Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה מידן רשם? התוצאה הסופית! התוצאה הסופית היא החשובה. זה שהמיד של האנרג'י יותר בועט לא אומר שכל הסט יותר טוב מהדוטק. ממש לא. הדוטק לטעמי סט יותר טוב מהאנרג'י. מבחינתי. ושמעתי אותו אחרי כיוונים אני חושב (לא זוכר ממש :roll: ).

ולזה שהתעלק לך על ההיי אנרג'י. לא הבנתי מה ההתלבטות שלך בין דוטק להיי אנרג'י? ההבדלים ביניהם אולי 3 דרגות.

ומישהו יודע מה נסגר עם מפגש צפון? למה אין סיכום? תמונות? מישהו? משהו?

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אסכם, לא היו הרבה אנשים, אבל היה נחמד מאוד, נשמעו פה ושם "קללות" :)

אנשים טובים ומוכרים ברובם.

היה מפגש, משפחתי משהו:)

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

וו אמיר תעצור את הסוסים אולי האנרג'י לוקחים את הפולס שלך אבל ביין להגיד שהם לוקחים את הדוטק אני ממש אבל ממש חולק אלך ולגבי ההי אנרג'י רמקול מצויין אני לא מזלזל אבל להגיד שהו לוקח את ההיבריג' פו ממש הגזמתה אני שומע רמקולים כול יום וכול היום ובתור אחד שהתקין כיוון ושמע את כול הליין של מורל וגם את את רוב הליין של הרץ עד המילה MLK2 אז הסטים הנל מיתנהגים בצורה שונה לחלוטיין אז לא אומרים זה יוטר טוב וזה פחוט טוב אומרים לאוזן שלי ולטעמי האישי הרמקול הזה והזה נשמע טוב וכו וכו

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

חבר'ה אל תתטעו ההרץ הי אנרג'י אכן סט נמכר בארץ והוא אכן בחמישיה הגדולה אבל תעשו טובה אל תשוו סט כמו סופרימו להרץ זה כמו להשוות סובארו ליונדאי הסופרימו הוא סט אדיר ואפילו דעתי שהוא יכול להתחרות עם כמה דרייברים עם הגברה נכונה ההי אנרג'י לא עדיף שישאר עם הקרוס בהגברה פסיבית ולא ינסה להיות מה שהוא לא יכול (ואני בכלל לא אוהב את מורל לכל אלו שחשבו) הייתי קונה את ההי אנרג'י עם לא הייתי רוצה להשתגע כי המחיר שלו סביר והתוצאות נפלאות לאוזן אבל בואו לא נשכח שכל אחד אוהב סוג אחר של מוסיקה כנראה שמוסיקה כמו ראפ או טראנסים הוא לא יוכל לעמוד יפה כמו הK2P

בקיצור אני אומר זה יעבור בסוף תבינו שהוא סך הכל עוד סט מעולה במחיר סביר אבל עדיין לא המופלא בארץ לעומת זאת עם הבחור שדיבר בפורום ששמע הרץ MILE והוא יביא טת הסט אז פה כבר אני יגיד שלום וברכה לאבא של הסטים

פורסם
חבר'ה אל תתטעו ההרץ הי אנרג'י אכן סט נמכר בארץ והוא אכן בחמישיה הגדולה אבל תעשו טובה אל תשוו סט כמו סופרימו להרץ זה כמו להשוות סובארו ליונדאי הסופרימו הוא סט אדיר ואפילו דעתי שהוא יכול להתחרות עם כמה דרייברים עם הגברה נכונה ההי אנרג'י לא עדיף שישאר עם הקרוס בהגברה פסיבית ולא ינסה להיות מה שהוא לא יכול (ואני בכלל לא אוהב את מורל לכל אלו שחשבו) הייתי קונה את ההי אנרג'י עם לא הייתי רוצה להשתגע כי המחיר שלו סביר והתוצאות נפלאות לאוזן אבל בואו לא נשכח שכל אחד אוהב סוג אחר של מוסיקה כנראה שמוסיקה כמו ראפ או טראנסים הוא לא יוכל לעמוד יפה כמו הK2P

בקיצור אני אומר זה יעבור בסוף תבינו שהוא סך הכל עוד סט מעולה במחיר סביר אבל עדיין לא המופלא בארץ לעומת זאת עם הבחור שדיבר בפורום ששמע הרץ MILE והוא יביא טת הסט אז פה כבר אני יגיד שלום וברכה לאבא של הסטים

ההשוואה שדובר עליה כאן היא בין הסופרימו למייל של הרץ.

את ההיי אנרג'י אפשר להשוות להיבריד/לאליט (את הדוטק הוא לא רואה) ול- KF/KP/K2P של פוקל..

כמובן שחולה מורלים יעדיף דוטק/פולס על פני ההיי אנרג'י אבל זה לא אומר דבר על רמתו "הנמוכה" של הסט.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
ההשוואה שדובר עליה כאן היא בין הסופרימו למייל של הרץ.

