Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה קורה כל סוף שבוע במרכז,

עכשיו זה גם אצלינו - מפגשי מכוניות ספורט אקזוטיות ומשופרות למינהן.

ראיון עם אחד ממארגני המפגשים וצילומים מהמפגש האחרון במתחם ביג בצומת אתא.

לכתבה המלאה ולתמונות:

http://www.krayot.com/magazine/index.php?action=show&type=news&id=201

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"טוב לדעת שיש עתיד לספורט המוטורי בישראל"

אם העתיד של הספורט המוטורי בישראל הוא שבי קואלייר עם כנפיים של Type-R, עושה דאווינים באיזה חניון, אז אני לא ממש מחכה לעתיד הזה, עדיף כבר PlayStation.

יאיר

פורסם

זוועת אלוהים הקווליר הזאת... ואיזה משפט מטומטם זה "כנראה אחרי הכל ישנם אנשים ש"מהיר ועצבני" זה לא רק סרט בשבילהם אלא דרך חיים". ממש תרבות מוטורית.

בלי קשר, מלבד הקווליר הזוועתית, גם המגאן והמיצובישי GT מכוערות בטירוף, לדעתי. האימפרזה גם כמובן, אבל זה לא מפתיע :wink:

מצטער, לא יכול להתייחס ברצינות כשאני קורא דברים כאלו, אבל מן הסתם רעיון המפגשים בצפון נחמד בהחלט.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חוץ מהמסוטנג החמודה....

כל שאר המכוניות זה זבל של ערסים ובין זה ובין תרבות מוטורית אין שום קשר...

למה? ככה!

פורסם
כנראה אחרי הכל ישנם אנשים ש"מהיר ועצבני" זה לא רק סרט בשבילהם אלא דרך חיים.

לתשומת לב הילדים בפורום

"אחי יש לך נוס?"

"בואנה האוטו טורבו "

"יש לי 2מדגשים "

:shock:

פורסם
כנראה אחרי הכל ישנם אנשים ש"מהיר ועצבני" זה לא רק סרט בשבילהם אלא דרך חיים.

לתשומת לב הילדים בפורום

"ידידי היקר יש לך נוס?"

"בואנה האוטו טורבו "

"יש לי 2מדגשים "

:shock:

מה אתה מנסה להגיד, לא הבנתי!

שהוא מזלזל בבדיחה הזאת.

ציטוט מהכתבה :

לפתע מגיחה מהפניה ,בשאגת מנוע, פרפור צמיגים וDMX בפול ווליום,לכאורה משפחתית רגילה ללא יותר מדי פוטנציאל לשיפורי מנוע ויופי חיצוני ,

Chevrolet Cavalier בעלת מראה קרבי - מהממת ביופיה.

מבחוץ טמבונים , מכסה מנוע חדש, ספויילר, צביעה מדהימה ועוד תוספות שבעל הרכב בהחלט מתגאה בהם.

בהתחלה כשקראתי את זה היתי בטוח שזה נכתב בציניות, נראה לי שהם לא היו ציניים :hihi:

פורסם

תסתכלו טוב על התמונה של המגאן קופה הצהובה ותגידו מהר למה היא דומה.

רמז: דארת' ויידר :D

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
חוץ מהמסוטנג החמודה....

חחח, לגמרי במקרה יש שם גם תמונות של אימפרזה... זבל של ערסים.. רק שהסימלון שלך תואם :roll:

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

למה תמיד שמפורסם פה משהוא על המפגש בצפון כל התגובות הם שליליות!?!!?

מה אתם שונאים את המפגש שלנו את מזלזלים בו למה!?!?!?

הוא בסך בתחילת דרכו הוא קם רק לפני 6 חודשים ... אין מה לעשות הרבה אנשים עוד לא מכירים , ולכן הרמה אינה גבוהה... אבל הזמן יעשה את שלו .!!

אני מנסה בכל הכוח לקדם את המפגש ואני מפרסם פה כל שבוע את המפגש ואת התמונות של המפגש כדי שתראו איך הוא משתנה... וזה ממש מרגיז כל התשובות... הביקורתיות בדרך השלילה האלה.

אל תשכחו דבר חשוב מאוד הכתבה הזאת פורסמה באתר של הקריות .... אין שום קשר בן האתר למוטוריקה .... לכן השפה היתה צריכה להיות שפה קלילה ומובנת.... והדוגמא של הקוואליר היתה מצויינת זה אוטו שלא רואים כל יום .. (אני מדבר על הצביעה).

1.6 206

פורסם

הם צוחקים על הכתבה ובצדק רואים שזה כתב צעיר ללא כישרון המנסה לכתוב בצורה יצרתית....שים לב לתרשים שבו הוא כתב כל אחד לומד זאת לבגרות בהבעה תחילה יש לכתוב כמה שורות אשר יגרמו לקורא להתעניין בכתבה. ולכן הוא כתב

זה היה יום שישי (29.08.2003) בחוץ יום קיצי אופיני לאוגוסט, עשרות אנשים,שהדבר המקשר בין כולם הוא האהבה לספורט המוטורי ,מטיילים בין עשרות מכוניות ספורט משופרות מכל הצבעים והסוגים,לפתע מגיחה מהפניה ,בשאגת מנוע, פרפור צמיגים וDMX בפול ווליום,לכאורה משפחתית רגילה ללא יותר מדי פוטנציאל לשיפורי מנוע ויופי חיצוני ,

Chevrolet Cavalier בעלת מראה קרבי - מהממת ביופיה.

