Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות שצולמו בהולנד..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתמונה האחרונה ה "מיכה" זה הדבר הכי מצחיק\מגניב ( :lol: \ 8) )שראיתי בחיים שלי, הוא יותר קטן מהסמארט כמעט בחצי :!::!:

למי שזוכר זה מזכיר את האוטו של סטיב ארקל :!:

פורסם
בתמונה האחרונה ה "מיכה" זה הדבר הכי מצחיק\מגניב ( :lol: \ 8) )שראיתי בחיים שלי, הוא יותר קטן מהסמארט כמעט בחצי :!::!:

לארקל לא היה חיפושית עם דלת שנפתחת מקדימה כזה?

פורסם

לארקל לא היה חיפושית עם דלת שנפתחת מקדימה כזה?

משהו כזה, עם דלת שנפתחת מקדימה אבל אני לא חושב שזה היה חיפושית..

פורסם

לסטיבי היה BMW כזה עם דלת שנפתחת קדימה

תסתכלו בתמונות ש SLOW SPRINTER צילם במפגש של מועדון החמש

נראה לי שזה אחת מהתמונות הראשונות.

(זה בפורום אספנות)

יש לי בעיה עם פינלנד שהם רק אומרים מה לא! הם הרי לא מייצרים בעצמם מכוניות, אז מה הקטע להגיד 12654848.jpg יש לכם אלטרנטיבה ?

פורסם
בדיוק לארקל היה את הבמוו (ISETTA)

יש לה 3 גלגלים,

צילמתי כזו במוזיאון במוו במינכן, חבל שהסורק שלי נדפק

וואלה אח מצאת זה הרכב הראשון בדיוק רק בצבע אדום :!:

פורסם

כן, יש תמונה של האיסטה שצילמתי החודש.. נסו למצוא.. בכל אופן זה לא ממש שלוש גלגלים, כי מאחורה זה גלגל כפול כזה... ולפי דעתי צריך לקרוא לרכב הזה "סיר לחץ"

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• תוכן חדש...