Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חסר לנו המון ידע ונסיון בתחום המקצועי של SPL ו SQ. חסרים לנו כאן אנשים רציניים שישקיעו עשרות אלפי שקלים במערכת לרכב. חסרים לנו מתקינים טובים ומקצועיים. חסרים לנו ספונסרים שיתחילו לארגן אירועים ולקדם את הענף. חסרים תרבות ופרגון בתוך עצמנו.

איתמר, זה העניין, שלרוב מי שמתעניין בתחום הזה הוא לא אחד שיש לו הרבה כסף וגם מה שהוא השקיע במערכת שבשבילנו, פשוטי העם,נראת פצצה, הוא הרוויח אחרי עבודה רבה ושם כסף בצד בשביל זה. כל אלה שיש להם כסף, מתעניינים בתחומים אחרים בחיים ולא בתחום שלונ, וחבל. אם הייתי אחד עם המון כסף, היית רואה לפחות אחד שהשקיע המון כסף על מערכת טובה ברכב טוב. אם.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא בטוח במה שאתה אומר.

מערכות מולטימדיה מקצועיות לרכב זה תחביב. כמובן שזה תחביב הרבה פחות נפוץ מאיסוף בולים, אבל גם בארץ וגם בכל מקום בעולם יש משוגעים לדבר שישקיעו את מירב מרצם וכספם כדי לבנות מערכת קול עילאית, בלי קשר לגילם או מעמדם הכלכלי.

אבל מאחר ואנחנו בישראל הקטנה, את האנשים אשר להם מערכות סאונד אמיתיות ניתן לספור על 10 אצבעות. אף יבואן לא ירים את הכפפה ויצליח לייבא לאורך זמן מוצרי היי-אנד באופן סדיר. השוק הזה מצומצם ממילא + כשיש EBAY ואתרי יד שנייה בחול זה כבר ממש הופך ללא כדאי.

אני חושב שאם אנחנו רוצים לראות בארץ רמה - היא צריכה להתחיל מהמתקינים שיתמקצעו בנבכי עולם האודיו, שיעשו התקנות ראויות ושימכרו דברים בגלל שהם טובים ומתאימים לרצונות המאזין ולא כי הם "באים להם בטוב" ויש עליהם רווח גדול. כמובן שזו לא אמרה גורפת ויש מתקינים שיודעים את העבודה ומתמצאים בעולם הרכב, אבל בכנות (ובעצב) אפשר להגיד ש 90% לא.

ובנקודה הזאת אני שוב אזכיר ואתן את הדוגמה הקלאסית של הטנדר של ניר, שהוא לטעמי הרכב הכי מוצלח ששמעתי עד היום. דוטק + MT22 + סאב 10" קסנון = מערכת חלומית.

למה? כי היא היתה בנוייה טוב ומכוונת פרפקט. עלות? אלפים בודדים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

. דוטק + MT22 + סאב 10" קסנון = מערכת חלומית.

. עלות? אלפים בודדים.

.

מערכת טובה צריכה רכיבים טובים וכיוונים איכותיים.

לקנות רמקולים של חברות שמתיימרות להיות היי-אנד (ראה:הרץ) באלפי ש"ח , זה בזבוז לשמו.

כמו שטענתי, הדוטק הוא סט SQ נטו, והוא נשמע לי יותר טוב ומאוזן מהאנרג'י של הרץ.

ועם שדרוג קטן (mt22 )הוא יכול להיות מצויין.

הכל מתחת לאף , לא צריך לחפש , יש מורל בארץ.

ZZR

פורסם

אין שום קשר לדעתי בין אהבה של סטריאו לכסף, רגע אם מישהו עשיר אז לא תהיה לו מערכת?

יש קשר בין אהבה של סטריאו לבין יכולת כספית למלא את הצורך במערכת סטריאו

מה לעשות שיש דברים שעולים הרבה כסף, איכות זה לא דבר זול

יש לא מעט אנשים שמשקיעים במערכות יוקרתיות והם דיסקרטיים בנוגע לזה. טוב להם שרק הם נהנים מהמערכת.

