Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה מבין כל מה שהמלצתם פה הכי עדיפה(תיחסו בנפרד ל -רק נסיעות בעיר, ולנסיעות גם בעיר וגם בין עירוני, בבקשה..)?

תודה.

אין הכי עדיפה.

הכל תלוי במתב הרכב , רוב הקטנות מסוף שנות ה80 ותחילת ה90 באות עם מפרט דומה ופונות לאותו הקהל יעד ואופי השימוש.

בסופו של דבר מה שקובע הוא מצב התחזוקה של הרכב .

יישור קו הינו מעין סידור של כל התקלות הקיימות ברכב. התקלות יכולות להיות מערכות מקולקלות ו/או נגזרות של בלאי טבעי . אלו חייבות להיות מטופלות בהקדם בכדי לא לגרום לנזק נוסף מצטבר.

דודמא לבלאי טבעי: טיפול 10000 , בלמים, מתלים, ציריות, מע' היגוי, רדיאטור סתום וכו... כל אלה מתבלים עם הזמן ומחייבים טיפול/תיקון/החלפה כל פרק זמן מסויים ( לפי הוראות היצרן)

תיקון תקלות למינהין ( מאותתים לא עובדים, גיר תקול וכו...) אלו גם מחייבים תיקון והחלפה לפי הצורך , אך לא לפי פרקי זמן אלה בהתאם למצבם .

בכל רכב משומש ( בטח ובטח ברכב ישן בתקציב כ"כ נמוך) יש מה לתקן ולהחליף . זה נקרא יישור קו . ברגע שאתה קונה את הרכב ומבצע בו ישור קו , אתה בעצם מאפס את מצב הרכב ויהיה יותר קל לצפות מראש מה עלול להיות.

במידה ולא יישרת קו הכל פתוח, והסיכוי להתקע באמצע הדרך עם רכב תקול ( בעלות תיקון של הרבה כסף) גדולה.

בהצלחה

גרג

There's no bike too sacred, too slow, too heavy, too ugly, too small or too big that can't be turned into something amazing

פורסם

לך על יפנית כמו סוזוקי סובארו מיצובישי וכדומה

קח בחשבון שאוטו במחיר כזה תשקיע את אותו הסכום לפחות בתיקונים וזה לפני ביטוחים ודלק

כדי להעלות את האמינות של הרכב ולהוריד בעלויות אחזקה אפשריות אל תלך על אוטומט , רק גיר רגיל

בהצלחה......

ערן בלגאן - נהג ליסינג מדופלם :roll:

פורסם

לפרוטוקול -

לקחת בחשבון מחירי ביטוח, טסט וכ'ו?

4000 - 6000 כשיש לך עוד 4 בצד למקרה הצורך (ובסה"כ 8000 עד 10000) זה עוד סביר (נניח).

אם לא, מונית.

ולבית ספר סע באוטובוס.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם
סוברו DL 1600

אולי אוטו לא מלך היופי אבל אם תקנה יחסית שמור גם לאילת תוכל להגיע איתו ואני מדבר מניסיון

פורסם
מונית. חבל להשקיע בגרוטאה 5000 ש"ח ואז להתקע בקסטל עם רדיאטור מפוצץ/קלאץ' גמור/בלי ברקסים (בירידה...) או סתם לגלות בוקר אחד שהלך חלק קטן אבל ממזר שעולה רק 6000 ש"ח במבצע. מי שאין לו כסף שלא יתפתה בגלל מחירי מכוניות זולות - יש להם סיבה, למוכרים... חוץ מזה, לנסיעה בינעירונית הייתי ממליץ רק על אגד - גם נהג חדש, גם גרוטאה עם 0.3 כוכבי ENCAP וגם 120 קמ"ש זה מתכון בטוח לאמא עם שערות לבנות ובלי ציפורניים...

חוץ מנושא הבטיחות, לא מסכים איתך.

