Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש בבקשה חוות דעת על מגבר

Genesis Dual Mono

150X2 4OHM

250X2 2OHM

THD 0.1%

בתור התחלה, יגביר סט בודד FOCAL K2P UP

מישהו שמע את המגבר פעם?

פורסם

אם אתה כבר תתאכזב ממשהו אז אולי זה יהיה אם הטוויטרים של הפוקל יהיו צורמים מידי בגלל ההספק האדיר שמהגבר הזה יוציא עליהם.

אבל אם אתה אהבת את השלושה חלקים של אודיובאהן שהיה לך מקודם סימן שאתה אוהב את האופי החד בטוויטרים ואתה כנראה מתאים יותר לכוון של הפוקל.

לדעתי - יהיה לך חיוך מאוזן לאוזן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה קונה ובא לשאול שאלות?

נו טוב לפחות קנית את אחד המגברים הנחשקים הפורום!

אתה הולך להנות ובגדול :arrow::-D

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
קניתי אותו מתכוון לחברו השבוע בתקווה לא להתאכזב

אתה לא רציני נכון ?

להתאכזב ממה ? הרי אתה בעצמך אומר שזה מגבר היי אנד.

זה אחד מהמגברים הטובים בנמצא אם יש לך אותו תתקין ותהנה.

ואל תשכח לרוץ לספר לחבר'ה ...:lol:

פורסם
תתחדש, מגבר מצויין ירים ויעיף לשמיים את ה K2P , מה אתה מתכוון לחבר למגבר בעתיד?

אפשר לענות במקומו :?::arrow:

בעזרת השם הוא יגביר דאבל מיד של ה- K2P?!

(2 מידים על כל ערוץ) :-D

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

לא עדיף בשביל חלוקת תדרים יותר נכונה לחבר את הוופר של ה K3p אחרת יכול להיות מצב של חוסר תדרי מיד, מה שקורה לרוב במערכות חזקות מאוד שומעים באס ואת הטוויטרים ותדרי המיד חסרים, ואם לפי מה שאני רואה התכנון הוא לחבר את הוופרים ב 2 אוהם ולתת להם 250 RMS אז עדיין נדרש איזשהו מיד בשביל להגיע לאיזון מסויים, או שקיים משהו כבר בתיכנון?

פורסם

זה ממש תלוי בתוצאה שאני יקבל מסט בודד במידה ומבחינת איכות אקבל תוצאה טובה אשקול וופר כפול אחרת כנראה שאני ישדרג לסט 3 חלקים אחר.

פורסם

בהצלחה, לפי אהבתך לקיקרים (יותר עוצמה)

יש לי הרגשה שתאהב את הפוקאל, ולדעתי 2 מידים יעשו לך את העבודה נאמנה.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

• תוכן חדש...