Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אנא מכם - קראו את הכתבה שנמצאת בלינק המצורף ואמרו לי מה דעתכם .

http://cars.walla.co.il/?w=/4702/1080057

האם זה סוף עולם הדיסקים ?

מה אתם אומרים על המחיר ?

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

תשמע, זה נחמד למי ששומע הרבה MP3 ולמי שיש אייפוד.

השאלה היא מה הפיצ'רס שלו?.

וברור שהוא לא פונה לשום אאודיופיל.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
תשמע, זה נחמד למי ששומע הרבה MP3 ולמי שיש אייפוד.

השאלה היא מה הפיצ'רס שלו?.

וברור שהוא לא פונה לשום אאודיופיל.

אמיר

איך בדיוק הבנת את זה?

אני לא הייתי ממהר להסיק מסקנות, כי עדיין אין כמעט שום פירוט לגביו באתר של אלפיין.

שמע, אני יכול להגיד מנסיון, שכל נגן שמצריך "מתאם"/"כבל חיבור" או כל שטות אחרת כזו, מועד לכישלון.

לפי דעתי, הפתרון האולטימטיבי, זה שילוב של נגן כזה יחד עם רדיודיסק רגיל - ככה יש אפשרות גם לשמוע מהנגן, וגם אם אין לך עצבים להעלות מוסיקה לנגן, תוכל לנגן דיסקים מוכנים. (גם אל תשכח שהרבה פעמים חבר מלווה לך איזה דיסק לנסיעה, ואז מה תעשה? תלך הביתה למחשב, תעלה הכל לאייפוד (אחרי שהפכת לMP3) ותחזור לאוטו?? לא נראה לי.

בברכה!

יונתן.

פורסם

מי שמחפש MP3 לא אודיופילי . נקודה . כול הרעיון של לקחת קובץ שבסיסו הוא 1411 ביטים לשניה , וזה גם פשרה מהתחלת הפורמט (כי פיליפס לא יכלה לעשות פורמט יותר חזק במחיר המוני כשהתחיל הCD) , ולהפוך אותו ל320 במקרה הטוב , ואז לנסות לשפר מה שהוצאת . זה פשוט לא זה .

אם היו שמים דיסק קשיח ופורמט WAV אני מבין , אבל ללכת על אייפוד רק בגלל שהוא הנגן שנקנה הכי הרבה , אומר שאלפיין פונה למאסות , והמאסות הם לא אודיופילים

אני מתחיל לחשוב שאו שאלפיין עושה עונה תקציבית או שהיא החליטה לצאת מעולם ההי אנד . אם זה הנכון היא צריכה לזכור את בלאופונקט (בזמנו בלאופונקט ואלפיין התחרו על הקצה העליון של השוק הן באפטר מרקט והן בOEM , בלאופונקט זנחה את האפטר מרקט וראו היכן היא היום )

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

*עריכה של ההודעה ממקודם*

לאחר בדיקה חוזרת באתר, נכנסתי לPDF עם הMANUAL ובאמת יש שם 0 אפשרויות (באס, טרבל ופייד/בלאנס. זהו!)!

נראה לי מעפן לשלם 450 דולר על רדיו בסיסי, אפילו בלי דיסק, שגם דורש אייפוד במיוחד בשביל זה! וגם לא מאפשר שום כיווני סאונד איכותיים.

בקיצור - לא זה.

אני גם זוכר שכמה חברות פעם ניסו למכור HU מבוסס הארד דיסק בנפחים עצומים (80-150 ג'יגה), אבל גם זה לא ממש הלך.

קיצר - לפי דעתי, מועד לכשלון, לפחות אצל חובבי סאונד אמיתי.

בייחוד שאני לא מבין את ההגיון לייצר ליין מוצרים תומך אייפוד (עם מתאם אומנם, אבל עדיין), ואז פתאום למכור HU שלם שמיועד רק לאייפוד. מה החידוש בזה? (אפילו הייתי קורא לזה נסיגה).

בברכה!

יונתן.

פורסם

אני פשוט לא הבנתי לאן הם מכוונים , הרי זה לא כמו האקולייזר שמתחבר לHU הקיים , זה HU שמתחבר לHU הקיים רק שהוא מעיין מרכז שליטה על IPOD .

ועל זה לשלם בין 2000 ל-2500 שקלים ? WTF ?

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
מי שמחפש MP3 לא אודיופילי . נקודה .

יהודה, למה זה לא אודיופילי ? אודה לך אם תפרט יותר.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ענו לך תשובה מספר 5. היא סבבה.

ובהרחבה. כי המכשיר עובד על בסיס MP3.

ובלי כיוונים. ואין למכשיר שום שליטה של האות היוצא. רק ווילום. (בהתבסס על מה שאמרו לפני)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אלי, לא הבנת את השאלה שלי! שאלתי למה מי שמחפש MP3 (כלומר HU שתומך MP3).נניח שיש לי מערכת ברמה הכי גבוהה שיש(כלומר הרכיבים ואני מתכוון שממש כל הרכיבים הם רכיבים לאודיופילים), אבל עם רדיו דיסק MP3, אז זה לא נחשב למערכת אודיופילית?

אני רק שואל, ולזה רציתי תשובה. לא בקשר לרדיו דיסק הזה של אלפיין.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כיוון שMP3 בבסיסו הוא פורמט באיכות נמוכה..

כל ה"טכנולוגיה" שעליה מבוסס הפורמט של MP3 הינה הורדת איכות ומחיקת קצוות סאונד שלא יפריעו לאנשים ששומעים את המוזיקה.

אם אתה אודיופיל - אז זה כן יפריע לך שהקצוות האלו חסרים.

http://en.wikipedia.org/wiki/MP3 -

MP3 is an audio-specific compression format. It provides a representation of pulse-code modulation–encoded audio in much less space than straightforward methods, by using psychoacoustic models to discard components less audible to human hearing, and recording the remaining information in an efficient manner.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...