Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש סט ברמה מאוד גבוהה והמליצו לי על הסט הזה, אבל יש לי כמה שאלות:

1. האם הוא שווה את הסכום המאוד גבוהה שלו?

2. האים בסכום זה, 14k, אפשר למצוא משהוא טוב יותר

תודה מראש יוסי

אל תחזור על דברי אחרים-הם שונאים לשמוע שטויות:twisted:

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בסכום הזה לפי הדעות בפורום אפשר למצוא רכיבים הרבה יותר טובים ואיכותיים מההרץ הזה.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

2. האים בסכום זה, 14k, אפשר למצוא משהוא טוב יותר אפשר! אבל הסט הנ"ל לא באמת עולה 14K אולי 10K

תודה מראש יוסי

brax matrix pp

הדגם 3 WAY יעלה 2000$ בחו"ל שזה 8500 ש"ח

השאלה היא האם יש לך עוד 20-30K בשביל בגברה/HU/התקנה ראויים?

matrix_3way_pp.jpg

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

2. האים בסכום זה, 14k, אפשר למצוא משהוא טוב יותר במחיר הזה ובפחות יש הרבה דברים יותר טובים

תראה את התרד' הזה ותקרא אותו ותקבל את כול התשובות (היית צריך לעשות חיפוש לפני כן ,ולא שאני אחפש עבורך)

תודה מראש יוסי

תגיד למה בדיוק אתה רוצה סט שלושה חלקים ?

מנואל מה בדיוק יש לך עם בראקס ? אתה יודע משהו עליהם ? כי אני לא מכיר אותם , ומה שאני מכיר זה שיש להם מגברים מעולים שעולים הון תועפות . אבל לא שמעתי עליהם בנוגע לקומפוננטים , אז אשמח אם תאיר את עיני

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
תגיד למה בדיוק אתה רוצה סט שלושה חלקים ?

מנואל מה בדיוק יש לך עם בראקס ? אתה יודע משהו עליהם ? כי אני לא מכיר אותם , ומה שאני מכיר זה שיש להם מגברים מעולים שעולים הון תועפות . אבל לא שמעתי עליהם בנוגע לקומפוננטים , אז אשמח אם תאיר את עיני

בברכה יהודה

brax היא חברת על - היי אנד אמיתי

יש להם סטים מדהימים לא פחות מהמגברים! מה לעשות שיש עוד חברות היי אנד חוץ מלוטוס סיס וסאקן ספיק ~ ג'נסיס..

פורסם

יש להם סטים מדהימים לא פחות מהמגברים! זה מה שאני שואל מהיכן לך ? למה בחרת דווקה אותם ? שמעת אותם ? מישהו ?מה לעשות שיש עוד חברות היי אנד חוץ מלוטוס סיס וסאקן ספיק ~ ג'נסיס..

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

יש להם סטים מדהימים לא פחות מהמגברים! זה מה שאני שואל מהיכן לך ? למה בחרת דווקה אותם ? שמעת אותם ? מישהו ?מה לעשות שיש עוד חברות היי אנד חוץ מלוטוס סיס וסאקן ספיק ~ ג'נסיס..

יהודה,

מניין לו אתה שואל ?

אמנם לא שאלתי אותו אישית אבל לא נראה לי שהוא שמע את הסט הוא פשוט יודע שזה היי אנד וזאת עובדה שלא הוא קבע,יכול להיות שאת אופי הצליל לא כולם יאהבו אבל ישנם עובדות שאי אפשר להפריך לגבי Brax .

בדומה לך ידידי גם אתה מחפש בת'רד שלא פתחת מזמן סוגי אלמנטים שהם היי אנד, שמעת אותם ?

אתה יודע אבל מה אתה רוצה ולזה אתה מכוון.

תקן אותי אם אני טועה .

בידידות יוסי.

פורסם

יוסי אל תתאמץ יותר מדיי..

מה שנסגר כאן בתקופה האחרונה בפורום הוא:

הרץ = זבל (+ תג מחיר גבוהה)

פוקל = צורם (+ לא אמין למקור)

היי אנד = סקאן ספיק בלבד!!! אין יותר חברות בקטגוריה הנ"ל נקודה!

BRAX = "היי אנד" והמחיר שלו על בסיס על בסיס תריפ (!) לכן הוא בהיי :angel::biggrin2: (כולה 2000$ למוצר היי אנד חבר'ה! כאילו ג'נסיס עולה פחות כולה 3000 לישט לסט)

MOREL = המוצר הכי הכי איכותי ונותן תמורה של 199% למחיר!

פורסם
אל תשכח לסווג את הפוניקס גולד כסאב על

אתה אחד האנשים השפויים האחרונים שנשארו בפורום הנ"ל.

למה שמישו סוף סוף לא יביא BRAX ולא את אחד הסטים הקבועים המומלצים כאן בפורום?

בוריס: באמת הגיעה הזמן לשמח קצת את הפורום לא? :-D

פורסם
אל תשכח לסווג את הפוניקס גולד כסאב על

זה באמת סאב על... במיוחד למחיר שלו:lol:.

שלי כרגע אצל אדי והוא מאוד נהנה ממנו:)

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

נכון זה באמת סאב על לתקציב :-) בלי ציניות. מנואל, אל תשחק אותה עכשיו שלא!

לדעתי יש הרבה מוצרי היי הנד שפשוט אצלנו בארץ לא שמעו עליהם כי הם כל כך רחוקים מאיתנו וזה מבחינת יבוא וכל מה שקשור לכך, מבחינת מחירים לא שפויים בארץ, מבחינת הכל. אנחנו הארץ שצריכה להיות הכי פחות מפותחת מבחינת אודיו לרכב, ויחסית אנחנו דיי סבבה הודות לפורום שלנו. :-D

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

נסחפתם קצת.

המצב בארץ לא כל-כך נורא כמו שאתם מציירים אותו. סה"כ יש היום בארץ די הרבה מבחר, בעיקר במוצרי "איקאה" = הזולים והפשוטים, מתקלקל-הולך-לפח, וחבל.

חסר לנו המון ידע ונסיון בתחום המקצועי של SPL ו SQ. חסרים לנו כאן אנשים רציניים שישקיעו עשרות אלפי שקלים במערכת לרכב. חסרים לנו מתקינים טובים ומקצועיים. חסרים לנו ספונסרים שיתחילו לארגן אירועים ולקדם את הענף. חסרים תרבות ופרגון בתוך עצמנו.

אבל אין מה לעשות נגד זה. אנחנו בישראל והסיכוי שיבוא מוצרי היי-אנד לארץ יצליח וישגשג כאן בערך מקביל לסיכוי שסיטרואן תהיה אמינה.

אנחנו כן יכולים לדרוש מהיבואנים הגדולים להביא ציוד ברמה יותר גבוהה של כל החברות המוכרות. גם לפיוניר קנווד ן JBL יש סדרות רמקולים מאוד מאוד איכותיות וטובות. למה הן לא מגיעות לארץ?

בנוגע למה שנכתב כאן בת'רד על היי-אנד, מעטים האנשים בעולם שיש להם את הציוד שהוזכר כאן. 99% מהאנשים לא צריכים להשקיע עשרות אלפי שקלים במערכת כדי להנות ממוזיקה.

אז אולי סופרימו או ג'נסיס אבסולוט זו מין פנטזיה רטובה של כולנו, אבל כדי להנות ממוזיקה ברכב לא חייבים לקחת משכנתא. התקנה נכונה ומושקעת, כיוונים, פאזות יתנו תוצאה מעולה גם מסט קומפוננט בינוני.

תחשבו על זה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...