Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המבורגרים - המתכון המנצח...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חפשי על הבר, מכירים את המשפט "לא מפחידים..."? אתם מוזמנים ואני אכין מלאי סרטים בשבילכם שיוצגו ביחד עם מוזיקה כלבבכם ב P3 עם SP2, ו 512MB זכרון. מתאים?

השבוע תיכננתי על יום חמישי אבל נראה שיירד גשם, אז שבוע הבא, ערב לא גשום - סגרנו.

בריאות לכולם!

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מוזמנים לא מוזמנים, עשיתם לי חשק ללכת לאכול בפאפגיו או איזו מסעדת בשרים טובה, ינעל העולם הזה !

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

כולם, רק תזכרו איפה אני גר...

אה, ואלה שמוחקים לי שירשורים לפעמים צריכים לבוא עם סרט של קפטן כדי שנארגן להם סטייק מיוחד...סתם, לא מפחדת.

בריאות לכולם!

פורסם

המוזמנים מחכים.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

זהו אנשים אין מקום נימכרו כל הכרטיסים במכירה מוקדמת.

כדי לנחם אתכם, אתם יכולים לבא אלינו לנתניה, עושים פה על האש

שורפים איזה מכונית או בית עסק כעמת כל יום אז רק תימצאו את המקום.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
טוב, מכיוון שיש כאן לא מעט קרניבורים, אשתף אתכם ב"סטיה" הקטנה שלי, המבורגרים, ולא של "זוגלובק" ;)

אני מכין את הקציצות שלי מצלעות עגל ו"קשתית", טחונים גס (או אם אני ממש משקיע אז אני קוצץ אותם ידני ע"י סכין, חצי ק"ג לכל סוג), חזה אווז מעושן (100-200 גר') או שומן כבש, מלח ופילפל. את כל העיסה הזו אני מערבב עם חצי כוס יין לבן ונותן לה לישון במקרר איזה יום פחות או יותר.

הייתי רוצה לישמוע רשמים, מתכונים וכו'...

יש לי חבר שמוסיף מיונז להמבורגים שלו בזמן ההכנה ובכך הם יוצאים ממש שומניים ;)

אני מוסיף בירה ממבשלות גילי :lol:, ליד כמובן.

גילי

אתה יכול לרשום כמויות? פעם אחרונה שעשיתי המבורגר, יצא לא טוב, הם גם התפרקו.

בנוגע לבישול, איך אתה מבשל את זה?

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

יש שיטה טובה לאנשים שלא רוצים שחיות ימותו בשביל שהם יאכלו , פשוט תופסים פרה חיה , מקלפים ממנה איזה חמש סנטימטר פילה מהישבן או מאחת הירכיים ונותנים לפצע להתרפא , ככה גם נהנים מסטייק טוב וגם לא הורגים חיה .

ים long time no

• תוכן חדש...