Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליהודה ולמנואל,

אין לי בעיה עם דיעה חיובית או שלילית של כל אחד ואחד מכם. יש לי בעיה אם מהות דיעה נכתבה ללא שמץ של ניסיון, וכנראה שזה מה שקורה כאן אצל רוב האנשים. נסו, האזינו - ורק לאחר מכן תחוו את דעתכם. להגיד ש"הרץ=זבל" (ויכול להיות שהוא אכן כזה, אבל זה לא ה- ISSUE...:) ) זו דיעה שיטחית מאחד שלא שמע כלל את המוצרים שלהם (ובזה אני בטוח, וגם אני אדם מאמין..:) ).

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ליהודה ולמנואל,

אין לי בעיה עם דיעה חיובית או שלילית של כל אחד ואחד מכם. יש לי בעיה אם מהות דיעה נכתבה ללא שמץ של ניסיון, וכנראה שזה מה שקורה כאן אצל רוב האנשים. נסו, האזינו - ורק לאחר מכן תחוו את דעתכם. להגיד ש"הרץ=זבל" (ויכול להיות שהוא אכן כזה, אבל זה לא ה- ISSUE...:) ) זו דיעה שיטחית מאחד שלא שמע כלל את המוצרים שלהם (ובזה אני בטוח, וגם אני אדם מאמין..:) ).

+1 :-) :-) :-) :-) :-)

פורסם
+1 :-) :-) :-) :-) :-)

+1

ולא אמרתי שהרץ זבל..

אלה בדיוק ההפך כך שאנו יכולים להמשיך להיות חברים הא רזי? :lol:

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
+1

ולא אמרתי שהרץ זבל..

יוסי אל תתאמץ יותר מדיי..

מה שנסגר כאן בתקופה האחרונה בפורום הוא:

הרץ = זבל (+ תג מחיר גבוהה)

פוקל = צורם (+ לא אמין למקור)

היי אנד = סקאן ספיק בלבד!!! אין יותר חברות בקטגוריה הנ"ל נקודה!

BRAX = "היי אנד" והמחיר שלו על בסיס על בסיס תריפ (!) לכן הוא בהיי :angel::biggrin2: (כולה 2000$ למוצר היי אנד חבר'ה! כאילו ג'נסיס עולה פחות כולה 3000 לישט לסט)

MOREL = המוצר הכי הכי איכותי ונותן תמורה של 199% למחיר!

רק בשביל להיות קטנוניים....אמרת או לא אמרת ידידי היקר ?

אשמח להכירך במפגש בשבת הקרובה.

רזי.

פורסם
רק בשביל להיות קטנוניים....אמרת או לא אמרת ידידי היקר ?

אשמח להכירך במפגש בשבת הקרובה.

רזי.

אתה באמת קולט לאט ידידי..

אמרתי מה שנסגר בפורום! כלומר אנשי הפורום אומרים זאת ואני לא מסכים איתם 100%.

נראה לך שאני יגיד פוקל צורם? הרץ *** ו - BRAX לא היי אנד? תחשוב קצת.

אם אני אשתחרר מהצבא אז בשבת אני במפגש (!) מחר אני מתגייס :-D

פורסם

רזי, הכוונה של מנואל הייתה לזה שהפורום כאן עשה את כל הכותרות האלה כמו שהוא רשם, ולא מה שהוא חושב. הוא טוען להיפך. תראה איך הוא חולה על פוקאל, נראה לך הוא ירשום עליהם משהו רע ?! :-)

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

צודק...הטעות שלי.

עימכם הסליחה.

רזי.

וגיא - הסאב של הרץ ממש לא חלש כמו שרשום בחתימה שלך...:)

פורסם
צודק...הטעות שלי.

עימכם הסליחה.

רזי.

וגיא - הסאב של הרץ ממש לא חלש כמו שרשום בחתימה שלך...:)הוא עדיין לא היה במפגש דרום כדיי לשמוע אותו כמו שצריך כך שתבין אותו :wink:

12345

פורסם

ואווו...אתה זריז..:)

שיבוא גם למפגש מרכז כדי לשמוע את שלי :?

פורסם

רזי, אני בא למפגשי מרכז רק לא יוצא לי לשמוע את המערכת שלך. בשבת ייצא לי אני מקווה :-)

ויחסית לקסנון הוא חלש, לא? :lol: נראה..

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אין לי בעיה עם דיעה חיובית או שלילית של כל אחד ואחד מכם. יש לי בעיה אם מהות דיעה נכתבה ללא שמץ של ניסיון, וכנראה שזה מה שקורה כאן אצל רוב האנשים. נסו, האזינו - ורק לאחר מכן תחוו את דעתכם. להגיד ש"הרץ=זבל" (ויכול להיות שהוא אכן כזה, אבל זה לא ה- ISSUE... ) זו דיעה שיטחית מאחד שלא שמע כלל את המוצרים שלהם (ובזה אני בטוח, וגם אני אדם מאמין)