נקודה נוספת

"חסר לנו המון ידע ונסיון בתחום המקצועי של SPL ו SQ. חסרים לנו כאן אנשים רציניים שישקיעו עשרות אלפי שקלים במערכת לרכב. חסרים לנו מתקינים טובים ומקצועיים. חסרים לנו ספונסרים שיתחילו לארגן אירועים ולקדם את הענף. חסרים תרבות ופרגון בתוך עצמנו."- ולזה אני אומר שחסרים לנו אנשים שמזיזים את התחת מהכיסא הנוח בבית שלהם כדי לשנות משהו ויודעים לבכות בפורום - והכוונה היא לא אלייך בכלליות או ספציפית איתמר

כל יוזמה של ארוע או של מחיר לחבר פורום, של משהו שאולי יכול להיות רווח לאיזה סוחר, למען חברי הפורום מיורטת על ידי הסוחרים פה. (גם אם יש להם חנות וגם אם אין, "סוחרי בית")

טוויטרים שדאגתי להשיג מחיר לחברי הפורום בלי לקחת שקל אחד לעצמי- סוחר מסויים בפורום דאג לטרפד את היוזמה, דרך שיחה למי שהקניה הייתה אמורה להתבצע דרכו- ואני יודע מי הסמרטוט - וכן אתה סמרטוט

ניסיתי להרים תחרות משלנו לSPL לאחר שעלו תלונות על התנהלות התחרויות- אבל הפורום הזה כל כך מושפע מסוחרים שנכנסים לפה שכל מי שדיברתי איתו אמר שהוא מחוץ לזה כי הוא רוצה לקבל סחורה לחנות שלו בשנים הקרובות בלי לשלם הכל מראש (שיטת תשלום לסוחרים על סחורה בחנויות. מה עוד שגם הגיבורים שהתלוננו על אוטופרט דאגו לסתום את הפה ולשבת בשקט בלי לעזור למרות שהייתה להם את היכולת סתם כי לא היה להם ב***

יש לנו כוח צרכני שהדבר היחידי שאנשים עושים איתו זה לבכות פה, אנשים פה לא יחרימו חנות , לא ינקטו שום פעולה

חוץ מלכתוב פה

אז אני אישית יכול להגיד שבנושא האיטום לאוטו למה שאמרתי שאני אדאג דאגתי, הבעיה שאם אני אפרסם דברים תוך יומיים איזה פספוס או "מיני סוחר" ידאג להתקשר ליבואן\חנות ולבכות - למרות שהמחירים שאני מנסה לסדר הם לחברי פורום בלבד הסוחרים פה דואגים לשים רגל (כלומר, אני מנסה לדאוג לקהל מצומצם בפורום מסויים ועדיין יש להם בעיה)

אני אישית דואג למחירים מאוד טובים לאנשי הפורום בדרך של פה לאוזן, במקום שיהנו כולם,

כי אחרת איזה בכיין ידאג לשרוף את המכירה

הבעיות בפורום הזה מתחילות מבפנים, לא צריך לצאת החוצה לחפש אשמים

היו לא מעט סוחרים ואנשים שדיברו איתי על המכירות המיוחדות ואמרו שאני "שובר שוק" ושאר ביטויים יפים ומתירי אשמה שכביכול מונעות מהם "להתפתח" בתחום (ע"ע "רווח בשיטת מצליח")

הבעיה שמי ששובר את השוק הם אותם סוחרים וסוחרי בית שעוסקים בזה למחייה ויש להם מחיר אחד בחלון ראווה או באינטרנט והם יודעים יפה מאוד לשבור את המחיר של כל החנויות מתחת לשולחן

אז לפני שמאשימים כדאי לעשות בדק בית, אם אני מפרסם את המחיר שאתה נותן לי מר סוחר, זה לא אומר שאני שובר את השוק, זה אתה שמוכר לאדם רגיל כמו חנות

נמאס

פורסם

ובנקודה הזאת אני שוב אזכיר ואתן את הדוגמה הקלאסית של הטנדר של ניר, שהוא לטעמי הרכב הכי מוצלח ששמעתי עד היום. דוטק + MT22 + סאב 10" קסנון = מערכת חלומית.

למה? כי היא היתה בנוייה טוב ומכוונת פרפקט. עלות? אלפים בודדים.

איתמר.

