Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה - מי אשם במקרה הזה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אז ככה היום בבוקר עשיתי תאונה קלה באחת הכיכרות אצלנו

לפני שננכסתי לכיכר הסתכלתי היטב שמאלה שהיה פנוי המשכתי את דרכי ( אני פניתי שמאלה בכיכר) כאשר אני נמצא כבר בתוך הכיכר הגיח בדהרה (מהירות מאוד גבוה) רכב מצד ימין שלי (זאת אומרת שאני באתי משמאל שלו) ניסיתי לברוח ולהצמד כמה שיותר למעגל תנועה על מנת למנוע התנגשות אבל ללא הועיל , ולבסוף התנגשנו צד ימין שלי באיזור של הפנס פגש בכנף שמאל של אותו רכב . כאילו הגענו למצב בכיכר שהוא כאילו ניסה לעקוף אותי ( וזה כמובן נתיב אחד בכיכר ) הנזק אצלי יחסית קטן בעיקר שיפשופים בפגוש מכת פח קטנה , אצלו הנזק גדול יותר הכנף שלו התרסקה לחלוטין . שעצרנו להחליף פרטים התברר שהרכב שלו שכור בכלל ויש לציין שבהתחלה הוא הודה באשמה שהוא אשם וגם אנשים שהיו שם טענו שהוא אשם . בכל מיקרה אף אחד לא נפגע או נפצע החלפנו פרטים כמובן והמשכנו כל אחד לדרכו כעבור כמה שעות נודע לי שהוא טען שהוא לא חש בטוב פתאום ועלה לבדיקות וכאלה בטענה שהוא לא חש בטוב :? אני לא יודע מה המניעים לעלות לבית חולים כעבור 5-6 שעות אבל שיהיה.

בכל מיקרה מי לדעתכם אשם במקרה הזה ? בכל מיקרה בהתחלה רצינו לפתור את זה בלי לערב ביטוחים כי הרכב שלו שכור וזה דיי סיפור אחר כמו שאמרתי לאחר כמה שעות הוא התחרט או משהו כזה

פורסם

הוא אשם ! זכות קדימה למי שכבר בתוך הכיכר.

הוא רוצה לערב ביטוח ולא מוכן לדבר איתך?, לך לסוככן הרי בשביל מה אתה משלם לו?!

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

כמו שזה נישמע הוא לא נתן לך זכות קדימה ולכן לדעתי הוא אשם.

אלון

TOYOTA - PRIUS

חסכונית וידידותית לסביבה.

פורסם

ללכת לבית חולים בתואנה שהוא לא מרגיש טוב זה הטריק הכי עתיק בספר. חברה שלי נפלה על זה בגדול - נהג המונית בתאונה בה היא הייתה אשמה הלך לבית חולים למרות שלא קרה לו כלום, ובסופו של סיפור (ארוך ומדכא) היא קיבלה שלילה לשלושה חודשים.

במקרה שלך לא צריכה להיות לך הדאגה הזאת. הוא אשם באופן מוחלט - הוא לא נתן לך זכות קדימה כשהיית בתוך הכיכר. הוא רק מנסה למזער נזקים בעזרת בית החולים (לקבל קצת כסף מהביטוח). אם אתה רוצה להיות הישראלי ה"טוב" - לך גם אתה לבית חולים, לא יכול להזיק.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לפי התאור נראה כי הרכב לא נתן לך זכות קדימה ופגע בך.

תפנה לחברת הביטוח כמה שיותר מהר, על מנת לעדכן אותם על פרטי התאונה.

כמו כן, אם היו עדים לארוע עדכן את סוכן הביטוח שלך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

עידכנתי את הסוכן ביטוח הוא ישר אמר לי שאין לי מקיף ודברים כאלה ולכן אני חייב להוכיח שהבן אדם השני אשם במיקרה

בקיצור בשעת האמת החברות ביטוח האלה מתייחסות אליך כמו לזבל ורק מנסות להתנער מהאחריות עד שתיראה מהם שקל יצא לך הנשמה , אם הבן אדם אל יודה אז האפשרות היחידה שנשארה זה משפט לא? או שיש דרך אחרת?

