Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למחשב נייד עד 4,500 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאיזה שימוש?

איזה גודל מסך?

חברה מועדפת?

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

עזוב אותך מ MSI...

קנה תמיד מותג מוכר.

במקרה והתקציב לא מתאים, קנה LENOVO. לפחות פסיכולוגית אפשר להאמים שקיים שם חלק מהמטען הגנטי של מחשבי IBM.

אנשים שאני מכיר וקנו, מאוד מרוצים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לאיזה שימוש?

איזה גודל מסך?

חברה מועדפת?

ישמש בעיקר לאינטרנט, לימודים, מידי פעם משחקים אבל לא משהו שמצריך מחש על.

14'-15'

פורסם

חפש את המחשבים של לנובו עם מערכת הפעלה XP,יש "ניקוי מחסנים" של דגמי הXP במחירים מאוד אטראקטיביים,עוד חברה טובה זו ACER ,גם מותג אמין עם מחירים בהחלט נוחים.

פורסם
חפש את המחשבים של לנובו עם מערכת הפעלה XP,

בדיחה טובה :D

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אם יש לך אפשרות להביא מחשב מארצות הברית(מישהו שמגיע ארצה), במחיר הזה אתה יכול לקחת מחשב ממש טוב.

כמובן שזה עובר קצת את התקציב שלך, אבל אתה יכול לקצץ במעבד ואז ישאר לך הרבה עודף.

מסך 17 אינץ' רחב

מעבד core 2 due 2GHz

זיכרון 1 ג'גה 667 MHz

דיסק קשיח לא משהו 80 ג'גה 5400 סל"ד

צורב DVD

כרטיס מסך radeon X1400 256 mb

notebook.JPG

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

ניידים עם 17 אינץ' הם לא באמת ניידים אלא DTR

הם מתוכננים למעבר קל בין הבית למשרד וכו'

יש כמה אופציות כמו הסדרה HP Pavilion DV6000

יש שם מבוססים Core 2 Duo עם 1GB זיכרון פנימי, כרטיס מסך GeForce Go 7400, דיסק קשיח 80GB-120GB ומסך 15.4" רחב

יש אופציה דומה (כמעט זהה) של Lenovo רק עם GeForce Go 7300

לי אישית יש DV5269EA של HP (זהה לסדרה 6000 רק ללא מצלמה מובנית) ואני מאוד מרוצה

בינתיים כבר עוד 3 שלומדים איתי קנו (אחד 6186 עם מעבד טוב יותר ודיסק קשיח גדול יותר ואחד 6160, אחד קנה דגם זהה ל-6160 אבל שמגיע עם Vista)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מצטרף להמלצה על טושיבה. מחשבים מצויינים, פשוט מצויינים. החסרון המשמעותי שלהם הוא המחיר היחסית גבוה לשאר המתחרים כמו HP, IBM, וכ"ו. דואל קור של טושיבה יעלה לפחות בסביבות ה5.5 - 6 אלף.

ROOONEEYY

• תוכן חדש...