Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

המצמד סיים את חייו,החל להחליק.

מהם העלויות?

קיבלתי הצעת מחיר למצמד חליפי : מצמד 500 ש"ח -עבודה 500 ש"ח לא כולל מע"מ ,מה דעתכם?

ממקום בהחלט מומלץ.

האם העלויות האלה מופרכות?

הרכב הוא במוו E30 316 .

תודה.

פורסם

בזמנו אצלי ברכב הרכב(קורולה 95') הקלאץ תחליפי עלה 550 ש"ח והעבודה 350 ש"ח אני ואבא שלי לא ממש היינו מרוצים מהעבודה, כדי שדברים כאלו תעשה במוסך מומלץ' ואמין.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
שלום,

המצמד סיים את חייו,החל להחליק.

מהם העלויות?

קיבלתי הצעת מחיר למצמד חליפי : מצמד 500 ש"ח -עבודה 500 ש"ח לא כולל מע"מ ,מה דעתכם?

ממקום בהחלט מומלץ.

האם העלויות האלה מופרכות?

הרכב הוא במוו E30 316 .

תודה.

אל תחסוך - קלאץ' מקורי של בוש או SACHS [אני כבר לא זוכר, אבל יש לי את הקבלה] עולה 1000, אם כבר אתה עושה עבודה תעשה אותה כמו שצריך, ועדיף לשלם עוד 500 על מקורי מאשר לשלם פעמיים 1000 על תחליפי [כולל פירוק והרכבה כמובן]

המחיר לעבודה סביר לגמרי, רק וודא שאחרי ההחלפה עושים לך ניקוז של אוויר מהמערכת.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
תודה לכולם,

רון השאלה האם גם במהלך נסיעה ההרגשה שונה.

מצמדים של חברות שונות מתנהגים מעט שונה (בהיבט של התנגדות הקפיץ, מידת ההחלקה, רמת השחיקה וכו'). סביר להניח שיורגש הבדל.

פורסם

אחרי התקנת קלאץ' חדש אתה תרגיש הבדל, למשל הבדל שאני הרגשתי עם קלאץ' חדש:

1. כאשר אני מנסה בלי גז להתחיל נסיעה בהילוך ראשון הרכב מתקשה הרבה יותר ורוצה להתכבות, מכיוון שהקלאץ כבר לא מחליק ויש הרבה חיכוך.

2. בהחלפת הילוכים כבר לא תהיה "חלקה" מכיוון שעם תעזוב מהר את דוושת הקלאץ' תרגיש מין בעיטה בשילוב.

3. הרכב מאיץ יותר מהר מנקודת עמידה, ויכול "לפרפר" הרבה יותר.

4. וכמובן אחרי הקלאץ מתחמם או מתעללים בו בא הריח המפורסם וממש חריף, פיחס.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...