Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חנוך ניסני - לקראת עונת 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר חודשים נפגשתי עם חנוך ניסני , הנהג הישראלי הראשון שעשה את זה לתוך עולם הפורמולה-1 ושמעתי ממנו את סיפור חייו הספורט מוטוריים ודרכו לכסא המיועד.

אתמול , לקראת תחילת עונת 2007 שלו שוחחתי עימו בטלפון בכדי לשמוע מה תוכניותיו .

ובכן חנוך היה בדיוק באמצע אימון לקראת אליפות הונגריה בפורמולה-3 , שם הוא האלוף ומתכנן גם השנה להגן על תוארו כי לפי דבריו , ובצדק , כמו בכדורגל הליגה זה הלחם והחמאה .

בנוסף לעונת הפורמולה-3 אלייה הוא מתכונן והמרוץ הראשון שלה יערך כבר בסופ"ש הבא הוא מקווה להתחרות במספר מרוצים במסגרת פורמולה-3000 האיטלקית .

הפורמולה 3000 האיטלקית היא למעשה אותה הקטגורייה שהתחרתה עד לפני שנתיים כאליפות הבינ"ל שהוחלפה על ידי ה-GP2.

הקבוצות מתחרות על שילדות זהות וצמיגים אחידים. חנוך מקווה להשיג תוצאות טובות גם באליפות הזו.

והדובדבן שבקצפת - נערכים כרגע מגעים ראשוניים למספר נסיעות מבחן בקבוצות ספייקר וטורו-רוסו , בפורמולה-1 כמובן.

כזכור חנוך ניסני היה נהג מבחן של קבוצת מינרדי.

מקווה לעוד עדכונים בקרוב

דובי

1.jpg

2.jpg

3.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם
.

מה ההבדל בין פורמולה 3000 לבין ה-GP2?

הכל שונה.

באם אני זוכר טוב ב-3000 מדובר כמובן במנוע 3 ליטר של פורד קוזוורט , V-8 עם משהו כמו 450 סוסים ולעומת זאת ב-GP2 משתמשים במנועי רנו , צמיגי סליקס ושילדה אחידה שיוצרה במיוחד לאליפות הזו.

את ה-3000 לא יצא לי לראות אבל ה-GP2 נוסעות ונשמעות נהדר.

חנוך אמור לנהוג במכונית של קולוני (אני חושב) שבעבר היתה על הגריד (הקבוצה, לא המכונית) בפורמולה-1.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם
הכל שונה.

באם אני זוכר טוב ב-3000 מדובר כמובן במנוע 3 ליטר של פורד קוזוורט , V-8 עם משהו כמו 450 סוסים ולעומת זאת ב-GP2 משתמשים במנועי רנו , צמיגי סליקס ושילדה אחידה שיוצרה במיוחד לאליפות הזו.

את ה-3000 לא יצא לי לראות אבל ה-GP2 נוסעות ונשמעות נהדר.

חנוך אמור לנהוג במכונית של קולוני (אני חושב) שבעבר היתה על הגריד (הקבוצה, לא המכונית) בפורמולה-1.

דובי

תודה רבה על ההסבר.

• תוכן חדש...