אגב הבוחן בבגרות יתן לו מאה על פתיחה כזאת כי כך מצפים שיכתבו....

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם
חוץ מהמסוטנג החמודה....

חחח, לגמרי במקרה יש שם גם תמונות של אימפרזה... זבל של ערסים.. רק שהסימלון שלך תואם :roll:

אני איתך בכל מילה..... :roflmao::roflmao::roflmao:

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם
חוץ מהמסוטנג החמודה....

האימפרזה שיש לי בחטיבה לא רואה ממטר את האוטו ערסים הזה שהוא מקסימום STI שאני לא מזלזל בSTI שזה אוטו מצויין אבל אל תשווה לעולם למכונית ראלי....

חוץ מזה אני מאמין שהאימפרזה שם זה סתם אוט סטוק עם כמה שיפורי יופי מבחוץ...

למה? ככה!

פורסם
חוץ מהמסוטנג החמודה....

האימפרזה שיש לי בחטיבה לא רואה ממטר את האוטו ערסים הזה שהוא מקסימום STI שאני לא מזלזל בSTI שזה אוטו מצויין אבל אל תשווה לעולם למכונית ראלי....

מעט פרטים על האימפרזה הזאת.

היא שייכת למישהו שכותב פה בפורום

הוא לא ערס

נכון יש לו טעם מאוד שונה אבל זכותו

לגבי הרכב עצמו, הייתי חולם לאוטו "ערסים" כזה, כמובן שהייתי מוריד קודם את כל הקיטים שהוא הוסיף.

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם
חוץ מהמסוטנג החמודה....

מעט פרטים על האימפרזה הזאת.

היא שייכת למישהו שכותב פה בפורום

הוא לא ערס

נכון יש לו טעם מאוד שונה אבל זכותו

לגבי הרכב עצמו, הייתי חולם לאוטו "ערסים" כזה, כמובן שהייתי מוריד קודם את כל הקיטים שהוא הוסיף.

שי

זה לא שאני יבכה בשבילך על הGTI שלך.....

למה? ככה!

פורסם

ראשית אני מבקש להאיר מס' נקודות מהיבט האישי ...

משנת 1958 (נכון הייתי ממש קטן)...שעדיין חלק מגולשי הפורום הזה אפילו לא היו בתכנון...ענין אותי התחום המוטורי מאז שקבלתי מרצדס (עם הנעת פדלים)...

במשך השנים הייתי מעורב בזעיר אנפין בתחום המוטוריקה והספורט המוטורי בחו"ל ובארץ ואף רכשתי לי השכלה פורמלית בתחום במסגרת לימודי להנדסת מכונות...

תראו תרבות מוטורית כוללת בתוכה הרבה מאד מרכיבים, מהתנהגות והתיחסות של סובלנות וכבוד לנוהגים ברכבים ה"רגילים" , לאלו שביננו שהתמזל מזלם ומחזיקים ברכבים "ספורטיביים", לאלו ביננו שעברו קורסים מתקדמים בנהיגה, לאלו שהשתתפו במרוצים מיקצועיים...

וגם לאלו שאוהבים לשפר, לשנות, וגם להציג את רכבם לקהל הרחב מכל

"הסיבות"... שמשום מה לחלק מכם לא מתאימות !

תרבות מוטורית ,היא דרך חיים ובמיקרה הנדון באמצעות "תצוגה" וסקירה עיתונאית "צעירה" במקומון זה או אחר, בטלויזיה , באתרים כמו שלי http://www.carinfocus.com או באמצעות פורומים יעודיים לרכב כגון "cars FORUM "...וכדומה.

למעשה לאט, לאט אנחנו יוצרים תרבות זו על כל גווניה, גם אם לכאורה מרכיב זה או אחר נראה כ "מצחיק" או כלא קשור לענין , אז טעות בידיכם!

ה"ערסים" הם חלק מהחברה ואם מישהו משייך אימפרזה STI טורבו לקבוצת ה"ערסים"...אז הוא פשוט לא מעורה בתרבות המוטורית בארץ.

"דווקה" בעלי האימפרזות הצליחו להקים מועדון מוטורי בעל תחנים ויעדים שיכולים לעניות דעתי, לשמש דוגמה טובה לתרבות מוטורית אמיתית.

אין לי ספק כלשהו שאנחנו יוצרים תרבות מוטורית ,

השאלה היא האם נוכל "לשפר", לקדם, להנות מתרבות זו, או שנסתפק ב"ציחקוקים" עקב אי הסכמה או לחילופין ניתן יד לקדם "תרבות מוטורית" על כגל גווניה החיוביים , גם אם מדובר על מפגש בצפון... :idea:

לאלו שטרחו לארגן מפגש זה, לאלו שהגיעו ולאלו שהציגו את היצירה שלהם קבלו

ח"ח והמשיכו כך!

* לא התיחסתי לספורט המוטורי שהוא חלק מתרבות מוטורית שאני מקווה שתיתפתח בארץ בעתיד .

webmaster http://www.carinfocus.com

• תוכן חדש...