Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו, באמת כל הכבוד לח'ברה שמרימים מפגש בצפון. בלי טיפת ציניות - באמת כל הכבוד לחבר'ה שיש להם את הרצון וההשקעה להרים אירוע שאליו יכולים להגיע חובבי רכב באיזור.

אבל ההסתלבטות על הכתבה פשוט נדרשת...

הכתב הצעיר והפעור מדבר על מפגש של "מכוניות אקזוטיות" ומתלהב מהקווליר.

זה די נפוץ שבעיתונות מקומית שולחים כתב לסקר אירוע מוטורי ולמחרת לסקר סדנת עיצוב מפיות בבית גיל הזהב.

זו לא עיתונות רכב. זו עיתונות שבדרך כלל מתעסקת בכתבות על הנעשה בישיבות העיריה. אז כתבה כזאת - לא פלא שיוצאת חובבנית ומתלהבת.

הבעיתיות היא בכך שכתבה כזאת תגרום לכך שהמפגש הבא יהיה מפוצץ בילדים מתלהבים שעד עכשיו לא ידעו שיש מפגש כזה, ויגיעו על אופניהם להתלהב.

אומרים שאין דבר כזה פרסום רע, אבל למפגשים שמנסים לשמור על רמה מסויימת ושואפים להעלות אותה - פרסום כזה יכול רק למשוך תשומת לב שלילית ולהפריע.

טוב שלא כתבו שם גם על מה שהולך אחרי המפגש. כי אז בטוח היו מבקשים גם את תגובתו של מפקד המרחב הרלוונטי במשטרה - והוא כמובן היה מתחייב לטפל בזה.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תראו, באמת כל הכבוד לח'ברה שמרימים מפגש בצפון. בלי טיפת ציניות - באמת כל הכבוד לחבר'ה שיש להם את הרצון וההשקעה להרים אירוע שאליו יכולים להגיע חובבי רכב באיזור.

עד כאן אני מסכים איתך 100%

זה די נפוץ שבעיתונות מקומית שולחים כתב לסקר אירוע מוטורי ולמחרת לסקר סדנת עיצוב מפיות בבית גיל הזהב.

זו לא עיתונות רכב. זו עיתונות שבדרך כלל מתעסקת בכתבות על הנעשה בישיבות העיריה. אז כתבה כזאת - לא פלא שיוצאת חובבנית ומתלהבת.

אז תכתוב יותר טוב ותשלח לעיתונות בתור "פרילנסר" ואולי יפרסמו את זה - להסתלבט זה קל (במיוחד מחדר חשוך מאחורי המקלדת מול המסך) אבל נראה אותכם עושים משהו חיובי, במקום לקטול - אולי ביקורת בונה

הבעיתיות היא בכך שכתבה כזאת תגרום לכך שהמפגש הבא יהיה מפוצץ בילדים מתלהבים שעד עכשיו לא ידעו שיש מפגש כזה, ויגיעו על אופניהם להתלהב.

הלוואי והיו מפגשים כאלה כשהייתי בן 12 , לבוא לראות 106 ראלי ליד פורשה ליד אס טי איי ליד מיאטה. לראות את המבוגרים ממני כשאני רק עם אופניים ולחלום שיום אחד גם לי יהיה

אומרים שאין דבר כזה פרסום רע, אבל למפגשים שמנסים לשמור על רמה מסויימת ושואפים להעלות אותה - פרסום כזה יכול רק למשוך תשומת לב שלילית ולהפריע.

במפגשים האלה אנחנו באים עם הרכבים שלנו לעמוד, לדבר, לראות ולהראות.אם אתה לא עושה "בלאגנים" מה איכפת לך מי עוד שם?

טוב שלא כתבו שם גם על מה שהולך אחרי המפגש. כי אז בטוח היו מבקשים גם את תגובתו של מפקד המרחב הרלוונטי במשטרה - והוא כמובן היה מתחייב לטפל בזה.

מה שקורה אחרי המפגש זה לא המפגש. זה שמספר אנשים נוסעים למקום אחר לעשות דברים אחרים לא קשור בכלל למה שקורה בביג או ברמת גן

זה תכונה מאוד ישראלי "לקטול" מאמצים של אחרים. אנחנו פשוט מאוד לא יודעים לפרגן. בשום תחום - פוליטיקה, זמרים, ספורטאים, שחקנים.... וגם ארועים: אירויזיון, רכב ויתר, קחי אותי שרון....

ישראלים יודעים רק להעביר ביקורת ולקטול. השעיר שלה היה ככה.... הבעיטה שלו לא בכוון ... הוא זייף בשירה... והכי קל לעשות את זה מאחורי המסך בשם בדוי באינטרנט

אם מישהו חושב שיש לו רעיון איך לשפר את המפגשים - ומסוגל לעשות משהו בנידון, שיקום! אם למישהו יש ביקורת בונה איך לכתוב יותר טוב - בבקשה. אם מישהו רוצה להתנדב לעזור בלוגיסטיקה של אירגון המפגשים האלה - אתם מוזמנים בחום

מי שרוצה לשבת בבית לבכות ולהתלונן ש"לא נותנים לו" ולקטול ולזלזל את המאמצים של אנשים שמנסים לעשות משהו - אז אני מרחם עליך

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

קראתי דיי בעיון את כל האשכול.