אתה רומז לי שאם אני ישקיע בכיווניםם ויכוון היטב ויבנה הכל פרפקט תהיה לי מערכת חלומית? :wink:

תשמע, אין אפס, עם כיוונים ובניה טובה (של המערכת כולה) אפשר וניתן להגיע לתוצאות דיי מדהימות גם עם סטים פשוטים. אבל, איפה תמצא מתקינים כאלה בארץ? שירות כזה בארץ? לא יודע מה להגיד לך.. נקווה שהתחום יתפתח יותר בעתיד.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

רמת ההתקנות והידע של רב המתקינים בארץ שואפת לאפס.אני מכיר המון מתקינים שממליצים עוד על6x9 מאחור וטויטרים (של ה19.90)מלפנים בתור "המערכת".רובם לא יודעים מה זה bamping או bwiring .שלא לדבר על התאמת\כיוון רכיבים.ובמה??הם בכלל חושבים על הבמה של יום העצמאות.ביום שמתקינים יעברו הכשרות תאורטיות\פיזיות ,ואנשים יבינו סוף סוף שצריך ל-ש-ל-ם

עבור התקנה ראויה רמת האודיו בארץ תעלה.מה שלא נראה כל כך באופק.

פורסם
יוסי אל תתאמץ יותר מדיי..

מה שנסגר כאן בתקופה האחרונה בפורום הוא:

הרץ = זבל (+ תג מחיר גבוהה) למען ה' אל תהיה שוטה , לא אמרו שזה זבל , מה שאמרתי שזה לא היי אנד לדעתי ולא שווה את הכסף

פוקל = צורם (+ לא אמין למקור) שוב פעם

היי אנד = סקאן ספיק בלבד!!! אין יותר חברות בקטגוריה הנ"ל נקודה! יש את סיז ואת פירלס , ואתה רוצה לדעת משהו רוב הרמקולים הבייתיים הטובים מורכבים מרכיבים של סקאןספיק ואפילו לא רבלייטור , אבל אם אתה רוצה תראה לי כמה רמקולים מעולים יש עם רכיבים של בראקס ?

BRAX = "היי אנד" והמחיר שלו על בסיס על בסיס תריפ (!) לכן הוא בהיי :angel::biggrin2: (כולה 2000$ למוצר היי אנד חבר'ה! כאילו ג'נסיס עולה פחות כולה 3000 לישט לסט)

MOREL = המוצר הכי הכי איכותי ונותן תמורה של 199% למחיר! מעניין , העובדה היא שבאמריקה עם מתקינים יותר טובים ועם אנשים שמתחרים בתחרוית על בסיס קבוע , מורל שעולה שם מעל 500 דולר לדוטק , נמצא שם במעלה הרשימה של חברות מומלצות בכמעט כול הפורומים , אז כאן שהוא עולה 200 דולר זה לא תמורה למחיר ?

כמות השטויות שאתם שמים כאן יכולה להטביע את הטיטניק

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
אין שום קשר לדעתי בין אהבה של סטריאו לכסף, רגע אם מישהו עשיר אז לא תהיה לו מערכת? תהיה לו , אבל מערכת פלצנית , כי אין לו את הזמן (זמן שווה כסף) לבדוק מה באמת מתאים לו , אז הוא יקנה גנסיס , כי אפשר לטעות בגנסיס אבסולוט

יש לנו כוח צרכני שהדבר היחידי שאנשים עושים איתו זה לבכות פה, אנשים פה לא יחרימו חנות , לא ינקטו שום פעולה

חוץ מלכתוב פה זה עם כול הכבוד כול מה שכול מדינת ישראל עושה כי כולם מפחדים לצאת פראיירים . רק שהם שוכחים שבסוף הם כן יוצאים פראיירים . כי כול איכות החיים שלהם בזבל , והמראה של המדינה הזו מוכיח.

אז אני אישית יכול להגיד שבנושא האיטום לאוטו למה שאמרתי שאני אדאג דאגתי, הבעיה שאם אני אפרסם דברים תוך יומיים איזה פספוס או "מיני סוחר" ידאג להתקשר ליבואן\חנות ולבכות - למרות שהמחירים שאני מנסה לסדר הם לחברי פורום בלבד הסוחרים פה דואגים לשים רגל (כלומר, אני מנסה לדאוג לקהל מצומצם בפורום מסויים ועדיין יש להם בעיה)

אם ככה עשה את זה בה"פ , אשמח לקבל ממך הודעות , למרות שכרגע עקב מגבלות תנועה אני לא עושה שום דבר עם הרכב

