Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי 306 XSI שנת 1998 שאני נהנה ממנה מאד. הבעיה היא שיש לה 200,000 ק"מ. היא אמנם לא עושה בעיות מיוחדות אבל אני לא יודע כמה אפשר עוד יהיה לסחוב איתה.

אני מתבלט אם להשאר איתה או להחליף למשהו אחר בתקציב של עד 135,000 ש"ח. אודה על עזרתכם.

פורסם

אני יד ראשונה והיחידי שנסע על הרכב את כל 200,000 הק"מ.

הרכב מטופל במוסך המרכזי של פיז'ו בירושלים כל 15,000 ק"מ כמו שעון שויצרי. והם שמים שם נוזל קירור יעודי.

תודה!

פורסם

אם הרכב מטופל כמו שצריך אין סיבה שלא ימשיך לסחוב עוד הרבה (אי אפשר לנחש כמה בדיוק)

מעבר לזה השאלה היא כלכלית בלבד ורק אתה יכול להחליט אם אתה רוצה להחליף אותו

גם אין אם וכאשר המנוע כבר יהיה עייף/ימות/יגסוס להחליף או לשפץ אותו בעלות הרבה יותר נמוכה מ135K שקל :wink:

ואם כבר מחליפים אז מנוע של GTI6 יכול להיות אופציה מצויינת

פורסם

זו לא שאלה טכנית ולא שאלה של שוק - בשורה התחתונה זו שאלה פסיכולוגית, ואני לא בטוח שזה הפורום הנכון בשבילה.

בנוסף - להבא תן כותרת נורמלית לשרשורים שלך אם אתה לא רוצה שיינעלו או יימחקו.

פורסם

אני אתן לך דוגמא - לא מזמן פורסם למכירה בפורום PSI, מנוע של XSI עם 135 אלף ק"מ ב2500 שקל

עבודה - עוד כ-1000 שקל

מנוע מיבוא יעלה יותר, מנוע של GTI6 הרבה יותר באיזור ה6-7 אלף שקל

פורסם

אם אתה לא רוצה להישתדרג אז תישאר עם הרכב,

אם ה 200K של המנוע מדאיגים אותך אז תיקח בחשבון מיקרה קיצון של החלפת מנוע (או שידרוג למנוע של GTI).

לדעתי 200K זה כלום, תישאר איתו.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כאמור זו שאלה פסיכולוגית. 200K זה ממש לא כלום. זה המון המון קילומטרים שהוא נהג את כולם על אותו הרכב. ב-135K שקלים יש המון אופציות מעניינות שגם יהיו להן יתרונות על ה-306 אבל מעל לכל - הן יהיו משהו חדש. כמה שאני אוהב את ה-306, אני לא חושב שהייתי מחזיק אחת כל כך הרבה זמן - בסה"כ זה טבעי שנרצה שינוי, לא?

בקיצור - ברור שאפשר להחזיק את האוטו עד שיתפגר, ואז להחליף לו מנוע, נניח. אבל בסופו של דבר עדיין יהיה לך את אותו הרכב במשך 10 שנים, כשהוא כבר לא ממש צעיר (וגם אם המנוע חדש, שאר הרכיבים לא).

בקיצור - אם חשקה נפשך במשהו חדש - נשמח להמליץ על חלופות מעניינות בתקציב שלך (רק תן יותר פרטים). אחרת - סע לשלום.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה!

הדגש הכי גדול אצלי הוא על היגוי ושילדה, ביצועים פחות חשובים. מעדיף חדשות על פני משומשות.

מאד אודה על רעיונות.

פורסם

חדשות מהיבואן קשה להמליץ ב-135K שקלים. היחידה שעולה לראש היא איביזה קופרה שתתן לך הרבה יותר כוח אבל פחות התנהגות מה-306 האהובה. בכל זאת - קח נסיעת מבחן.

מעבר לכך בממלכת המשומשות יש המון אופציות כתלות בעלויות האחזקה. מאימפרזות משומשות, דרך הוט האצ'ים כקליאו ספורט ו-206GTI ועד אפילו מיאטות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
תודה!

הדגש הכי גדול אצלי הוא על היגוי ושילדה, ביצועים פחות חשובים. מעדיף חדשות על פני משומשות.

מאד אודה על רעיונות.

כולם כמשומשות אבל בשנתונים גבוהים יחסית:

מיני קופר ידנית-חסר כח ,אבל אם תמצא אס אז יהיה לך חלום של רכב

סיויק טייפ אר-למרות שלה היגוי והתנהגות שלא עומדים בקנה אחד ברמת המנוע והגיר

אלפה 147/156

• תוכן חדש...