Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה התחילה להיות לי בעייה מוזרה בטוויטרים .

לאחר שמיעה של כמה דקות בווליום גבוה הם מתנתקים.

אחרי שאני מחליש את המוזיקה לכמה שניות ומגביר שוב אז הם חוזרים לפעילות.

ואחרי זה שוב מתנתקים...

המערכת מורכבת אצלי באוטו כבר שנתיים ואף פעם זה לא קרה לי. הייתי שומע שעות בוולייום גבוה ולא הייתה שום תקלה

הבעייה החלה כאשר לפני כמה שבועות פירקתי את הרמקולים האחוריים ושיחקתי בכיוונים של הרמקולים הקדמיים...יכול להיות שלא כיוונתי טוב?

זה יכול להזיק לטוויטרים?

הרמקולים הנ"ל הם מורל הייבריד.

פורסם

עד כמה שידוע לי, אין בקרוס של המורל הייבריד הגנה לטוויטר, אבל לא פתחתי אותו אז יכול להיות ואני טועה. אני הזנתי לסט 120W ללא בעיה.

אולי בכל זאת יש להם איזושהי הגנה וכיוונת את הGAIN גבוה מדי ואתה בקליפינג רציני, נסה להוריד קצת את הGAIN.

פורסם

לטוויטרים אין הגנה אבל בהתחלה אחרי שקניתי את הסט החלפתי גם את המכשיר שלי

ואז פתאום נשרפו לי 2 הטוויטרים ..שמו לי שתיים חדשים ואז הלחימו לי פיוז או קבל

בתוך הקרוס שיגן עליהם.

מחר אני ישחק בGAIN ויראה מה אפשר לעשות

פורסם
מה זה ה-GAIN הזה?

בכל קרוס יש הגנה על הטוויטר?

WRX, הייתי ממליץ שתתחיל לערוך חיפושים מקיפים בפורום וגם לקרוא את המדריכים שיש בהודעה הדביקה שבראש הפורום יש שם כמה הסברים מאוד מקיפים למה זה GAIN.

לא בכל קרוס יש הגנה לטוויטר.

פורסם

תאמין לי שאם הייתי מסוגל להבין מה אני קורא בשמחה הייתי קורא אבל יש לי קצת בעיה עם אנגלית

פורסם
תאמין לי שאם הייתי מסוגל להבין מה אני קורא בשמחה הייתי קורא אבל יש לי קצת בעיה עם אנגלית

כפי שאמרתי, תעשה חיפוש פה בפורום ותמצא המון תשובות, חלק מעמיקות יותר וחלק מעמיקות פחות.

פורסם

טוב...לאחר בדיקת הכיוונים שמתי לב שיש קו קטן שרשום לידו NORMAL

וה GAIN מכוון לשם.

אבל יש עוד עיגול כיוון שהוא של הFREQUENCY והוא מכוון עד הסוף.

אולי הוא הגורם להתנתקות??

להוריד אותו לאמצע?

פורסם

העיגול של הFREQUENCY הוא כנראה או של הBASS BOOST או של הקרוס אובר.

אם אתה לא כל כך בטוח באיך לכוון אולי תקפוץ שבוע הבא למפגש, אני אביא את המברג :)

בכל אופן אם תוכל לעלות או את המדריך של המגבר שלך או אולי תצלם תמונה של המגבר שלך, יהיה קל יותר להסביר לך מה צריך לכוון ואיך.

• תוכן חדש...