אני אישית דואג למחירים מאוד טובים לאנשי הפורום בדרך של פה לאוזן, במקום שיהנו כולם,

כי אחרת איזה בכיין ידאג לשרוף את המכירה אולי תפרסם את הבכיינים , שכולנו נדע

הבעיות בפורום הזה מתחילות מבפנים, לא צריך לצאת החוצה לחפש אשמים

נכון בהחלט . יש הרבה דברים בפורום שצריכים להסתדר

היו לא מעט סוחרים ואנשים שדיברו איתי על המכירות המיוחדות ואמרו שאני "שובר שוק" ושאר ביטויים יפים ומתירי אשמה שכביכול מונעות מהם "להתפתח" בתחום (ע"ע "רווח בשיטת מצליח") בפעם הבאה תגיד להם שאם הם ישתלמו באומנותם/מקצועם גם במחירים יקרים יבואו אליהם , מקצוענים מוכרים את הידע לא את המוצר , ואם הוא לא מקצוען ורוצה לשנע סחורות אז שילך לחפש את....(ונא לא לסנן את הנקודות )

נמאס

אתה רומז לי שאם אני ישקיע בכיווניםם ויכוון היטב ויבנה הכל פרפקט תהיה לי מערכת חלומית? :wink:

אם כאן בארץ היו מקצוענים רבים שהייתי יכול בלב שלם להמליץ לך עליהם , אזי הייתי אומר שרוב חוזר רוב התקציב צריך ללכת להתקנה . מערכת שעולה 5K עם מקצוען שיודע היטב את כול השטיקים ואת כול הדברים הקטנים שעוזרים , תשמע יותר טוב ממערכת של 20-30K שמתקין רגיל עשה

תשמע, אין אפס, עם כיוונים ובניה טובה (של המערכת כולה) אפשר וניתן להגיע לתוצאות דיי מדהימות גם עם סטים פשוטים. אבל, איפה תמצא מתקינים כאלה בארץ? שירות כזה בארץ? זו הבעיה האמיתית של תחום האודיו בארץ לא יודע מה להגיד לך.. נקווה שהתחום יתפתח יותר בעתיד.

אתה יודע מה , כשהתרד' של מושיקו היה , ואמרתי שאני מכיר רק מקצוען אחד (פשוט לא מכיר ) אז כולם צרחו כי בתחרויות הקודמות הם חשבו שהוא "גנב" את התוצאות . אתה יודע מה ?, בא נניח שכן , ובא נניח שהוא יוצא מהעסק , אתה יודע מה קורה ?

אני ועוד אנשים שמוכנים לחסוך הרבה זמן ולהוציא הרבה כסף על ציוד לא נוציא אותו . כי עם כול הכבוד הנכונות שלי לוותר על הרבה דברים כדי לקנות מערכת טובה תלויה באפשרות שלי להגיע למקתין מקצוען אמיתי . אחרת אני אקנה מערכת ב5 K , אתקין אותה אצל מישהו , ואדע שאין לי מה לעשות באודיו לרכב אלא רק באודיו בייתי

גיא.

אנחנו כולנו דופקים את עצמנו והכול בגלל חוסר פירגון , ולאנשים שלא מתאים להם לעזור אלא לתקוע מקלות בגלגלים , צריך למצוא דרך למנוע את זה מהם

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

או לפחות לגרום לחרשות של כל האנשים באזור

צריך לעקוב אחרי הפורום.

הוא משתנה כל הזמן. המלצות לפי מה שיש בשטח. ולצערי לא תמיד הן מתאימות למה שהבן אדם צריך.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

א.אני לא שמעתי סט של בראקס. אבל רק מלראות את החומרים , איכות הבניה וכו.. לא צריך להיות חכם גדול כדי להבין מה יש ביד. לעומת זאת שמעתי חלקים של HELIX שהם הליין היותר עממי שלהם (BRAX היא מותג של חברת AUDIOTEC FISCHER הגרמנית) ולעומת כל רמקול במחיר מקביל הם נשמעו פי שתיים יותר טוב.

