Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים,

מי יכול לעזור לי במציאת תוכנת תיב"מ של חברת סימטרון גירסה 11,12,13 או SOLIDWORKS לשימוש בייתי חינם אין כסף שעובדת תחת XP.

כול הגירסאות של סימטרון לצערי לא עובדות אצלי.

תודה לעוזרים

איזה כייף לי :)

פורסם

אתה מחפש את הדבר הלא נכון. רק גירסת ELITE גירסה 5 ומעלה עובדות על XP. עד אז הן דרשו 2000.

נדמה לי שיש לי בשבילך את גירסה 7 האחרונה. אני אבדוק ואודיע לך בפרטי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מרק, סימטרון 7.1 היא האחרונה, ויש הבדלים בין 7.0 אליה.

סוליד - תחפש סוליד 2004, מבחינת ממשק, הוא דומה מאוד ל2005-2006-2007

אבל שונה מ2003, את גרסת 2003 לא בעיה להתקין, והיא יחסית קלה, ומצויינת.

רוצה עצה שלי? אל תתקרב לסימטרון, תוכנה יחסית לסוליד, מסובכת ומעצבנת, וקשה יותר לעבודה בסולידים.

לצערי אני עובד מידי פעם על סימטרון, על סוליד ועל מאסטרקאם תמיד.

שים לב שאם אתה מתקין סוליד מתקדם, בהתקנה תצטרך לנתק את המודם, רק תזכור את זה.

פורסם

גירסה 7.0 אני מוותר עלייה..בכול מקרה אין לי בעיה שתעזרו לי עם גירסה 11,13 של סימטרון בשביל זה אני יתקין NT4 או WINDOWS 2003.

אני מעדיף את תוכנת סימטרון מכיוון שיש לי איתה הרבה ניסיון ויש לי המון קבצים שנוצרו תחת גירסה 11 חלקם ב-WIREFRAME וחלקם קבצי SOILD או משטחים ולתרגם אותם בצורה מושלמת ל-IGES או DXF לא ניתן.

גירסת ELITE של סימטרון לא אהבתי.

פורסם

אני עובד עם סימטרון כבר יותר מ 10 שנים (עוד מגירסה 5 של ה IT).

הסוליד של העלית מעולה לתכנון הנדסי והרבה יותר נוח מסוליוורקס במיוחד אם אתה צריך אח"כ להוריד קובץ ל CNC. היתרון של הסוליוורקס הוא רק בעיצוב משטחים מפוסלים.

פורסם
גירסת ELITE של סימטרון לא אהבתי.

גירסה 8 כבר נמצאת ועוד מעט תתחיל להיות מופצת. יש בה הרבה שיפורים והיא גם הרבה יותר קלה מבחינת דרישות חומרה.

פורסם

הבעיה שאין לי זמן להתחיל ללמוד תוכנה חדשה כאשר את סימטרון 11 אני מכיר וגם את המגבלות והבאגים שלה (לא חסר).

כמו כן יש ברשותיי סיפריות חלקים בדו-מימד/תלת מימד וגם בסוליד שייצרתי.אין לי צורך ביכולת של תוכנת ELITE לתקשר עם מכונות חיתוך או CNC כי זה לא התחום שלי אני צריך רק את יכולת התיכנון/שרטוט של התוכנה.

בכול מקרה עבדתי עם סימטרון מגירסה 1.6 משנת 1984 שעבדה תחת DOS 3.1 ועד גירסה 11 שנת 2001 על מערכת הפעלה NT4.

בשנים האחרונות עבדתי עם אוטוקאד.

• תוכן חדש...