זה ברור שיהיו דעות לכאן או לכאן כמו בכל נושא שמעורב בו סקטור נרכב של אנשים.

לדעתי האישית(בילבד):

רעיון המיפגשים בצפון טוב ונחמד(במיוחד לאנשים כמוני שמבקרים כמעט קבוע במרכז),

אך אינני יכול להיתעלם מכך שאכן הרמה מאד נמוכה,

הן ברכבים הן במי שסובב את אותם מיפגשים(בהחלט לא כולם אבל.........),.

אני אישית יהנה יותר לבוא למיפגשים שיהיו יותר דומיננטיים ברמת החומר הנימצא.

עם כל הכבוד ואינני מעוניין ליפגוע באף אחד לבוא וליראות סיוויק?????????? :(

לא בישבילי!החברה שמגיעים לשם בד"כ הם חבר'ה אחד עם השני ובאים גם(רק)כדיי להיפגש בינהם.

לכן כשהמיפגש יהפוך למיפגש לישמו אני בהחלט יגיע ואני בטוח שעוד כמוני.

ואני בהחלט לא מעביר כאן שום ביקורת רק מביע דעה ואכזבה שהמצב לא טוב יותר.

THEMA TURBO

פורסם

מסכים מאד עם מה ש-mad max אמר...

עזבו את הכתבה עצמה היא כבר לא העיניין... לא משנה איזה ילד רשם אותה או באיזה לשון הוא השתמש, לא משנה שאין לו ניסיון והוא אולי סתם מתלהב מהקאווליר... זה לא העיניין!

העיניין הוא שאנשים פה ארגנו משהו יפה, שעוזר לפתח תרבות מוטורית ואתם, שאתם חלק מהתרבות הזאת רק קוטלים ואומרים- ערסים ערסים. אז גם אני לא אוהב ערסים ויכול להיות שהרמה של המפגש נגיד הייתה נמוכה, אז אם יש לכם דעה תגידו אותה בצורה נורמלית תנסו לעזור ולשפר בסה"כ זה משהו שכולנו רוצים שיתפתח ויצליח בארץ! לא חוכמה לבוא ולהגיד רמה נמוכה מלא ערסים מלא ילדים קטנים- החוכמה זה להגיד משהו שיעזור, לפעול לטובת זה שזה יצליח- כי בסה"כ כולנו רוצים שזה יצליח! כולנו חלק מהתרבות הזאת, בצורה זו או אחרת (גם אם אני ילד בן 10 או בחור בן 30), ולכן לכולנו יש אינטרס שזה יצליח... אז יאללה בואו נמשיך לפעול ולעשות ולא להיות אדישים כדי שבסוף יצא מיזה משהו...

כל הכבוד למארגנים של המפגש בצפון! מקווה שגם אני יוכל להצטרף בקרוב!

פורסם
זוועת אלוהים הקווליר הזאת... ואיזה משפט מטומטם זה "כנראה אחרי הכל ישנם אנשים ש"מהיר ועצבני" זה לא רק סרט בשבילהם אלא דרך חיים". ממש תרבות מוטורית.

בלי קשר, מלבד הקווליר הזוועתית, גם המגאן והמיצובישי GT מכוערות בטירוף, לדעתי. האימפרזה גם כמובן, אבל זה לא מפתיע :wink:

מצטער, לא יכול להתייחס ברצינות כשאני קורא דברים כאלו, אבל מן הסתם רעיון המפגשים בצפון נחמד בהחלט.

רוני

הGT מכוערת?! לדעתי ממש יפה, אבל המגאן חחח, אני לא יודע אם זה אותה מגאן שנמצאת אצלנו במפגש במרכז, אבל היא מזכירה אותה מאוד, בנאדם שנתן לפחח לעצב לו את המכסה מנוע שיראה יפה, אבל רואים שזה עבודה חובבנית ואם מסתכלים מקרוב זה מכוער בטירוף, כל הצבע של מתוח או מתקלף, בגלל הניפוח של הפח וזה לא סימטרי, מצחיק לאללה, חובת צפיה.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

הבעיתיות היא בכך שכתבה כזאת תגרום לכך שהמפגש הבא יהיה מפוצץ בילדים מתלהבים שעד עכשיו לא ידעו שיש מפגש כזה, ויגיעו על אופניהם להתלהב.אומרים שאין דבר כזה פרסום רע, אבל למפגשים שמנסים לשמור על רמה מסויימת ושואפים להעלות אותה - פרסום כזה יכול רק למשוך תשומת לב שלילית ולהפריע.