ב.לגבי המורל שעולה 500 דולר בארה"ב ו200 בארץ. מורל של ישראל ומורל ארה"ב הן שתי חברות שונות. אמנם אותו שם וכנראה (לא ברור ככ) אותם בעלים , אך המפעלים שונים. הסטים האמריקאים מיוצרים בארה"ב , בעוד הסטים בארץ (חוץ מהטמפו ופולס שמיוצרים בסין) מיוצרים בארץ בנס ציונה. לכן הסטים האמריקאים עולים יותר ולפי עדויות הבנתי שרמות הגימור בארה"ב גבוהות הרבה יותר. כמו כן 500 דולר לאמריקאי זה לא 500 דולר לישראלי. הצורה היפה להשוואה היא מדד הביג מק העולמי.

ג.לגבי הרץ. המוצרים של הרץ לא ככ יקרים. הם לא נמכרים באינטרנט אלא רק אצל חנויות ומתקינים , אשר מנצלים את חוסר הידע הרבה במדינתנו הקטנה לשם עשיית "רווחי על " על סטים של חברה שאף אחד לא כ"כ מכיר בארץ , אשר מסבירים שזה סט איטלקי וכו , אז יותר קל לדפוק עליו מחיר כזה.

14000 ש"ח עולה רמקול מדף היי אנד לבית. אין סיבה ביקום לשלם מחיר כזה על סט לרכב.

כי סט ב14000 ש"ח צריך בכל רכב, כולל מרצדסים למניהם , איטום ועבודה אקוטסטית כזו שהמחיר הכולל עולה על 20000 ש"ח.

פורסם
א.אני לא שמעתי סט של בראקס. אבל רק מלראות את החומרים , איכות הבניה וכו.. לא צריך להיות חכם גדול כדי להבין מה יש ביד ראית את הקומפוננט של סיז ? ראית את הדרייברים של סקאןספיק? ראית את הגנסיס אבסולוט ? למה לדעתך אלפיין וגנסיס בחרו לסטים הכי יוקרתיים שלהם סקאןספיק ולא פיר/בראקס? אני מבין שהם לא מספיק מקצוענים בשבילך ? או שאתה חושב שמוצר הדגל שלהם לא כ"כ חשוב להם , עד שהם יקנו רכיבים נחותים בגלל עלות OEM?. לעומת זאת שמעתי חלקים של HELIX שהם הליין היותר עממי שלהם (BRAX היא מותג של חברת AUDIOTEC FISCHER הגרמנית) ולעומת כל רמקול במחיר מקביל הם נשמעו פי שתיים יותר טוב.מעניין הליין הפשוט של בראקס שבראקס לא רוצה שיהיה תחת שמה מבושה ו/או שיוריד את השם היי אנדי שלה , והוא יותר טוב מקומפוננטים טובים ?!!!

ב.לגבי המורל שעולה 500 דולר בארה"ב ו200 בארץ. מורל של ישראל ומורל ארה"ב הן שתי חברות שונות הסרט הזה נגמר כ"כ מזמן שזו היסטוריה שאפילו לא מופיעה יותר באינטרנט , מה קרה חזרת במכונת הזמן לסוף ה90? .

14000 ש"ח עולה רמקול מדף היי אנד לבית. אין סיבה ביקום לשלם מחיר כזה על סט לרכב.

כי סט ב14000 ש"ח צריך בכל רכב, כולל מרצדסים למניהם , איטום ועבודה אקוטסטית כזו שהמחיר הכולל עולה על 20000 ש"ח.

יהודה

**הודעתך נערכה, נא הפסק להשתלח בחברי הפורום ולמד לכבד אותם, גם אם דבריהם לא לטעמך - יש דרכים להתבטא.**

בברכה יהודה

פורסם

"אני אישית דואג למחירים מאוד טובים לאנשי הפורום בדרך של פה לאוזן, במקום שיהנו כולם,

כי אחרת איזה בכיין ידאג לשרוף את המכירה אולי תפרסם את הבכיינים , שכולנו נדע "

לצערי, קשה לי לפרסם פה שמות כי אני פשוט יודע שברגע שהם נירשמים הם שרופים, וזוהי הפרנסה העיקרית שלהם

וזהו תחום קטן מאוד, מה שכן חלקם אנשים שרושמים פה ביום יום הודעות יפות ומעניינות

רק תחשוב, מי מפסיד כסף אם חברי הפורום לא יקנו ממנו

פורסם

שלום רב.

