Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יהודה,

עם כל הכבוד (ובינתיים לצערי אין הרבה מכך) אין לי בעיה עם זה , אני מכבד אותך למרות שאנני מסכים בכלל עם דעותיך , קצת קשה לי להבין כיצד אדם יכול לקבוע האם סט הוא היי-אנד או לא, זה הרי מקביל לכך שתגיד אם בחורה יפה או לא רק על סמך שמה בלבד. לא נכון , כי ברמקולים ניתן למצוא הרבה רמזים על איך הם ישמעו מהנתונים שלהם .זה אינו מספיק ואינו קובע , אבל יש רמזים ואם אתה מקבל המלצות מאנשים שאתה מכיר את טעמם , אתה כבר יכול לדעת

בינתיים, ולא משנה באילו סכומים מכרת ציודי אודיו לבית (גם בזכות העובדה שגם אני אודיופיל ביתי), למעט העובדה שקבעת על איכויות המתקינים אצלנו בארץ, אין אני מסכים איתך על מה שכתבת. הרושם הוא שהינך בחור רציני שיודע על מה הוא מדבר ומה הוא עושה, אך כנראה שהכנסת את עצמך לפינה שאינך יכול לצאת ממנה. השני סנט שלי הולכים על כך שהפינה שלי נכונה . כי מה נעשה אני גם משלם עבור הדיעות שלי בד"כ . ואני כן קונה גם אם לא שמעתי לפני כן

אני לא אקנה שום רמקול, לא לרכב ולא לבית, מבלי לשמוע אותו קודם. ואני מתכוון לשמוע באזניי בלבד, אצלי בסלון ו/או ברכב אין לי בעיה אם זה , זו דרך ההחלטה שלך , רק יש לה חסרון ענק שאתה לא יכול להחשף לדברים שאינך יכול לשמוע , לדוגמא ATC שמעת? סיז שמעת? (לא ידוע לי על סיז רפרנס או המיד של ATC שיש בארץ בכלל , אבל אשמח להתבדות), ומאחר ושמעתי סטים שמוגדרים כהיי-אנד איזה סטים שמעת ? אם שמעת בהתקנה של מקצוען סט של סקאןספיק/סוז רפרנס/ATC והשווית ויש לך יכולת להסביר מה בדיוק שמעת ולמה ההץ יותר טוב , אזי אשמח לשמוע ואם זה ילך ע"פ התמונה שיש לי בראש עליהם , אקבל אם לא אצטרך לשמוע את ההרץ המדובר לעומתם . כי את ההרץ אני לא אקנה בלי שמיעה . כי אף אחד שאני מעריך את דעתו לא אמר שהם טובים מהדגמים שהזכרתי , ולקחת סיכון זה רק על דברים מוכרים ו/או שאדם אחד או שניים ממכרי המליץ כי שמע ., ושמעתי גם את ההרץ, אני קובע חד משמעית - הרץ היא חברת היי-אנד אמיתית שלא רק מתיימרת להיות כזו מי בדיוק מתיימרת ? -כאן לדעתי התחלת להגזים לחלוטין - היא אכן כזו. אני מזמין אותך ואת כל המפקפקים בדבר למפגש הקרוב בשבת להאזין, ולחוות חווית שמיעה של סט היי-אנד אמיתי.למרבה צערי אני דתי ואנני נוסע בשבת , כך שלא אוכל להענות להזמנתך

ערב טוב,

רזי.

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אתה מוזמן בכל רגע ועת להאזין ולחוות את דעתך, כפי שרבים אחרים עשו זאת, ורמז קטנטן - לא רק מתחום האודיו לרכב.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...