קודם כל אצלנו באצטדיון גם לא חסרים ילדים בני 10 על אופניים, או מתלהבים בני 16 על "ריינג'רים", "טומקרים" וכו... או אופנוענים שעושים שטויות, או אנשים ששורפים את הגלגל שלהם ומחניקים את כולם וגורמים לאזור להיראות כאילו האספלט נשרף (מי שהיה אתמול בר"ג מבין), אז לא צריך כ"כ לבקר כי אם מסתכלים על זה מהצד חבר'ה בואו נודה בזה, גם אצלנו בר"ג מפוצץ בערסים, ילדים קטנים ומתלהבים ואנשים שעושים שטויות וזה לא מונע מאף אחד לבוא, להסתכל ולהנות.

בקשר למה שקורה אחרי המפגש, אני מסכים בהחלט שזה די טיפשי ועדיף שיפסיקו עם זה לפני שמפקד המרחב באמת יתן דעתו מה שנקרא.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

MAD MAX ה-MR2 שבכתבה שם היא שלך נכון....

שמעתי וראיתי כמה תמונות שהחלפתה לה ת'תחת ככה שהיא דומה היום לאליז?

זה גם נכון?

פורסם

ראיתי הGT אחרי המפגש, אוטו פשוט חיה.

וכל המציקים , אלה שיש להם פיאט אונו מסכנה עם כונס שלא עושה כלום או איזה אופל אסטרה שלקחו מאבא מהעבודה וחושבים שהם מבינים בטורבו כי הם קראו איזה מאמר באתר.

חלס אנשים, אומנם זה ככה אבל תקבלו את זה:

מכוניות יפות זה מכוניות של ערסים, חלס לרדת על כל אוטו ששיפרו אוטו כאוטו ערסי.

אני מכיר המון אנשים שיש להם סתם אוטו, איזה מוצובושי סופר לנסר, פשוט ביותר ויש להם ידע על טורבו, באר, ניטרו וכל מה שקשור בזה והפעם היחידה שהם חשבו שהם ראו משהו כזה זה שאיזה אימפרזה אלמונית עברה אותם ב200 קמש".

מה לעשות , אי אפשר לטפח תרבות מוטרית בארץ הזאת, כי הכל לא חוקי , לא שיפורים, לא רייסים לא כלום. המדינה מצפה ממך שאוטו שלך יגיע הכי גבוהה ל100 קמ"ש בדרך מהירה.

ו50 קמ"ש בדרך עירונית.

ומה לעשות שישראלים אוהבים ללחוץ על הגז, להתלהב על כוסיות (ולהתפדח שהם לא יודעים לשלב הילוך) לשפר את האוטו בעשרות אלפי שקלים בשביל שהוא יגיע ל300 קמ"ש בלי שיהיה להם בכלל כביש לנסוע בו יותר מכמה שניות במהירות הזאת.

תאמת, אין לאף אחד לאיפה למהר, לא להגיע לעבודה או לבית במהירות של 300 קמ"ש.

סתם , אנשים אוהבים לראות את ההשקעה שלהם בגלל זה הם לוחצים על הגז.

אח שלי נסע באוסטרליה בZ3 במהירות של 270 קמ"ש , במשך 7 שעות רק כדי לעבור מעיר לעיר. בארץ בתוך 3 שעות במהירות כזו אתה עושה את הכל הארץ.

כל מי שמבל את האוטו שלו, חדש או ישן, בסופו של דבר אחרי כמה שנים טובות שהוא אצלו הוא מתחיל להמאס מהצורה של האוטו.

יש לו שתי ברירות, למכור את האוטו או לשפר אותו חיצונית ופנימית.

לבררה השניה אנשים כאלה ניקראים ערסים. למה? לא יודע.

הם התחילו עם כל הניאונים וכל השיפורים ומכוניות כאלה היו די נדירות.

אבל בעקבות סרטי מהיר ועצבני והאינטרנט , אנשים פתאום התחילו לשים כוסני אוויר ,חצאיות, ניאונים וטורבו, פתאום זה נהפך לנחלת הכלל וזה נהיה "מגניב" ולא ערסי.

אנשים שמשפרים את האוטו שלהם היום הם לא ערסים , הם טחונים. (טחון= מפוצץ בכסף זמין)

כל מה שכתבתי זה רק בשביל האנשים המתלהבים שחושבים שהבן אדם שיפר את האוטו בצורה מגעילה ובעצם הם מתיייייייםםם לאוטו כזה.

כן, יש לי זבל סיני באוטו ואני גאה בזה

פורסם

זה גם נכון?

Yes, recently several changes have been made to the car

:shock:

:cry:

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם

זה גם נכון?

תנחומיינו.

באמת חבל. :roll::cry:

:-)

פורסם

זה גם נכון?

תנחומיינו.

פרטים, אם אפשר?...

מה קרה....?

Back to the original - NC again.

פורסם

זה גם נכון?

תנחומיינו.

מה קרה אם אפשר לשאול?

• תוכן חדש...