Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המבורגרים - המתכון המנצח...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שרוצה לקבל "סכמה" כזאת של קוביות על הסטייק / המבורגר

מה שעושים זה להפוך רק פעם אחת ולפני מסובבים חצי סיבוב על הרשת

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם כבר המבורגרים, מישהו יודע איך מכינים את ההמבורגרים בבורגר קינג?

יש בהם משהו מיוחד, לא טעם ביתי.

בתור אחד שעבד בבורגר קינג אני יודע שהם מגיעים מהחברה מוקפאים (טירת צבי אם אני זוכר נכון) ועוברים בברויילר ללא כל טיבול או משהו בסגנון.

אז מישהו יודע איך באמת מכינים אותם כאלה טעימים בחברה עצמה?

תשובות יתקבלו בשמחה! תודה.

פורסם

ניראה לי שאתה הכי קרוב פה לצלחת מהבחינה הזו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם כבר עברנו לסטייקים, תנו לי רק להגיד (כדרום אמריקאי שאוכל רק בשר) שבשר באיכות טובה לא צריך אפילו פלפל. מלח ברמה הנכונה מספיק בהחלט.

-מחכים שהטמפרטורה תהיה הכי גבוהה שאפשר.

-שמים את הסטייק על צד אחר, שיקבל מכת חום רצינית לכמה שניות ותיווצר שכבה דקה של קרום קצת מבושל. אחר כך הופכים אותו לצד השני שיקרה אותו הדבר, ועושים את אותו התהליך לכל הצדדים שלו. ככה הוא אטום, וכל הנוזלים נשארים בפנים.

-שמים אותו לכמה דקות באש קצת פחות לוהטת, וככה כל הנוזלים בפנים מתבשלים בינתיים, והוא לא מפסיד את כל המיץ, בגלל שאטמתם אותו קודם.

-לאכול...

פורסם

מושיקו, מניסיון אם אתה עובד שם ועדיין חושב שהם טעימים סימן שאתה לא עובד שם מספיק זמן :wink:

לקח לי כמה שנים לחזור לאכול שם אחרי שעבדתי שם לפני הגיוס... אגב זה לא כי הם מגעילים אלא פשוט כי נמאס מהם.

לגבי הטעם אולי הם פשוט משתמשים בפחות נסורת ממקדונלדס :lol:

פורסם
מצטרף, סטייק הרבה יותר טעים מהמבורגר כשיודעים להכין אותו.

הכי טעים לדעתי -

לקנות את הסטייק טרי מקצביה (לא מוקפא של כל החברות השונות, שם מוסיפים לו כל מיני נוזלים וחומרים ואחרי הבישול הוא נהיה צמיגי ומגעיל),

להניח אותו במקרר במשך יומיים (ככה שייתישן קצת),

לאחר מכן לתבל אותו עם פלפל ומלח בלבד!

אחרי התיבול להניח אותו על הגריל כאשר שמים אותו על צד, נותנים לאותו צד להתבשל עד הרמה שרוצים - ואז הופכים לצד השני וכשהוא מתבשל מורידים לצלחת. לא להפוך כל שנייה!

+1

ככה אבא עושה! ואבא קצב אז כניראה שהוא יודע מה הוא עושה.

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

אם אני ממש מרגיש כמו חזיר, אני גם שופך על זה שתי ביצים ויוצר מין סוג של חביתה עם צ'יפס והמבורגר, ולפעמים גם אורז.

אזהרה: לא מומלץ לחולי לב, צמחונים, וסתם אנשים עם כולסטרול גבוה או נימוסים.

ממש כמוני... אבל אני גם מוסיף עגבניות, מלפפונים, קישוא, סטייק, קטשופ, מיונז, שקדי מרק, כנפיים, קינדר בואנו, 2 במבות גדולות וכוס גדולה של ויטמינצ'יק פטל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

יש שאומרים שההמבורגרים במרמורק הכי טובים (יותר ממוזס\אגאדיר). אני לא ממש התלהבתי. לגבי סטייקים, NG ודוריס קצבים הם היחידים שהצליחו איכשהו להזכיר לי את הסטייקים שטחנתי בדרא"פ. לא מזמין סטייקים שלא במקומות האלה.

מישהו מכיר קצב ממש ממש טוב בת"א? אני קונה בחינאווי (בצפון ת"א, לא ביפו) ובסה"כ סבבה, אבל נראה לי שיש הרבה יותר טובים.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם
ממש כמוני... אבל אני גם מוסיף עגבניות, מלפפונים, קישוא, סטייק, קטשופ, מיונז, שקדי מרק, כנפיים, קינדר בואנו, 2 במבות גדולות וכוס גדולה של ויטמינצ'יק פטל.

עם דגש על הויטמינצ'יק! אם תשכחו אותו, לא יהיה לארוחה מומנט בריאותי ועדיף שתורידו על הדרך גם את הקטשופ והמלפפונים.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
מצטרף, סטייק הרבה יותר טעים מהמבורגר כשיודעים להכין אותו.

הכי טעים לדעתי -

לקנות את הסטייק טרי מקצביה (לא מוקפא של כל החברות השונות, שם מוסיפים לו כל מיני נוזלים וחומרים ואחרי הבישול הוא נהיה צמיגי ומגעיל),

להניח אותו במקרר במשך יומיים (ככה שייתישן קצת),

לאחר מכן לתבל אותו עם פלפל ומלח בלבד!

אחרי התיבול להניח אותו על הגריל כאשר שמים אותו על צד, נותנים לאותו צד להתבשל עד הרמה שרוצים - ואז הופכים לצד השני וכשהוא מתבשל מורידים לצלחת. לא להפוך כל שנייה!

סתם שתדעו להוסיף מלח לבשר לפני שהוא עולה על האש גורם לבשר להיות פחות איך להגיד .. "רטוב" כי זה סופח את המים

מומלץ לשים מלח אחורי זה :lol:

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

מלח שמים 40 שניות לפני שמורידים מהאש.

רוצים לאכול סטייקים מעולים? אתם מוזמנים אליי.

בקיץ האחרון מאז המלחמה "על האש" הפך להיות הבישול הקבוע בבית, סטייקים, קציצות שאשתי מכינה וחתיכות חזה עוף לצמחונים שבינינו. לסיום הקיץ הבאתי גריל מיוחד ועשינו אסאדו - 4 שעות בישול של 12 ק"ג בשר בגוש אחד. לא יכולתי לאכול בשר חודש אח"כ.

החורף היווה מעין רגיעה ועכשיו מתחילה שוב העונה - סטייקים ישר מהאש לצד בירות קרות על הבר בחוץ.

בריאות לכולם!

פורסם

אלעד אתה יכול ליסוע איתי (אני צריך נהג תורן לחזרה כי שמעתי איפשהו שהוא הזכיר "בר")

ועל הדרך עד שהבשר יתבשל אני צריך ליבדוק איך ה P3 שלו מריץ סרטים מהמועדפים שלי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...