Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נעשה ראש מנוע, האם צריך לסוע באמת 1000 ק"מ רגוע ?

אם זה משנה משהו מדובר בראלי דור 2

אבי.

פורסם
נעשה ראש מנוע, האם צריך לסוע באמת 1000 ק"מ רגוע ?

סע 100 ק"מ רגוע .

לבדיקה פשוט שהכל תקין והרכב לא מתחמם וכו'...

זה לא הרצה ואין לך סיבה לנסוע 1000 ק"מ .

אם זה משנה משהו מדובר בראלי דור 2

לא משנה כלום .

מנוע TU פשוט ורגיל .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אוך, אז למה המוסך המליץ לי לנסוע 1000 קילומטר רגוע ולהגיע אחרי לבדוק שהמומנט לא השתנה ?(למרות שגם אם כן אז מה? זה ברגים שלא נוגעים בהם אחרי חיזוק פעם אחת)

הרכב עבר כבר 300 ק"מ מאז, ובינתיים החום שמן\נוזל קירור יושבים יציב על החצי כמו ביפנית ממוצעת.

אבי.

פורסם
אוך, אז למה המוסך המליץ לי לנסוע 1000 קילומטר רגוע ולהגיע אחרי לבדוק שהמומנט לא השתנה ?(למרות שגם אם כן אז מה? זה ברגים שלא נוגעים בהם אחרי חיזוק פעם אחת)

אני ממליץ לא לנסוע בחיים "חזק" וככה תהיה הכי אמין בעולם .

מקווה שהבנת את הרעיון .

לחיזוק ברגי ראש עושים לאחר 1000 ק"מ . חובה !

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

רות קיבלתי, מדובר בברגים של TTY שאין צורך לחזק אותם.. אם זה כ"כ מעניין אותך(וזה לא) היה פה שרשור שמסביר שזה ברגים שמבריגים אותם ואז מחזקים אותם עוד טיפה הם מאבדים מהיכולות הסופרסקארטסטיות שלהם ומאז לא צריך לחזק אותם ואסור להשתמש בהם שוב... בלה בלה

אבי.

פורסם

אין צורך לבצע הרצה משום סוג שהוא לאחר תקון שיפוץ ראש מנוע. אבל כדאי להגיע חזרה למוסך לביקורת לאחר 1000 ק"מ.

פורסם
אין צורך לבצע הרצה משום סוג שהוא לאחר תקון שיפוץ ראש מנוע. אבל כדאי להגיע חזרה למוסך לביקורת לאחר 1000 ק"מ.

וזה גם מה שאני אמרתי לך.

אני לא יודע איך הבנת משהו אחר או למה אתה מנסה למצא משמעויות בכוכבים לפי שמועות וכו.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...