Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לפני רכישה: JL w7 Vs. Idmax V3d4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת סדר...

הפירלס 12" XXLS \ XLS הוא 250 RMS.

הפירלס 10" XXLS \ XLS הוא 200 RMS

הזטק גראויטי מבוסס על הפירלס XLS ויכול להיות שהוא מוצהר 500 RMS.

הסאב של יוני קצת מוזר מאחר והוא נראה כמו ה XXLS לרכב רק בלי הלוגו של פירלס שאמור להופיע בגרסה זו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם הוא באמת 500, ויעבוד טוב על 300, אז הייתי ממליץ לפותח השירשור על 2 כאלה. פשוט נשמע מעולה. הכי מדוייק ששמעתי, וגם חזק. אחלה סאב :-)

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אם הוא באמת 500, ויעבוד טוב על 300, אז הייתי ממליץ לפותח השירשור על 2 כאלה. פשוט נשמע מעולה. הכי מדוייק ששמעתי, וגם חזק. אחלה סאב :-)

גיא.

בהחלט צודק !

אבל בעיה קטנה :| כל פירלס צריך 42 ליטר תיבה בכדיי לתת את המקסימום מבחינת הביצוע שלו..

אבל כמובן שאני בטוח שזה תלוי איכשהו בהגברה: ככול שההגברה חזקה יותר כך תיבה קטנה יותר תוכל לנצל את הסאב וההיפך כמובן (!) קראתי על זה לפני שנה +, האם אני צודק? חלקית?

אם אכן יש צדק בדברי ידידנו פותח התר"ד עם הספק של 300W לסאב יצטרך תיבות קרובות מאוד ל- 40 ליטר.

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

לכמה מכם יצא לשמוע IDMAX?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
יוני. יש לך מוטציה, מו הא הא הא הא הא( 3 נקודות).

אבל נשמע מ-ע-ו-ל-ה!.

אמיר

אכן זו מוטציה מוזרה, וכשאמא שלי סיפרה לי איזה בלאגן היא עשתה כדי להבין למה אין את הסמל על הכיפה, אני כבר תיארתי לעצמי שיהיו פה אנשים שיתהו בנוגע לסאב הזה.

אבל כמו שבעצמך ציינת, הוא נשמע מ-ע-ו-ל-ה ומספיק בדיוק לצרכים שלי! (ואני בטוח שלצרכים של הרבה אחרים).

אגב, אצלי הוא יושב בתיבה של 30 ליטר בדיוק. ככה שאני לא בטוח ש40 ליטר זה באמת מה שהוא צריך (אגב התיבה חושבה לפי הנתונים של הסאב בתוכנה).

אלי - אל תתרגש/ז, אני לא פוסל את האפשרות שהרבה אנשים פה בכלל לא שמעו את הIDMAX, אבל זה יהיה קצת טיפשי להציע לבן אדם עם 300 וואט RMS, סאב שצריך לפחות פי שתיים מזה. ואין מה לעשות, סאב כמו IDMAX מצריך דיי הרבה השקעה מסביב (בסגנון: איטום בגאז', חיווט טוב, רצוי חיזוק מערכת חשמלית כדי שלא יהיה דיסקוטק עם האורות, וכמובן תיבה עצבנית).

וגם אל תשכח שהוא עולה כמעט פי שתיים מהXLS.

את הIDMAX שמעתי אצלי באוטו, בלי איטום, בלי חיזוק מערכת חשמלית, אומנם בתיבה עצבנית מאוד, וגם על הגברה של 500וואט (מספיק בעקרון). ואני יכול להגיד בבטחון, שאצלי באוטו, הXLS נשמע יותר מדוייק. לא באופן אבסולוטי, אלא אצלי באוטו.

תשים אותו באיזה פאסאט, עם איטום בכל האוטו, יש סיכוי טוב שהוא ישמע לא פחות מדוייק ברמות הגבוהות, אבל זה מצריך הרבה יותר מאמץ, שלפי דעתי לא שווה את ההשקעה. (ובטח שלא בשביל מישהו שרוצה לחסוך כמה ג'ובות).

בברכה!

יונתן.

פורסם

אם אני זוכר נכון , לא מעט מאנשי הפורום הפעילו את הIDMAX עם 300 \ 400 אראמאס וטענו שזה די והותר.

אני לא בא בטענות לאנשים

פשוט , תשים לב לתחילת הת'רד

כמה פעמים IDMAX IDMAX מופיע בת'רד

ועוד מאנשים שאני די בטוח שלא שמעו את הסאב על תיבות שונות\הגברות שונות\מכוניות שונות

שמתם לב כמה עולה הIDMAX? [לצרכן]

בחנות החדשה של ID זה עולה בסביבות ה 450 דולר.

תוסיפו משלוח לסאב [בדואר אויר זה יוצא משהו כמו 200 דולר לסאב] זה כבר סאב שעלה 650 דולר , ללא מיסים.

שיש סאבים שמתחברים בו בשוק בפחות מחיר, ובפחות השקעה.

חבל

אבל יאללה נלך עם הזרם

IDMAX !! קח IDMAX!

NOT!

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני הייתי מחכה לסאב חדש של מורל. זו אמורה להיות מפלצת SQ מטורפת.

מישהו יודע מתי משתחרר :twisted: (זה נשמע כמו איזה דיסק של עופר ניסים :)).

פורסם
אם אני זוכר נכון , לא מעט מאנשי הפורום הפעילו את הIDMAX עם 300 \ 400 אראמאס וטענו שזה די והותר.

אני לא בא בטענות לאנשים

פשוט , תשים לב לתחילת הת'רד

כמה פעמים IDMAX IDMAX מופיע בת'רד

ועוד מאנשים שאני די בטוח שלא שמעו את הסאב על תיבות שונות\הגברות שונות\מכוניות שונות

שמתם לב כמה עולה הIDMAX? [לצרכן]

בחנות החדשה של ID זה עולה בסביבות ה 450 דולר.

תוסיפו משלוח לסאב [בדואר אויר זה יוצא משהו כמו 200 דולר לסאב] זה כבר סאב שעלה 650 דולר , ללא מיסים.

שיש סאבים שמתחברים בו בשוק בפחות מחיר, ובפחות השקעה.

חבל

אבל יאללה נלך עם הזרם

IDMAX !! קח IDMAX!

NOT!

נו אז כמו שאמרתי: פחות (הרבה פחות) השקעה, ותוצאה ממש לא פחות טובה אפשר להפיק מעוד כמה סאבים. בייחוד שאת הIDMAX במילא לא תשיג בארץ, כלומר זה או יבוא אישי (מאוד יקר), או יד שניה (ויש בדיוק איזה 4-5 סאבים של IDMAX בארץ).

בברכה!

יונתן.

פורסם

אלי, באמת שלא שמעתי את הIDMAX.

אבל את הפירלס שמעתי אצל יונתן ורק בגללו אני חופר לך בשכל בפרטי בקשר לתיבה! כי מאז שיצאתי מהרכב שלו אני רוצה סאב כזה! או שישמע כמה שיותר קרוב לזה!

כמה שהייתי מרוצה מהZR שלי הוא לא מתקרב לאחר שמיעה לפירלס!

( ד"א תענה לי בפרטי, אני רוצה לשלוח לך את הנתונים של התיבה והגרף.)

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תוכן חדש...