Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בארץ אתה אומר פוניקס גולד או פיניקס?פוניקס מה גם שזאת מילה לועזית phoenix gold כך שאתה יכול לרשום אותה איך שאתה רוצה. http://www.phoenixgold.com/

אל תתקן אותי על כתיב, לא נכשלתי בלשון ולא בהבעה. ממש לא קשור. לחברה יש שם, אתה מחפש צידוקים למה טעית? (לועזית, אומרים בארץ) סך הכל מתקן אותך כדי שזה לא יראה מגוחך

ותפסיקו לצאת למלחמות אחד נגד השני. כל אחד חושב שהוא מבין יותר מהשני. זה ממש לא תורם לפורום המלחמות שאתם עושים, יאללה נמאס. תתפלא כמה זה תורם דווקא הדברים האלו

ולא שאלות כמו : יש לי 80 שקל איזה רכיבים מומלצים?

אף אחד לא במלחמה, זה תחביב משותף שלכל אחד יש נקודת מבט, אבל שנקודת המבט נשענת על נקודת מבט של מישהו אחר (כמו שבועון רכב או תגובה בפורום) זה טועה ומטעה

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בארץ אתה אומר פוניקס גולד או פיניקס?פוניקס מה גם שזאת מילה לועזית phoenix gold כך שאתה יכול לרשום אותה איך שאתה רוצה. http://www.phoenixgold.com/

אל תתקן אותי על כתיב, לא נכשלתי בלשון ולא בהבעה. ממש לא קשור. לחברה יש שם, אתה מחפש צידוקים למה טעית? (לועזית, אומרים בארץ) סך הכל מתקן אותך כדי שזה לא יראה מגוחך

ותפסיקו לצאת למלחמות אחד נגד השני. כל אחד חושב שהוא מבין יותר מהשני. זה ממש לא תורם לפורום המלחמות שאתם עושים, יאללה נמאס. תתפלא כמה זה תורם דווקא הדברים האלו

ולא שאלות כמו : יש לי 80 שקל איזה רכיבים מומלצים?

אף אחד לא במלחמה, זה תחביב משותף שלכל אחד יש נקודת מבט, אבל שנקודת המבט נשענת על נקודת מבט של מישהו אחר (כמו שבועון רכב או תגובה בפורום) זה טועה ומטעה

מה אתה בא לי בקטנות? פשש אתה חכם. אז אם כבר שמת לב ל-E שרשומה אחרי ה-O? אז רושמים הכי נכון פויניקס גולד. אז מסתבר שאתה לא כזה חכם ומתמצא באנגלית. מגוחך? למה שיראה מגוחך? למה כי אתה אמרת את זה אז זה ייראה מגוחך? טוב שלא כל הארץ אומרים ורושמים פיניקס אז לך קשה לקבל את זה? נו באמת..

ואל תדאג שיהיו לי 80 שקל אני ידאג לא לפנות אלייך.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

נו באמת

מה אתה בא לי בקטנות?לא קטנות ולא בא אליך פשש אתה חכם.משתדל אז אם כבר שמת לב ל-E שרשומה אחרי ה-O? אז רושמים הכי נכון פויניקס גולד.באמת? צירוף האותיות הזה מביא להגייה שונה ולא נפרדת כמו שאתה חושב אז מסתבר שאתה לא כזה חכם ומתמצא באנגלית.לא לא , אתה טועה מגוחך? למה שיראה מגוחך? כי אנחנו בפורום אודיו ואתה רושם פיניקס גולד במקום פוניקס גולד כמו שאני אכתוב MORAL למה כי אתה אמרת את זה אז זה ייראה מגוחך?ראה הערה קודמת טוב שלא כל הארץ אומרים ורושמים פיניקס אז לך קשה לקבל את זה? ואם כולם יקפצו מהגג ? נו באמת..

ואל תדאג שיהיו לי 80 שקל אני ידאג לא לפנות אלייך. אל תפנה, אבל אין צורך להעלב רק מפני שלא הבנת את כוונתי, ויכוח על דברים כאלה (כמו בתחילת הת'רד) מעלה את הרמה יותר מהמלצות פשוטות שנפתחות על בסיס יומי

חבל שהערת האגב שלי כל כך התסיסה אותך והפכה לשעור לשון, שמנסים לעזור לך אתה מתחיל לדבר שטויות ולהתגונן, מה כבר היה קורה אם היית מתקן את מה שכתבת לצורה הנכונה? הכל חייב להיות פה וויכוח?

היה יורד מכבודך?