כמות השטויות שנרשמה כאן באמת יכולה להטביע את הטיטאניק, ואולי אפילו ליצור צונמי חדש.

לא אגיב כאן באופן פרטני על כל אחד ואחד, וגם לא אכנס וארשום תגובות שונות על מוצרים שאני לא מכיר ו/או לא שמעתי אותם כלל, כמו שרובכם עושים כאן בפורום. אציין רק 2 אנשים מיוחדים, מנואל (DRAGSTER) ועידן מל, שאשמח מאוד להיפגש איתם באחד המפגשים הקרובים, ולתהות על קנקנם. אותם השניים מלבד לברבר שטויות על מותגים שונים מבלי לשמוע אותם, לטוב ולרע, אינם מועילים לכלום.

וזה לא בגלל שיש לי הרץ באוטו. וזה לא בגלל שאני חושב שהרץ (בסטים הבכירים שלה) דווקא כן משתווה לחברות היי-אנד "אמיתיות". וזה לא בגלל שאני אוהב את הצביון סאונד של מורל. זה בגלל שנמאס כבר לראות את אותם השניים (ולא רק הם) כותבים ומשמיצים מצד אחד ומהללים מהצד השני מותגים שונים מבלי אפילו לשמוע אותם.

זה מרגיז, שטחי וילדותי.

ולגבי השאלה של פותח השרשור. לפי הידוע לי - הסט לא עולה 14K אלא פחות מכך. לעניות דעתי שווה את התמורה.

יום טוב,

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם
שלום רב.

כמות השטויות שנרשמה כאן באמת יכולה להטביע את הטיטאניק, ואולי אפילו ליצור צונמי חדש.

לא אגיב כאן באופן פרטני על כל אחד ואחד, וגם לא אכנס וארשום תגובות שונות על מוצרים שאני לא מכיר ו/או לא שמעתי אותם כלל, כמו שרובכם עושים כאן בפורום. אציין רק 2 אנשים מיוחדים, מנואל (DRAGSTER) ועידן מל, שאשמח מאוד להיפגש איתם באחד המפגשים הקרובים, ולתהות על קנקנם. אותם השניים מלבד לברבר שטויות על מותגים שונים מבלי לשמוע אותם, לטוב ולרע, אינם מועילים לכלום.

וזה לא בגלל שיש לי הרץ באוטו. וזה לא בגלל שאני חושב שהרץ (בסטים הבכירים שלה) דווקא כן משתווה לחברות היי-אנד "אמיתיות". וזה לא בגלל שאני אוהב את הצביון סאונד של מורל. זה בגלל שנמאס כבר לראות את אותם השניים (ולא רק הם) כותבים ומשמיצים מצד אחד ומהללים מהצד השני מותגים שונים מבלי אפילו לשמוע אותם.

זה מרגיז, שטחי וילדותי.

ולגבי השאלה של פותח השרשור. לפי הידוע לי - הסט לא עולה 14K אלא פחות מכך. לעניות דעתי שווה את התמורה.

יום טוב,

רזי.

תראה לי הודעה אחת שאני סתם משמיץ חברה!

כולם עושים זאת כאן! מיד משמיצים את הרץ/BRAX ומה שעולה לדעתם קצת יותר יקר מהדרוש..אבל אני לא עושה זאת!

להיפך אני רוצה שבמדינתנו הקטנה אנשים יפסיקו ללכת ראש בקיר וינסו מוצרים קצת שונים (כן כן כמו בעולם המערבי הרחוק שנות אור מאיתנו), אז מישו יקנה דווקא בראקס ולא סקאן ספיק מי אמר ש- BRAX פחות טוב?

כמו שהאנשים שונים כך גם הטעמים שונים.

אם אני אומר שטות אז אני מדגיש שהיא נאמרה בצחוק (!)

ואגב אתה כבר ראית אותי באחד המפגשים וגם שמעתי את המערכת שלך רנזי..

בחור צעיר בן 18-19 לא גבוהה, בוכרי ~ קשה לשכוח.

