצהוב הסטנדרטי, אבל הן ממש אבל ממש לא קרובות לקסנון.

פורסם

גם לי יש את הדמוי הזה שאפשר להשיג בהום סנטר.

אנשים זה לא עושה את העבודה, נכון זה יותר יפה מהצהוב מהגעיל אבל זה לא מתקרב אפילו לקסנון.

אם מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג H4 דמוי קסנון אבל ממש דמוי לא דמוי בכמה שנות אור אז פצצה!

אני הייתי בהרבה מקומות ולא מצאתי חוץ מכמה חרטות.

פורסם

בכל אופן , אם אתה ממש מעוניין ואין בארץ , שווה הזמנה מ - EBAY .

עם זאת , אני חושב שהעניין קצת מנופח , אני בספק אם זה באמת שווה ערך ל - 4750K .

פורסם

4750K זה כבר קסנון בגוון.

לגבי הבחור שכתב שהוא זרק פליפס תשמע, יש לי פיליפס על האוטו אולי מה שהיה לך היה חיקוי כי תשמע לא רק שאצלי זה לבן זה גם מאיר 150% יותר מהלוגן רגיל. ברור שזה לא לבן כחלחל כמו קסנון אבל זה לבן נטו!

הנורה היא גוון 4000K אין מצב שיש חיקוי לנורות קסנון שהוא בגוון 4750 , יותר נכון נגיד ככה שהוא לא יעבור את ה4200 גג.

נורת קסנון "אורגינלית" היא בגוון של 4300-4700 שזה מערכת של אוסרם או פיליפס שזה הנורות הכי טובות שקיימות היום בשוק!

אתה לא תמצא בשום מקום אבל בשום מקום נורה שתקבל ממנה גוון של נורת קסנון ערכתי חיפושים אחרי דבר כזה בכל מקום,

ו-ש-ו-ב ! אתה תמצא משהו שמתקרב ואני מדגיש מתקרב לקסנון והוא יאיר לך כמה מטרים קדימה !

ראיתי באי ביי את הMTEC האלה , כתוב 4750K,לא מאמין שזה הגוון שזה נותן ואם כן זה לא מאיר בהרבה עוצמה!

Got To love It

• תוכן חדש...