Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SEGWAY HT למכירה בארץ!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אמנם לא מכונית - אבל בהחלט כלי תחבורה. HENCE לא אוף טופיק (נראה לי).

למי שלא מכיר: מדובר במה שכונה באינטרנט IT, או ג'ינג'ר. היו המון ספקולציות לגבי מה יהיה הדבר הזה - שנטען שישנה את הקונספט של תחבורה אישית.

אז מדובר במעין קורקינט ממונע מגניב לאללה, שמאזן את עצמו בעזרת בקרות ג'ירוסקופיות והוא בעל כושר תמרון מטורף. מגיע ל-27 קמ"ש. יושב על צמיגי מישלין, בעל מפתח "התנעה" אלקטרוני עם הצפנה של 64 ביט.

אכן צעצוע נחמד, שעולה 25 אלף שקל...

פתרון מעניין לכל אלה שאבא קונה להם מיול כדי להגיע לחטיבת ביניים. :wink:

הנה הקישור:

http://www.tymond.com/shop/product_data.asp?id=491&Quant=1&Vendor=1

פורסם

לא חזק, לא מאיץ.... בלה בלה בלה....

רק תחשבו על האופציות לאנשים שמתקשים בהליכה, ואני לא מדבר על אלה שיושבים בכסא גלגלים.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם
לא חזק, לא מאיץ.... בלה בלה בלה....

רק תחשבו על האופציות לאנשים שמתקשים בהליכה, ואני לא מדבר על אלה שיושבים בכסא גלגלים.

למעשה, דין קיימן - האיש שפיתח את ה HT, קנה את שמו בפיתוח כסאות גלגלים מתוחכמים. כאלו שיודעים לעלות מדרגות ושיש להם כושר תמרון מדהים במקומות קטנים.

חוץ מזה, עזוב את הלא מאיץ וכו' - הייעוד שלו שונה.

למי שצריך להסתובב הרבה באיזורים לא גדולים - קמפוסים, גני תעשיה וכו' וגר לא רחוק מהם. זה פתרון לא רע בכלל (אם כי יקר ב_ט_י_ר_ו_ף). הוא לא מזהם ומרעיש כמו קטנוע, והוא בעל כושר תמרון מצויין.

הבעיה היא שקהל היעד שלו - מתעשרי הייטק חובבי גימיקים ודאווין טכנולוגי - נגוז ונעלם :wink:

אם הקונספט יבשיל מעט יותר - יותר ביצועים ופחות מחיר, זה יכול בהחלט לגרום למהפך מסויים בצורת התחבורה במדינות נאורות יותר משלנו, בהן יש - לדוגמא מסלולי אופניים מסודרים בערים. אם מסה קריטית של אנשים ישתמשו בזה ככלי תחבורה תוך-עירוני, העולם ייראה קצת יותר כמו פיוצ'רמה...

פורסם

ביום שני ראיתי איזה חייזר בירושלים נוסע על זה,

אבל ההיתי בטוח שעדיין זה לא הגיע לארץ...

בזבוז כסף, בכל אופן. :?

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

לדעתי זה בכלל לא כזה בזבוז כסף, והייתי שמח מאוד אם היה ניתן לרכוש אותם בארץ

במחיר סביר יותר, בנוסף לפתרון כלשהו לבעיה חמורה למדי בנוגע לשימוש בכלי הזה.

ספציפית - הרוכב נראה כמו אידיוט פוזיונר, ויסבול משאלות טיפשיות מצד חבריו לעבודה.

חוסכים את עלות הביטוח, אין עלות דלק, אין זיהום (טוב, יש - אבל ממש בעקיפין).

אני צריך ליסוע בערך 4 ק"מ בבוקר לעבודה. בחורף אני נוסע על אופניים, אבל בקיץ

זה פתרון לא מוצלח במיוחד (מגיעים למשרד ג'יפה לגמרי, לא סימפטי). לא הייתי מתנגד

לנסות להגיע לעבודה על Segway, זה ממש דכאון להניע את האוטו בשביל כזאת נסיעה

מצחיקה.

פורסם

יש מזגן :?:

:wink:

אמממ בזבוז כסף :?: אולי,(כל אחד ודעתו) אם יש לך ארמון ואתה צריך להגיע מחדר X לחדר Y

זהמצויין. וגם נחמד אולי בשביל שליח עיתונים / דוור.

הדבר נחמד ביותר(לעצלנים). חבל שבנתיים אין מתחרים. כאשר יהיו מתחרים יהיו המחיר ירד.....

נ.ב 25 אלף :roll: זה חצי ממיול חדש ועוד אפשר לקחת עוד 2 אנשים במיול :wink:

אלי 8)

אממ חובה לנוסע עם קסדה? :shock:

491.jpg

והנה כבר גרסת ה ARS טייפ :wink:

album_pic.php?pic_id=250

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

• תוכן חדש...