פורסם
בהנחה שיש לך צד ג'...
מה קשור צד ג'? הוא צריך לתבוע את הנהג הפוגע. אם לנהג הפוגע יש את מי לתבוע [צד ג'] זה בכלל לא מעניין.

dirty old man

need love too

פורסם

גם אם היה לך מקיף במקרה זה לא קשור, והסוכן ביטוח שלך צודק. אתה תצטרך לתקן את הנזק שלך לשלם (אולי להגיע לאיזה הסדר של השהיה בתשלום), ובנתיים הסוכן שלך צריך לתבוע את חברת הביטוח של הצד הפוגע. במידה והם יקחו אשמה ויש סיכוי טוב שזה יקרה אם באמת הדברים התרחשו כפי שתארת, תראה את הכסף תוך כמה חודשים (2-3) אחרת זה תביעות קטנות ויקח קצת זמן אך אם הצדק איתך תקבל את הפיצוי.

אני מקווה שצילמת את מקום התאונה או לפחות לקחת מספרי טלפון של חלק מהעדים, יכול ממש לעזור.

כמו כן גש לביה"ח לבדיקה בכל מקרה (לא יכול להזיק) ותגש לתחנת משטרה להודיע על תאונה, וזאת מכיוון שהבחור השני הלך לביה"ח הוא גם חייב להוציא אישור על תאונה מהמשטרה אז גם אתה תעשה כך.

(אל דאגה המשטרה תסגור את התיק "מחוסר עניין לציבור" תוך חודשיים אבל טוב שיהיה לך אישור משטרה על קיום ורישום התאונה)

הערת עריכה: נא לשים לב לשגיאות הכתיב הרבות.

פורסם
אם הבן אדם אל יודה אז האפשרות היחידה שנשארה זה משפט לא? או שיש דרך אחרת?

זהו מקרה קלאסי של מבוי סתום אלא אם כן העדים לתאונה יסכימו לבוא להעיד בבית משפט. אם היה לך מקיף הסוכן שלך היה עושה הכל כדי למצות את הדין עם צד ג. אבל בגלל שאין לך מקיף הוא לא יכול לעזור ואין לו אינטרס כזה (ובצדק!!). אין מה לעשות-משפט ואני מניח שמשטרה לא הגיעה למקום התאונה לכן תצטרך עדים.

צר לי להגיד אבל בגלל החוקים הטיפשים במדינה שלא עושים צדק במקרים כאלה מה שצריך לעשות כשעושים תאונה כזאת הוא פשוט לביים הצגה, להזמין אמבולנס ומשטרה ואז יהיה תחקיר של בוחן תנועה וצדק ייעשה. מצטער אבל זה מה יש :evil:

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עידכון , לבסוף תבעתי את הבן אדם הזה בדיוק בעוד שבוע יערך המשפט

מה אתם ממליצים לי להגיד במשפט ? ואם במיקרה אותו אדם לא יגיע זה ישחק לטובתי?

פורסם

אתה מגיע לבד למשפט או ששכרת את שירותיו של עורך דין?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני מגיע לבד.

שחכתי לציין, את התביעה כמובן הגשתי אחרי ששכרתי את שירותיו של שמאי שהעריך את הנזק , צילם וצירפתי זאת לתביעה כולל הסכום והקבלות של המוסך שתיקן את הכנף .

פורסם

הכנה למשפט:

1. אם היו עדים יש ליצור עימם קשר ולרענן את זיכרונם בתאונה.

2.לגשת למקום התאונה אם יש לך אפשרות ולצלם את המקום.

3. להגיע למשפט בצורה מסודרת, מגולח, חולצה מכופתרת ולא עם תספורת וקוצים בגובה 30 ס"מ, לפעמים גם מקבלים רושם מהחיצוניות של אדם.

4. להכין לך בראשי פרקים את הטיעונים שלך, ומה שאתה מתכוון לומר.

5. לתרגל בבית דיבור בצורה רהוטה ולא להתרגש.

זה מה שעלה בדעתי כרגע

ל'

• תוכן חדש...