חבר יקר - קח שרייד או ג'אסטי, וסע לשלום. (כאלה שתוחזקו יפה).

פורסם

תודה לכולם.

ביטוח - הורים =]

ישור קן אני יוכל להשיג עוד 1500-2000, מספיק?

ובאמת הגאסטי/שרייד נראה לי מצויין בשבילי.

וכל ההצעות למונית/אוטובוס כבר לא אופציה. אני משתגע כל פעם לחכות איזה 30-40 דקות לאוטובוס ומונית, עדיף כבר להוציא את הכסף על לאפה

פורסם

אתה יכול למצוא סובארו DL שנת 86-87 בערך בתקציב שלך רכב אמין מאוד נוסע בכל מצב אחזקה מאוד זולה

הוא גם דיי מרווח בקיצור אם תמצא אחת כזאת במצב סביר תיקח זאת מכונית מעולה

פורסם

בהחלט נכתבו פה מספר מספר שטויות....

במחיר הזה את יכול למצוא רכב שיענה לדרישות שלך, למרות שזה כרוך בחיפושים.

לי יש סוזוקי סוויפט שנת 90 עם מנוע 1000 סמ"ק, זה רכב שעובר כמעט כל שבת 600 ק"מ, רכב שהגעתי איתו בקלות לאילת ולחרמון.

רכבים שמומלצים בסכום שברשותך הם הסוויפט, ג'אסטי, שרייד, ואונו (מניסיון של חברים קרובים).

את תתן לחלק מחברי הפורום להוריד לך את החשק מלקנות רכב, אפשר להסתדר יפה מאוד עם סכום כזה.

פורסם

לדעתי אתה יכול לקנות לאדה סמארה במחיר של 3 אלף שקל ככה ישאר לך גם עודף.

באמת שהרבה ממכם יצחקו על ההצעה אבל מהניסיון של חבר שלי,שקנה בשלוש אלף אחת עובדת ואחת לחלקים מסתדר די יפה,הרכב אצלו כחצי שנה ועוד לא היה שום תקלה רצינית שעלתה על סכום תיקון של כמאה שקל.

אוטו גם חזק מבחינת שלדה,אפשר להיכנס איתו בגיפ ולהרוג אנשים חס וחלילה,וגם אוטו שלא חבל אחר כך להיפרד ממנו.

ותאמין לי יש לא קצת כלאה במצב מצויין,כי רובם נמצאות אצל רוסים פטריאוטים(כמוני) ששומרים על הרכב כמו על חייהם למרות שאולי הוא לא שווה הרבה.

בקשר לחלקים גם ל בעיה להסתדר כי רוב החלקים של אונו מתאימים לו גם.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
מונית. חבל להשקיע בגרוטאה 5000 ש"ח ואז להתקע בקסטל עם רדיאטור מפוצץ/קלאץ' גמור/בלי ברקסים (בירידה...) או סתם לגלות בוקר אחד שהלך חלק קטן אבל ממזר שעולה רק 6000 ש"ח במבצע. מי שאין לו כסף שלא יתפתה בגלל מחירי מכוניות זולות - יש להם סיבה, למוכרים... חוץ מזה, לנסיעה בינעירונית הייתי ממליץ רק על אגד - גם נהג חדש, גם גרוטאה עם 0.3 כוכבי ENCAP וגם 120 קמ"ש זה מתכון בטוח לאמא עם שערות לבנות ובלי ציפורניים...

תשמע אני לא מבין כזה גדול במכוניות אבל במחיר שהוא הציע שזה בין 4-6 אלף אפשר להביא אחלה פיאט אונו שמתאימה לבנאדם שהוא לפני צבא ותאמין לי שאחת כזאת אם מנוע 1000 תקח אותו בכיף לאילת וחזרה אז אל תזלזל , לא כולם שוחים בכסף ויכולים להרשות לעצמם, בטח לא כאלה שעדין לומדים ולפני צבא.

• תוכן חדש...