Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

RS 4 של פייז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ,מישהו יודע מה דמפינג פקטור של המגבר חוץ מהספק? ובכללי מה דעתכם עליו? ישב כל V2 וסאב של פוקל

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

תודה ,בכל אופן אם משהו יודע אעריך זאת כי אני רוצה לחבר סאב בגישור ולא רוצה שהוא סתם "ידפוק" ללא שליטה. תודה

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
תודה ,בכל אופן אם משהו יודע אעריך זאת כי אני רוצה לחבר סאב בגישור ולא רוצה שהוא סתם "ידפוק" ללא שליטה. תודה

ואם אני יגיד לך שבגישור תקבל 28/35/18... דמפינג פאקטור, זה אומר לך משו? כמה אתה צריך אתה יודע?

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

כמובן שזה אומר משהו,לפחות זה יתן תמונה פחות או יותר ברורה איך יתפקד אלמנט כשמגבר במאמץ,אחרת כולם היו קונים מגבר 4 ערוצים ומגשרים אותם בשביל זוג קומפוננטים חזקים.אבל אף אחד לא עושה זאת כי אז הדרייברים תחת עומס ילכו לדעתם אם שום דבר לא "יבלום" אותם.ולנושא שלנו,הסאב הוא 250RMS בתוך תיבה סגורה למרות שיצרן ממליץ על פתוחה. תודה

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
ואם אני יגיד לך שבגישור תקבל 28/35/18... דמפינג פאקטור, זה אומר לך משו? כמה אתה צריך אתה יודע? ובאיזה תדר ?

יש עד כמה שאני זוכר רק שתי חברות שנתנו מספר דאמפינג פאקטור טוב (מ150 ומעלה לעניות דעתי זה מתחיל להיות טוב) , וגם נתנו את התדר שבו הם מבטיחים את הדאמפינג פאקטור הזה JL נתנה ב100 או ב50 הרץ (לא זוכר כרגע ) וחברה אחרת נתנה את המספר ב20 הרץ אם אנני טועה .

שניהם היו מונו . לכן מגבר 4 ערוצים בגישור לא יתן לך את הדאמפינג פאקטור שאתה צריך לסאב . מה שכן זה יגיד לך איך בדיוק הוא ישמע במידבאס

בברכה יהודה

פורסם

אני כבר כמעט שלא כותב יותר אבל.

דאמפינג פאקטור הוא אחד המשתנים הכי פחות חשובים במגבר.

מה שחשוב זה לחבר ולשמוע.

לקנות מגבר או רמקול או כל דבר כזה ע"פ נתונים יבשים הוא חסר טעם . זה כמו לקנות שוקולד לפי המרכיבים התזונתיים שלו.

פורסם

החלטתי לקנות הייבריד לאחר ששמעתי אותם מוגברים ממגבר כזה.

המגבר הזה הוא מפלצת. מה משנה הדאמפינג פקטור?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אתם צודקים אבל,החשש שלי הוא לא לגבי סט שיחובר לשני ערוצים קדמיים אלא סאב שיחובר בגישור על אחוריים,האם אני לא אתחיל לקבל עיוותים (כמובן כיוונים טובים)לאחר כמה דקות של מאמץ כאשר אויר בתוך תיבה יתחמם ואז המגבר יפסיק לשלוט על סאב.זאת כוונתי,סליחה על עקשנות

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

דאמפינג פקטור לא קשור להתחממות האוויר בתוך תיבת הסאב. אני חושב שאתה מבלבל עם נושאים שונים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כל ה RS4 ששמעתי בחיי שלטו בכל הסאבים שחיברו להם בלי בעיה.

זה מגבר במעל 2500 ש"ח.

שמבקש 60-70 אמפר במקסימום שלו.

כח יש לו , והוא מחזיק בלי בעיה.

הפחד שלך מהמגבר הוא לא הדאמפינג וכו.. אלא השם.

תקרא לו JLAUDIO RS4 ותראה כמה טוב פתאום הוא יהיה.

פורסם

ואחרי השירשור שאתה פתחת זה וזה וזה כולם יתחילו לפחד מפייז בכלל :-):wink: (ראו כמה שירשורים מתחת לשירשור הזה).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

טוב נו,RS4 סגור ,תודה לכם.איתמר,דאמפינג קשור לאויר חם ישורות כי כאשר אויר בתוך תיבה מתחמם הוא מתפשת בפנים ונוצר שם לחץ,לכן אם מגבר לא ישלוט על סאב ולא ידחוף/יעצור רמקול כמו שצריך, נוצרים עיוותים. :-D

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

תרשה לי לצטט את המורה שלי לפסיכומטרי: "תודה שאתה מנסה ללמד אותי אבל אתה מלמד לא נכון".

דאמפינג פקטור (במילים פשוטות מאוד) מתאר את יכולתו החשמלית של המגבר "לשלוט" בתנועה המכנית של הרמקול. אין לזה שום קשר ללחץ או לטמפרטורה שיש בתיבה.

איתמר.

פורסם

קריאה מהנה

http://www.audioholics.com/education/amplifier-technology/damping-factor-effects-on-system-response

ובבקשה , תפסיקו לחפור עד אחרי שקראתם את ההסבר הנ"ל.

תודה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...