Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על שנאים ומתחים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי אתמול ראוטר חדש של NETGEAR שיחליף את ה DLINK המעפן שלי. ה NETGEAR הובא מארה"ב עם שנאי בעל חיבור אמריקאי (תקע עם שני שטוחים לעומת עגולים של הארץ). לשנאי של ה DLINK הישן שלי יש תקע ישראלי. מבחינת חיבור למכשיר הם מצוידים באותו חיבור - אז פה אין בעיה. בנוסף גם בדקתי, השנאי של ה NETGEAR עם מתאם לארץ מפעיל את ה DLINK. השאלה: האם השנאי הישראלי של ה DLINK יפעיל ולא ישרוף את ה NETGEAR.

ספסיפקציות:

שנאי DLINK (ישראלי): input: 100-240-0.5A, 50-60HZ, output: +5.0V - 2.5A

שנאי NETGEAR (אמריקאי): input: 100-240-0.3A 30VA, 50-60HZ, output: +12V - 1A

ראוטר NETGEAR :

AC power adapter outlet for 12 V DC @ 1A output, 22W maximum

תודה לעונים.

פורסם

1. יש מתאמים מ110 ל220, אם יש לך (עושה רושם שיש לך) תשתמש בזה...

2. לא הייתי מחבר מכשיר שרוצה 12V לשנאי 5V

3. מוזר לי שהD-link לא התפגר מה12V שחיברת לו.

4. אם אתה רוצה שנאי אחד (ולא שניים) אתה יכול לקנות בגרושים שנאיAC220 לDC12.

פורסם

השנאי האמריקאי שלך יודע "לאכול" 220V ישראליים. הצעתי - קנה בחנות החשמל הקרובה לביתך מתאם בין תקע אמריקאי לישראלי בחמישה שקלים חדשים וחבר את הראוטר החדש עם השנאי המקורי שלו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אוקיי. אז אני לא יכול להשתמש בשנאי של ה DLINK אם אני מבין מהתשובות, הוא חלש מדי.

נלך על העצה של צביקה-פיק, מתאם ב 5 שקלים.

תודה!

• תוכן חדש...