פורסם

אבנר, אני את שלי אמרתי לך. אני לא אתווכח איתך עכשיו ולא משהו דומה, כי זה נהפך להיות ילדותי משהו. אם אתה חושב שזה תורם לפורום אז שיהיה לך לבריאות. תהנה.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
"ואם יאריק חושב כמוך משמע שאין לו מספיק נסיון באודיו גם אם הוא מתקין פגז (ושמעתי שהוא מתקין פגז והתרשמתי מהתקנה שלו שהעלה לפורום )"

אל תחפור בור שלא תוכל לצאת ממנו (בקשר ליאריק), קבל זאת כעצה אישית ומתחשבת, חבל לצאת מהוויכוח הזה עם זנב בין הרגליים לתמיד

אנני מתכווין להתווכח עם יאריק או כול אחד אחר , אבל אל תחשוב שאני יוצא עם זנב רק בגלל שאתה מכיר את יאריק ואתי לא

אני חושב שטוב מראה עיניים ומשמע אוזניים של דקה מאלף ואלפיים מילים במגזין אודיו מסכים בהחלט

אם היית שומע את ההתקנה ברכב הפרטי של יאריק הייתה נותן לעצמך סטירה בגלל שהתוצאה שהוא הגיעה אלייה בלי להוציא 20K (ממש ממש לא) על סט היי אנד פשוט מטורפת! איש אודיו אמיתי ואחד היחידים בארץ.

לשנכם אים יאריק חושב שאם לא שמעתי סט אזי אנני יודע אם הוא היי אנד או לא , אזי יש לו בעיה ולכולכם . לא יודע כמה דברים הוא שמע ואיך ההתקנות שלו אבל בטוח שיש דברים שהוא לא שמע , האם זה הופך אותם ללא היי אנד ?

ונשים את זה ככה אם ליאריק לא הייתה התקנה של קלריון 9255 , ולא שמע אותו , ואני אגיד בפורום שהקלריון הזה הוא היי אנד , ואז הוא יבוא וישאל האם שמעתי ואם לא אז הקלריון לא היי אנד ?

לזה התכוונתי שאמרתי שאם מישהו מסכים עם דברים כאלו , לי לפחות אין כבוד אליו . וכול אחד יכול להחזיק בדעתו בנושא . אבל אומר לכם משהו אני קניתי ומכרתי מערכות לביית בסכומים של 20-50K וחלקם ללא ששמעתי את הרכיבים לפני כן , אתם יודעים מה לא יצא לי אף פעם אחת לימון . אז כן אני עדיין יודע מה אני מדבר

ושיובן אין לי שום כוונה להתנגח עם אף אחד , אני בטוח שיאריק אם ירצה יכול ללמד אותי הרבה דברים , וכנ"ל גם אני חלק מהאנשים ולכן להתנגח זה שטות .

אבל גם לבוא ולמר, אם לא שמעת אתה לא יודע מה זה היי אנד .והאם חברה מסויימת או מוצר מסויים הוא היי אנד , לי אישית נראה גם שטות.

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

נראה שהכוונה פה היא אם לא שמעת סט, אל תגיד אם לדעתך הוא ההיי אנד או לא

זה לא אומר שהוא לא היי אנד זה פשוט אומר אין לי את הניסיון עם הרכיב כדיי לחוות דעה עליו שחלק מהאנשים יתבססו עליה

זה מטעה

תגיד לדעת מגזין (שקר כלשהו)

תגיד שמעתי מ( שקר נוסף)

אבל לא צריך לתת המלצות על סטים שלא שמעת כאילו זה יוצא מפיך, וכאן הכוונה היא אולי לא ספציפית אליך

http://en.wikipedia.org/wiki/High-end_audio

פורסם

אז אבנר, לפי האנשים בארץ שמתעניינים בתחום אין היי אנד נכון? כי הרי לא נראה לי שמישהו פה שמע איזה סט שנחשב היי אנד בחו"ל או את הסט של בראקס שמנואל אמר, אז אף אחד לא יכול להגיד שזה היי אנד הרי אף אחד לא שמע אותו נכון? :shock: :shock: :shock:

ואמרת לדעתך. זאת רק דעתו! הוא לא קבע עובדה. בדיוק כמוני וכמוך.

אני עדיין לא הבנתי למה אתה כל כך מתווכח עם יהודה על זה. נו טוב, שיהיה.

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יהודה,

עם כל הכבוד (ובינתיים לצערי אין הרבה מכך), קצת קשה לי להבין כיצד אדם יכול לקבוע האם סט הוא היי-אנד או לא, זה הרי מקביל לכך שתגיד אם בחורה יפה או לא רק על סמך שמה בלבד.

