Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רנו קליאו 92

יש לי נקישות בגלגל שמצד הנהג

אני יודע שצריך לאחליף צירייה, אבל יש לי עוד שאלה אני מביין שה"צירייה" זה צינור מתכת כזה שמחבר בין הגלגלים והגיר

זות הצירייה בתמונה?

08-04-07_1607.jpg

08-04-07_1606.jpg

עכשיו השאלה שלי עם אני מרים את אחד הצדדים של האוטו על ג'ק כך שהגלגל יסתובב ואני מסובב אותו

והצירייה מיסתובבת הקום וככה זה בשתי הצדדים של האוטו אבל רק צד אחד עושה את הרעש של המכות היבשות

אז זה בסדר שהיא מיסתובבת הקום והגלגל אולך ישאר?

08-04-07_1607.jpg

08-04-07_1606.jpg

תשמור על הש....רכב, והוא ישמור אלייך :roll:

פורסם

מה שצלימת זה הגרמושקה - גומיית אבק בקצה הצירייה שתפקידה להגן על המיסבים מפני אבק ולכלוך.

צירייה גמורה תתקתק בדרך כלל בזמן פנייה, ולא נסיעה ישר. האם זה המקרה אצלך?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מה שצלימת זה הגרמושקה - גומיית אבק בקצה הצירייה שתפקידה להגן על המיסבים מפני אבק ולכלוך.

צירייה גמורה תתקתק בדרך כלל בזמן פנייה, ולא נסיעה ישר. האם זה המקרה אצלך?

לא ממש זה כול הזמן מתתקתק אבל רק בעת תחילת הנסיעה לא משנה קדימה אחורה שמאלה או ימינה, כשאני נוסע ופונה למשל בהירות שהיא יותר מ30 קמ"ש אז זה לא מתתקתק, פחות מ30 קמ"ש אז מתחיל לתתקתק גם בעת בלימה הוא עושה את הרעש, השאלה שלי היא עם זה בסדר שהדבר אזה שיוצא מהגרמושקה הצינור הברזל שזה אני מביין הצירייה מיסתובב הקום, והגלגל מיסתובאב ישאר, אז זה בסדר? או שהצירריה צריכה ליסתובב ממש ישאר כמו סרגל?

פורסם
השאלה שלי היא עם זה בסדר שהדבר אזה שיוצא מהגרמושקה הצינור הברזל שזה אני מביין הצירייה מיסתובב הקום, והגלגל מיסתובאב ישאר, אז זה בסדר? או שהצירריה צריכה ליסתובב ממש ישאר כמו סרגל?

הדבר הזה זה לא צינור, זה מוט מתכת מאסיבי וחזק

הוא אמור להיות ישר ולא עקום.

פורסם

או,קי מה שאתם אומרים לי זה לאחליף את שתייהם?

יכול להיות שדפקתי את שתייהם כשעליתי על כיכר כשאוטו שלי החליק בגשם?

אבל עליתי רק עם גלגל אחד,

• תוכן חדש...