את ההיי אנרג'י אפשר להשוות להיבריד/לאליט (את הדוטק הוא לא רואה) ול- KF/KP/K2P של פוקל.. מסכים בהחלט

כמובן שחולה מורלים יעדיף דוטק/פולס על פני ההיי אנרג'י אבל זה לא אומר דבר על רמתו "הנמוכה" של הסט. לא מסכים בכלל

מנואל, מאיפה אתה מסיק שדוטק זה סט ברמה נמוכה? סתם שאלה ככה לידע כללי. אני לא אומר שהדוטק הוא סט ברמה גבוהה, אבל הוא סט איכותי וטוב,זול (אם יודעים איפה לחפש) ונותן תמורה מעולה למחיר שלו. אז למה להגיד שהוא ברמה נמוכה? בהשוואה לסטים שאמרת? אם כן, אז בכל זאת אני לא מסכים בכלל. נכון, ההיי אנרג'י לא רואה אותו, גם לא ההייבריד וה-K2P, אבל הוא נשמע טוב, גם לידם (לפחות מבחינתי אישית, ואם זה לא היה ככה הייתי מטיס אותו ממזמן ובאמת מביא איזה סט יותר טוב מהרשימה פה, וזה שאמרתי לך שהייתי רוצה להחליף אותו להיי אנרג'י זה משהו אחר כי ההיי אנרג'י נשמע מעולה ובדיוק לחלק מהצרכים שלי, פרט לתקציב :-|).

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מנואל, מאיפה אתה מסיק שדוטק זה סט ברמה נמוכה? סתם שאלה ככה לידע כללי. אני לא אומר שהדוטק הוא סט ברמה גבוהה, אבל הוא סט איכותי וטוב,זול (אם יודעים איפה לחפש) ונותן תמורה מעולה למחיר שלו. אז למה להגיד שהוא ברמה נמוכה? בהשוואה לסטים שאמרת? אם כן, אז בכל זאת אני לא מסכים בכלל. נכון, ההיי אנרג'י לא רואה אותו, גם לא ההייבריד וה-K2P, אבל הוא נשמע טוב, גם לידם (לפחות מבחינתי אישית, ואם זה לא היה ככה הייתי מטיס אותו ממזמן ובאמת מביא איזה סט יותר טוב מהרשימה פה, וזה שאמרתי לך שהייתי רוצה להחליף אותו להיי אנרג'י זה משהו אחר כי ההיי אנרג'י נשמע מעולה ובדיוק לחלק מהצרכים שלי, פרט לתקציב :-|).

בברכה,גיא.

הוא סט נמוך בהשוואה לכל מה שאתה אמרת.

ובסך הכל זה סט טוב אבל לא עומד ברמות עליהם אנו דנים כרגע.

פורסם

דוטק סט נמוך?

מאיפה הגעת עכשיו?

אם היית מסתכל בפורומים בחו"ל ,

כנראה שהיית מבין שאנשים מזילים ריר על מורל בכלל ועל דוטק בפרט.

אני אישית לא שמעתי את ההי-אנרגי , אין לי מושג לגביו.

אבל אם יש השוואה בין האנרג'י לדוטק:

המנצח מבחינתי הוא הדוטק , ולא ניצחון בנקודות, זה פשוט נוק-אאוט.

אני לא מבין איך אפשר להשוות סט SQ כמ דוטק , לסט כמו האנרג'י שמייצר הרבה רעש .

גם אני שמתי לב שהמיד דופק בדלת,

אבל הויברצייה לא הופכת את זה לסט טוב, זה לא יותר מגימיק.

נ.ב.

אני לא "מאוהב" במורל , יש דברים אחרים, אבל להגיד שהאנרג'י זה SQ או דומה לזה ,

זה פשוט חובבני.

למר $DRAGSTER,מועדון המעריצים של הרץ נמצא בצד השני של החדר, קרוב לזה של שמעון.

(תודה אליק).

ZZR

פורסם

(תודה אליק).

אפשר לצטט? :lol: :lol: :lol:

מנואל אל תיקח אישית (ממני).