בינתיים, ולא משנה באילו סכומים מכרת ציודי אודיו לבית (גם בזכות העובדה שגם אני אודיופיל ביתי), למעט העובדה שקבעת על איכויות המתקינים אצלנו בארץ, אין אני מסכים איתך על מה שכתבת. הרושם הוא שהינך בחור רציני שיודע על מה הוא מדבר ומה הוא עושה, אך כנראה שהכנסת את עצמך לפינה שאינך יכול לצאת ממנה.

אני לא אקנה שום רמקול, לא לרכב ולא לבית, מבלי לשמוע אותו קודם. ואני מתכוון לשמוע באזניי בלבד, אצלי בסלון ו/או ברכב, ולא לקרוא כתבות במגזינים כאלו ואחרים על הרמקול. ולצורך העיניין, ולמען הבהרת העיניין - אוזניי בלבד הן היחידות שלא משוחדות כאן בשום דיעה מוקדמת כזו או אחרת. ומאחר ושמעתי סטים שמוגדרים כהיי-אנד, ושמעתי גם את ההרץ, אני קובע חד משמעית - הרץ היא חברת היי-אנד אמיתית שלא רק מתיימרת להיות כזו - היא אכן כזו. וככזו - מחיריה שפויים והגיוניים בהחלט, וללא ספק מספקים תמורה מצויינת למחיר שנדרש עליהם - גם בארץ, וגם בחו"ל.

אני מזמין אותך ואת כל המפקפקים בדבר למפגש הקרוב בשבת להאזין, ולחוות חווית שמיעה של סט היי-אנד אמיתי.

ערב טוב,

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

2 דברים.

א. גיא, מצטער, אבל זה פוניקס גולד, ככה רושמים את זה, וככה מבטאים את זה בכל מקום בעולם, פיניקס זאת הציפור אש הזאת.

ב. רנזי, אני אבוא לשמוע:)

ותוספת.

תפסיקו לריב כל הזמן בינכם לבין עצמכם על המושג היי אנד, זה באמת כבר מגוכך, יהודה, אתה כל פעם זורק את הסקאן ספיק ( מקווה שרשמתי נכון), ואת הסיס לוטוס ולא יורד מזה, מצד שני אחרים זורקים הרץ וכל מידי דברים אחרים, תוסיפו לזה כמה בלבולי מוח על קלריון 9255 וקיבלנו ת'רד סלט.

לא נמאס כבר?, כל אחד ירשום את דעתו, השני יחלוק עליה בצורה מנומסת בלי לקחת את מה שנאמר כפגיעה אישית, והכל יהיה בסדר.

אי אפשר לנהל ויכוח/דיון ענייני, אם כל הערה פה נילקחת בצורה אישית.

לילה טוב.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אני רק אתרום את 2 הסנטים שלי.

PHOENIX GOLD= פיניקס גולד או אם תרצו בכתיב חסר פניקס גולד, וזאת מהכרות אישית עם החברה, אם הם מבטאים זאת כך, מי אנחנו שנתווכח:).

ניר,

under construction..

פורסם
אני רק אתרום את 2 הסנטים שלי.

PHOENIX GOLD= פיניקס גולד או אם תרצו בכתיב חסר פניקס גולד, וזאת מהכרות אישית עם החברה, אם הם מבטאים זאת כך, מי אנחנו שנתווכח:).

ניר,

תודה רבה ניר! :-D

אבנר ואמיר, לתשומת ליבכם :-)

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תודה לניר שפתר את הויכוח ,

ולכל צאצאיו של אבשלום קור ,שם החברה מבוטא כ"פיניקס" (כמו finix ).

מי שעדיין בספק שישלח מייל לשירות לקוחות של פיניקס-גולד.

נ.ב.

לנושא השרשור- מי שחי לו בסרט שמדובר בחברת "היי-אנד" שייהנה.

אני בטוח שגם פיוניר 6*9 460W נשמעים לו טוב , ובסתר ליבו הוא מאמין שמדובר במוצר היי-אנד נסתר.

אני לא חשב שיש הבדל בין אינפיניטי לבין הרץ , לשניהם מחירים סבירים ודומים.

ZZR

פורסם

PHOENIX GOLD= פיניקס גולד או אם תרצו בכתיב חסר פניקס גולד, וזאת מהכרות אישית עם החברה, אם הם מבטאים זאת כך, מי אנחנו שנתווכח:smile:.

אמרת אז אמרת

נ.ב מאיפה נחת החתול הזה?

זה שבהודעה מעליי עם התגובה הלא נחוצה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...