Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם

ברכבי מותקן זמזם (הבנתי שהוא מקורי, לא סגור על זה) שכל עוד המפתח בסוויץ (גם אם הוא סגור לחלוטין) ויש דלת פתוחה - הוא מצפצף את אחד הצפצופים המעצבנים שקיימים.

את הזמזם כולו אני לא מעוניין לנתק, כי הוא משמש גם לאורות ועד כמה דברים.

את חיווי הדלתות אני לא מעוניין לנתק, כי אז האור המרכזי של הרכב, המנורה בלוח השעונים, והאזעקה לא יעבדו.

יש למישהו רעיון איך נפטרים מהמטרד???

תודה, עודד.

פורסם

ניתוק הפיוז יתנק את כל יחידת הקרה של ההתראות העוברות דרך זמזם זה, או את כל הזמזם, מה שאני לא רוצה שיקרה. אני לא חושב שיש פיוז ספציפי לכבל שעובר מחיישני הדלתות לזמזם/יחידת הבקרה שלו (הבנתי שלפעמים זה מעגל פשוט ולפעמים יחידת בקרה קטנה. אין לי מושג מה במקרה של הרכב הזה).

פורסם

צריך לאתר היכן הזמזם נמצא ולהתקין לו מפסק. מבחינה חשמלית זה פשוט מאד. פרקטית אני לא בטוח שהגישה אליו סבירה ומצדיקה את המטרה.

מה גם שיש לבדוק האם הזמזם לא מתריע גם על תקלות חמורות כגון התחממות יתר, חוסר שמן וכו'- יכול להציל מנוע.

פורסם

מפסק זה רעיון מצוין......הבעיה היא למצוא את הנבלה.

יש למישהו סכימות חשמל או משהו כזה שיכול לספר לי על המיקום?

אני צריך את זה למצבים בהם המנוע כבוי בד"כ. בהפסקה בשטח כשמשאירים דלת בשביל לשמוע מוזיקה, או להוציא ציוד, וכדומה. רק צריך למצוא אותו....

פורסם

בהיעדר הכוונה ישירה (למרות שאפשר שמישהו יכוון אותך למיקום המדוייק) אני הייתי עוקב אחרי הרעש. זה דורש סביבה שקטה, סבלנות ושמיעה טובה.

פורסם

לרוב הזמזם יושב מעל התיבת פיוזים (בצורה של יוניט) אם יש לך את הספר רכב אתה יכול לבדוק את זה הפירוק שלו ברוב הרכבים הוא מאוד פשוט.. אלא אם כן בקאיה ניסו להתחכם

אבי.

פורסם

אין לי את ספר הטיפולים הטכני של הרכב (מה שיש במוסכים וכל זה) אלא רק את ספר הנהג שמגיע עם הרכב. איך זה אמור להיראות? שאני אדע מה לחפש...

פורסם

הזמזם אינו מתריע על תקלות רכב,אלא רק על מפתח שנשאר ברכב ואורות.

הפתרון הכי טוב הוא לנתק אותו ולחבר זמזם חיצוני לאורות ,על מנת לא לשכוח אותם דלוקים.

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

ברגע שימצא המטרד, יש המון פתרונות לבעיה, ממפסק ועד זמזם לאורות וניתוק הזמזם המקורי. השאלה היא רק איפה אני מוצא את החלאה הקטנה?

• תוכן חדש...