ומידן, תודה על ה-BACKUP :-)

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בבקשה תחזירו את הסרט שאתם נמצאים בו לבלוקבסטר, די הרץ היא חברה טובה ומאד מוכרת בעולם אבל אין מה להתלהב ממנה יותר מידי ברמות הבסיסיות חוץ מה MILE לא תשמעו על החברה הזאת בחו"ל או בפורום בחו"ל אף לא משבח אותה ואף לא חושב שהיא יותר טובה ממורל רק לדעתכם הפורום שאיתמר הביא לי מחו"ל יש בו הודעה שבא הבחור עושה השווה בין שלושה סטים שרצה לקנות והם: 1. הרץ MILE

2. אוטופיה החדש

3. לא תאימנו וחבל שאין לי כבר את הקישור אבל מורל סופרימו עם הטוויטר סופרימו פיקולו מהשלושה הוא בחר אתם אתן יודעים מה כנראה שבאמת אתם לא יודעים הוא עדיף את המורל מסיבה אחד שהסט נבנה להגברה אקטיבית ונשמע בהרבה יותר טוב מMILE לדעתו רק שתבינו הבחור מריץ ברכב סאב של PEERLESS עם מגברי AUDIOSON וסט של המורל עם HU של קלריון 646 אז בוא נחשוב שMILE במקום המורל לא... אני חושב שהוא עשה את הבחירה הנכונה

פורסם

אתה חושב זאת הנקודה, כמו מה שאני אמרתי על האנרג'י, מבחינתי זה מה שאני חושב.

לפי דעתי הדוטק ממש לא שווה את הכסף שלו, ובנוסף, אני חושב שהמיד של הפולס יותר טוב ממנו, הטוויטר זה משהו אחר.

מבחינתי הרץ אנרג'י נשמעו יותר טוב מהדוטקים ששמעתי עד עכשיו, כמובן שיכול להיות שהדוטקים ששמעתי עד עכשיו פשוט לא היו מכוונים כמו שאני אוהב. אבל עוד לא שמעתי דוטק שבאתי, נכנסתי לרכב, שמעתי ואמרתי וואלה, הוא נשמע טוב.

ההרץ כן.

מצד שני, יש לי דוגמה שנכנסתי היום במפגש לרכב עם סט הרץ הי אנרג'י ולפי דעתי שמעו פשוט גרוע, הסט פשוט סתם צרח.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

נכנסתי היום במפגש לרכב עם סט הרץ הי אנרג'י ולפי דעתי שמעו פשוט גרוע, הסט פשוט סתם צרח.

אמיר

זה לא סביר , יכול להיות ששומעים לא משהו, אבל אם זה צורח = או התקנה גרועה או סט לא מאוזן.

גם אם עושים כיוון לא משהו, זה עדיין לא צריך לצרוח, כנראה שיש איזו בעייה.

ZZR

פורסם

אנשים אצלינו בארץ תסלחו לי על הביטוי עם סימפטום "נותנים לי אצבע - אז אני אקח את כל היד", עזבו עכשיו את כל הקטע שכל סט נשמע אחרת, ולכל חברה "גוון" צליל שונה וכו'.

תסתכלו רק על המחירים, בארץ אפשר להשיג את ההיבריד אוביישן בכ1800 ש"ח.

כמה עולה סט כזה בארה"ב לדעתכם? = 800 $! = 3400 ש"ח.

מה אומרים? סט לא ברמה? אז מה ברמה? מילה של הרץ? אם היבואן היה שם על סדרת SPACE של הרץ מחיר של 12000 ש"ח, אז כולם היו אומרים "וואו איזה סט מדהים, והוא שווה כל שקל", זה הכל פסיכולוגי, ככל שתשקיע יותר כסף כך אתה יותר תשכנע קודם כל את עצמך ואחרי זה את הסובבים לך כמה שהוא נשמע מדהים.

זו דעתי האישית.

פורסם

(תודה אליק).

לזה אני לא יסכים!

קודם אתה אומר שאני לא צודק בזה שאני אומר שהיי אנרג'י זה סט מעל לרמה של דוטק

וגם אתה מטבלבל (!) ומדבר איתי על סט שבכלל לא מעניין אותי האנרג'י (ללא ההיי!) שזה סט אכן פשוט

ולא הושקעה בו המחשבה כמו בסט 3 חלקים של ההיי אנרג'י לדוגמא!

ויותר גרוע אתה שולח אותי (!) לחדר המעריצים של שמעון?! :evil:

ובוריס אני כבר עברתי את התקופ בא הייתי מסתכל על מחירים של סטים ואומר וואוו תקנו מליונרים זה סט שווה!

פעם התלהבתי מהסט אוטופיה BE אשר עולה לפחות 12K והיום אחרי ששמעתי אותו הוא לא עשה לי את אשר עושה לי סט הרבה יותר זול וטוב ממנו ה- K2P אשר עולה 3K (וגם זה תלוי למי)

מנואל.

פורסם

מה אומרים? סט לא ברמה? אז מה ברמה? מילה של הרץ? אם היבואן היה שם על סדרת SPACE של הרץ מחיר של 12000 ש"ח, אז כולם היו אומרים "וואו איזה סט מדהים, והוא שווה כל שקל", זה הכל פסיכולוגי, ככל שתשקיע יותר כסף כך אתה יותר תשכנע קודם כל את עצמך ואחרי זה את הסובבים לך כמה שהוא נשמע מדהים.

זו דעתי האישית.

מסכים איתך בכול מילה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...