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
"אני אישית דואג למחירים מאוד טובים לאנשי הפורום בדרך של פה לאוזן, במקום שיהנו כולם,

כי אחרת איזה בכיין ידאג לשרוף את המכירה אולי תפרסם את הבכיינים , שכולנו נדע "

לצערי, קשה לי לפרסם פה שמות כי אני פשוט יודע שברגע שהם נירשמים הם שרופים, וזוהי הפרנסה העיקרית שלהם

וזהו תחום קטן מאוד, מה שכן חלקם אנשים שרושמים פה ביום יום הודעות יפות ומעניינות

רק תחשוב, מי מפסיד כסף אם חברי הפורום לא יקנו ממנו אישית אני לא מבין את הרמז , אם אתה רוצה אשמח לעת הרחבה בה"פ

לרזי , זו זכותך לחשוב שהרץ היא היי אנד , רק לך תראה את התגובה שלי לזה וזה וזה ותחליף את השם בראקס בהרץ .

מה שאני מנסה לומר שהיי אנד זה לא מחיר יקר ו/או שם .

אני אתן לך דוגמה מאודיו לביית . בזמנו (סוף ה80 ותחילת אמצע שנות ה90 ) כול האנשים סברו שמגברי מנורות זה היי אנד , היות ואישית יצא לי לשמוע מגבר מנורות של קווד מגביר את האלקטרוסטטיים הישנים שלהם , ידעתי בבירור שאם אתה מוכן לוותר על באס חזק , אין שום דבר שמשתווה למנורות טוב בקונסטלציה הנכונה .

הבעיה היחידה היא שמה שהם חשבו זה על מגברים מפלצתיים של אודיו ריסרץ' וקונרד ג'והנסון , המחירים שלהם היו בשמיים , כול עיתונות האודיו שיבחה והיללה אותם , ולומר שהם לא היי אנד היה כמו לומר שהשמש לא זורחת (טיפה מגזים אבל הכוונה מובנת).

לקצר סיפור ארוך , הצלחתי לאחר הרבה מאמצים למצוא מישהו שהיה מוכן שאשמע וגם אבדוק את המגבר שלי לעומתם (למיליונר כנראה היו רחמים על העני :lol: ) אתה רוצה לדעת משהו , המגבר שלי 25W אכל בלי מלח ובלי לראות מסנטימטר את המגבר שלו שהיה מורכב מפרה ופאוור ועלותו הייתה כ15000 דולר , ולא אני לא מגזים .

מאז עברו המון מיים בירדן , וגיליתי איך לברור את המוץ מהתבן , ואיך למצוא מכול הפרסומים והדעות מה כדאי לייבא בלי שמיעה ומה לא (לא יכולת אז ללכת לשמוע , כי אף אחד לא החזיק חדר השמעה עם מגברים/רמקולים יקרים , ואלו שהיו להם היו ברמת חיים פי 10 ממני , אז לא הייתי בכלל בברנז'ה שלהם , כדי שיתנו לי לשמוע )

המזל הגדול הוא שאתה היית חייב לדעת מה ישמע לך טוב רק ע"פ ספפיקציות ותאורים חלקיים של אנשים , וכשאתה חייב אתה לומד תוך כדי תנועה . ברוך ה' זה לא עלה לי בהרבה "רבה געלט"

אז אני אומר לך שלדעתי בתמורה למחיר סט שלושה חלקים שלהם הוא טוב , אבל לומר שהם היי אנד זה לא וכנ"ל לא בראקס לדעתי (ואני יודע שאני אקבל על הראש מכולם) ועוד חברות שגם כאן וגם בפורומים שונים משבחים אותם.

וזו כמובן דעתי האישית על כול מה שהיא שווה . לאנשים אחרים יכולה להיות דיעה שונה , לך למשל :lol: , אבל אני לא הולך לתת לאנשים לקבוע שזה היי אנד ,ולקנות את זה ,כשאני יודע בוודאות פנימית מוחלטת שזה לא שווה את הכסף , ושאישית לא הייתי קונה דבר כזה

וכשאני מייעץ או אומר דיעה , זה כשלפני כן אני שואל את עצמי האם אני הייתי מבצע את העיצה אם הייתי במקום של האדם שאני מייעץ לו , ורק אם אני בטוח בזה (והיות ואני דתי אני מאמין שאיענש אם זה לא יהיה נכון ) רק אז אני מייעץ/אומר את דעתי

מקווה שזה הובן ושאין לך או למישהו אחר בעיה עם מה שאמרתי

בברכה יהודה

בברכה יהודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...