וגיא - הסאב של הרץ ממש לא חלש כמו שרשום בחתימה שלך

מחזק X 2 רק בלי הסמיילי

נ.ב שומאכר- פוניקס גולד לא פיניקס

פורסם
ליהודה ולמנואל,

אין לי בעיה עם דיעה חיובית או שלילית של כל אחד ואחד מכם. יש לי בעיה אם מהות דיעה נכתבה ללא שמץ של ניסיון, וכנראה שזה מה שקורה כאן אצל רוב האנשים. נסו, האזינו - ורק לאחר מכן תחוו את דעתכם תגיד לי שאלה אתה שמעת את הגנסיס אבסולוט ? אתה שמעת.... ? מה שאני מנסה לומר שלא את כול הדברים ניתן לשמוע , ובמיוחד כשאתה לא יודע מי התקין , כי התקנה עושה הרבה יותר מאשר הרכיבים , וכמות המקצוענים שיש בארצנו הקטנה היא כזו שרובם של האנשים לא מגיעים אליהם . אז לבוא ולומר לי האם שמעת הרץ או לא זה לא שייך . להגיד ש"הרץ=זבל" (ויכול להיות שהוא אכן כזה, אבל זה לא ה- ISSUE...:) ) זו דיעה שיטחית מאחד שלא שמע כלל את המוצרים שלהם בהחלט מודה באשמה שלא שמעתי אותם , רק עם כול הכבוד מה שאמרתי זה שהם לא ברמה של היי אנד אמיתי (ובזה אני בטוח, וגם אני אדם מאמין..:) ).

ואתה יודע מה , אחד הדברים שעושים היי אנד זה הנכונות לשלם סכום אדיר של כסף גם כשלא שמעת אותו , האם אתה מוכן לשים סכום של 20K על ההרץ המדובר גם אם לא היית שומע אותו ? (וזה בהנחה ו20K זה הרבה כסף עבורך) אם התשובה היא לא , אזי זה אומר שבפנים אתה לא מאמין שזה היי אנד

לא שמעתי את הרמקולים שאמרתי שהם היי אנד , ואין לי כרגע את הכסף לרכוש אותם , אבל אם הייתי שובר תוכנית חסכון והיה לי , הייתי מייבא אותם בלי לפחד בכלל , אתה או יאריק יכולים להגיד את אותו דבר ?

דעתי היא שהרץ אינה חברת היי אנד , היא לא זבל זה ברור לי , אבל היא גם לא היי אנד ואנני צריך לשמוע אותה כדי לדעת את זה

ואם יאריק חושב כמוך משמע שאין לו מספיק נסיון באודיו גם אם הוא מתקין פגז (ושמעתי שהוא מתקין פגז והתרשמתי מהתקנה שלו שהעלה לפורום )

ובא לא נכנס לנושא יותר מידי כי אתה לא תשכנע אותי , ואנו יכולים להגיע לכך שתחשוב שאני נגד או שתהיה לך עוינות כלפי ואנני מעוניין בזה , אז בא נחליט שאיש באמונותו יחיה .

ואם אתה חושב שאם לא שמעתי דעתי אינה ברת סמכה בעינך זה בסדר מצידי

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

"ואם יאריק חושב כמוך משמע שאין לו מספיק נסיון באודיו גם אם הוא מתקין פגז (ושמעתי שהוא מתקין פגז והתרשמתי מהתקנה שלו שהעלה לפורום )"

אל תחפור בור שלא תוכל לצאת ממנו (בקשר ליאריק), קבל זאת כעצה אישית ומתחשבת, חבל לצאת מהוויכוח הזה עם זנב בין הרגליים לתמיד

אני חושב שטוב מראה עיניים ומשמע אוזניים של דקה מאלף ואלפיים מילים במגזין אודיו

פורסם
ואתה יודע מה , אחד הדברים שעושים היי אנד זה הנכונות לשלם סכום אדיר של כסף גם כשלא שמעת אותו , האם אתה מוכן לשים סכום של 20K על ההרץ המדובר גם אם לא היית שומע אותו ? (וזה בהנחה ו20K זה הרבה כסף עבורך) אם התשובה היא לא , אזי זה אומר שבפנים אתה לא מאמין שזה היי אנד

לא שמעתי את הרמקולים שאמרתי שהם היי אנד , ואין לי כרגע את הכסף לרכוש אותם , אבל אם הייתי שובר תוכנית חסכון והיה לי , הייתי מייבא אותם בלי לפחד בכלל , אתה או יאריק יכולים להגיד את אותו דבר ?

דעתי היא שהרץ אינה חברת היי אנד , היא לא זבל זה ברור לי , אבל היא גם לא היי אנד ואנני צריך לשמוע אותה כדי לדעת את זה

ואם יאריק חושב כמוך משמע שאין לו מספיק נסיון באודיו גם אם הוא מתקין פגז (ושמעתי שהוא מתקין פגז והתרשמתי מהתקנה שלו שהעלה לפורום )

ובא לא נכנס לנושא יותר מידי כי אתה לא תשכנע אותי , ואנו יכולים להגיע לכך שתחשוב שאני נגד או שתהיה לך עוינות כלפי ואנני מעוניין בזה , אז בא נחליט שאיש באמונותו יחיה .

ואם אתה חושב שאם לא שמעתי דעתי אינה ברת סמכה בעינך זה בסדר מצידי

בברכה יהודה

אם היית שומע את ההתקנה ברכב הפרטי של יאריק הייתה נותן לעצמך סטירה בגלל שהתוצאה שהוא הגיעה אלייה בלי להוציא 20K (ממש ממש לא) על סט היי אנד פשוט מטורפת! איש אודיו אמיתי ואחד היחידים בארץ.

פורסם

מחזק X 2 רק בלי הסמיילי

נ.ב שומאכר- פוניקס גולד לא פיניקס

בארץ אתה אומר פוניקס גולד או פיניקס? מה גם שזאת מילה לועזית, כך שאתה יכול לרשום אותה איך שאתה רוצה.

אל תתקן אותי על כתיב, לא נכשלתי בלשון ולא בהבעה.

ותפסיקו לצאת למלחמות אחד נגד השני. כל אחד חושב שהוא מבין יותר מהשני. זה ממש לא תורם לפורום המלחמות שאתם עושים, יאללה נמאס.

גיא.

ZOOM-ZOOM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...