Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CLAIM ו EBAY שאלה למבינים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני אספר בקצרה את הסיפור כי הוא לא רלוונטי בגדול.

קניתי מוצר ב61$ המוצר לא הגיע ליעד כפי שסוכם עם המוכר. הגשתי CLAIM היום אחרי 20 ימי המתנה ראיתי שנכנס לי לחשבון 36 $ כלומר מחכים לעוד 25$.

עד היום ידעתי שלא ניתן להעביר את הכסף מחשבון PAYPAL לחשבון בנק שלי. אולם כפי שאמרתי היום הועבר לי כסף ישירות לחשבון מהמסטרקד של המוכר.

למישהו יש הסבר לעניין?

יש אפשרות להפקיד את הכסף מPAYPAL לחשבון בנק בארץ?

תודה מראש.

פורסם

גם לי זה קרה כמה וכמה פעמים.

נראה לי כשהמוכר מחזיר לך את הכסף, זה עובר ישירות לחשבון בנק, אך כשפאייפאל מחזירים זה עובר לחשבון שלך באינטרנט.

עוד $25 לא נראה לי שתקבל, זה המשלוח אני משער :wink:

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם

תודה על התגובה.

לא זה לא המשלוח. אני מברר מול PAYPAL וEBAY על טימטום הזה.

כאשר רושם בEBAY ביטח עד סכום X. הביטוח הוא לא למקרים האלו?

פורסם

אתה אומר שנכנסו לך לחשבון 25 דולרים. אבל לאיזה חשבון אתה מתכוון? חשבון הבנק שלך? חשבון הPAYPAL? חשבון המסטרקארד?

אני מניח שקיבלת כסף לחשבון המסטרקארד שלך מPAYPAL, ועכשיו אתה תוהה למה אי אפשר לקבל בצורה הזאת כל הזמן כסף. הסיבה היא שמה שקיבלת זה זיכוי, לא הפקדה של כסף. כדי לקבל זיכוי צריך קודם לבצע רכישה, מה שלא תמיד נכון במקרה שאתה שואף אליו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הגיוני.

גם אני הזמנתי בעבר מוצר, חיכיתי הרבה זמן בשבילו, ובסוף המוכר אמר שיש לו בעיות, והוא לא מצליח לאתר איפה המוצר או איזה תירוץ בסגנון וקיבלתי זיכוי (כלומר בחיוב הויזה ראיתי כניסה של כסף שהתקזזה מול ההוצאות באותו החודש).

לעומת זאת, בעבר קיבלתי מוצר פגום וסיכמתי עם המוכר על פיצוי של 30$. הפיצוי הועבר ל PAYPAL, וכל מה שיכולתי לעשות עם הכסף הוא לרכוש מוצרים אחרים (הוא לא הועבר לחשבון הבנק).

לגבי המשלוח, תתעקש לקבל גם אותו בחזרה (אני קיבלתי).

יובל.

פורסם

זה תלוי במוכר.

שאתה משלם למוכר את הכסף, הכסף נמצא בחשבון PAYPAL שלו. במידה והוא מוציא את הכסף לחשבון שלו, או משתמש בכסף הזה ורק אח"כ מחזיר לך את הכסף - אתה לא יכול לקבל אותו לחשבון שלך.

במידה והוא לא עשה כלום עם הכסף וצריך להחזיר לך אותו - אז אתה מקבל חזרה ישירות לחשבון שלך.

אלעד

• תוכן חדש...